Kocaeli üniversitesi tüp bebek yaptıranlar

ozgeyksr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
136
39
13
31
Kızlar Kocaeli Üniversitesinde tüp bebek yaptırıp hamile kalan pozitif gören var mı ? 5 kişi işlem olduk hepimizin negatif hatta ikinci olanlar var onlarında negatif garip gelmeye başladı pozitif olan duymadım hiç var mı bilgisi olan ?

Kızlar Kocaeli Üniversitesinde tüp bebek yaptırıp hamile kalan pozitif gören var mı ? 5 kişi işlem olduk hepimizin negatif hatta ikinci olanlar var onlarında negatif garip gelmeye başladı pozitif olan duymadım hiç var mı bilgisi olan ?
Ben yaptırıyorum, muayene gittigimde pozitif olan 3-4 kisi ile karsilasmistim
Bayram sonrasi transfer asamasina geciyorum ben de

benimde transferim dün oldu emek hoca yaptı gayet memnundum sürecten insallah sonucu da pozitif olur neden öyle söylediniz icim bi tuhaf oldu forumda bu paylasımı görünce 🥺

benimde transferim dün oldu emek hoca yaptı gayet memnundum sürecten insallah sonucu da pozitif olur neden öyle söylediniz icim bi tuhaf oldu forumda bu paylasımı görünce 🥺
Lutfen caninizi sikmayin. Ben de bayramdan sonra transfer olacagim insallah. Ben gecen muayeneye gittigimde pozitif olanlarla karsilastim sohbet ettim. Iki tanesinin ilk denemesiydi hatta. Umarim pozitif sonuc alirsiniz 🙏🏻💞

amin insallah bekleyen isteyen herkes pozitifi görsün 🙏🏻💓 sizin de transferiniz cok güzel gecer insallah ilk denemeniz mi olacak peki sizin?

benimde ilk denemem. bu yüzden tek embriyo transferi yaptılar ilk deneme ve yasından dolayı dediler 29 yaşındayım.

Ayni benim de. Yas 29
Dondurulmuş transfer mi? Lucrin kullandiniz mj
evet opudan sonra lucrin depot kullandım rahim dinlendirildi dondurulmus transfer. lucrini vurduktan sonra gittiniz mi muayeneye eger gitmediyseniz gittiginizde bi sorun yoksa estrofem baslayacak yaklasık 10 gün onu kullanıp tekrar muayeneye gideceksiniz eger rahim duvarı kalınlastıysa transfer recetesi ve transfer günü veriyolar. benim bu sekilde ilerledi sürecim. dünde sabah 9da sıkısık olarak cagırdılar yaklasık 9 bucuk gibi iceri aldılar 10 gibide transfere girdim toplam 5 dakika sürdü. opu olan yerde yapılıyor aynı sekilde hazırlıyolar önce embriyolog gelip kac tane transfer edecegini kalitesi bilgisini veriyor. hemsire hanım göbekten usg ile baktı emek hocada transferi yaptı iceride 15 dk dinlenip gidebilirsiniz dendi. pozitif olursa bizi arayıp bilgi verin dediler o kadar

evet opudan sonra lucrin depot kullandım rahim dinlendirildi dondurulmus transfer. lucrini vurduktan sonra gittiniz mi muayeneye eger gitmediyseniz gittiginizde bi sorun yoksa estrofem baslayacak yaklasık 10 gün onu kullanıp tekrar muayeneye gideceksiniz eger rahim duvarı kalınlastıysa transfer recetesi ve transfer günü veriyolar. benim bu sekilde ilerledi sürecim. dünde sabah 9da sıkısık olarak cagırdılar yaklasık 9 bucuk gibi iceri aldılar 10 gibide transfere girdim toplam 5 dakika sürdü. opu olan yerde yapılıyor aynı sekilde hazırlıyolar önce embriyolog gelip kac tane transfer edecegini kalitesi bilgisini veriyor. hemsire hanım göbekten usg ile baktı emek hocada transferi yaptı iceride 15 dk dinlenip gidebilirsiniz dendi. pozitif olursa bizi arayıp bilgi verin dediler o kadar
Tesekkurler bilgi icin. Muhtemelen benim de boyle olacak (insallah)
7 martta lucrin vuruldum 7 nisanda cagirdi beni
regl olsan da olmasan da gel dedi ama o zamana regl olurum herhalde
Siz regl olmus muydunuz?

şöyle ben 10 subatta gitmistim reglin ikinci günüydü o gün lucrin vuruldum reglim kesilmedi ama oldugum kadar gelmedi diyeyim. sonra 17 subatta tekrar bi ara kanama gibi oldu bi kac gün regl gibi yogun geldi sonra bidaha da olmadım 10 martta gittim estrofem baslandı sonra zaten bi daha kanama vs olmadı. sizinde az kalmıs insallah güzel bi sürec olur. bende ne yapacağımı şaşırdım forum ikiye bölünmüş durumda yat ve yatma diyenler olarak suan sadece lavaboya gidip geliyorum koridorda bi tur atıp tekrar yatıyorum ne kasık batması ne baska bisey hic bi belirtim yok. insallah hepimiz mucizemize kavusur pozitifi görürüz 💓

cok tuhaf heycan dolu bi duyguydu transfer her duyguyu aynı anda yasadım. biz o kadar heycanlanmısız ki esimle transfer ücretini ödemeden cıkmısız hastaneden otoparka gelince aklımıza geldi tekrar dönüp ücretini ödedik.🤭😬

cok tuhaf heycan dolu bi duyguydu transfer her duyguyu aynı anda yasadım. biz o kadar heycanlanmısız ki esimle transfer ücretini ödemeden cıkmısız hastaneden otoparka gelince aklımıza geldi tekrar dönüp ücretini ödedik.🤭😬
Ayni o zaman sureclerimiz asagi yukari, insallah pozitif goruruz 🙏🏻
Transfer ucreti derken ayri ucreti mi var? Tedaviye baslarken 26 bin tl odemistik bir de dondurma ucreti odedik. Baska ucret odenecegini bilmiyordum ben

dondurulmuş transfer oldugu icin evet transfer ücreti ödedik. ben de öyle sanmıstım eger taze transfer olsak o ilk ödediğimiz tutar oluyormus. ama bizim dondurma çözdürme oldugu icin 17.800 tl transfer ücreti ödedik. siz yine muayeneye gittiginizde sekretere danısırsınız.

dondurulmuş transfer oldugu icin evet transfer ücreti ödedik. ben de öyle sanmıstım eger taze transfer olsak o ilk ödediğimiz tutar oluyormus. ama bizim dondurma çözdürme oldugu icin 17.800 tl transfer ücreti ödedik. siz yine muayeneye gittiginizde sekretere danısırsınız.
Aaa hadi yaa. Bunu bilmiyordum ben. Benim de oyledir o zaman. Neyse me gerekiyorsa verecegiz artik
Olumlu sonuclarimiz olsun da.

Back
X