Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birine eşinden dolayı demişler ama diğerlerini bilmiyorum bende gideceğim bayramdan sonraNeden negatif olmuş ne dediler
Ben yaptırıyorum, muayene gittigimde pozitif olan 3-4 kisi ile karsilasmistimKızlar Kocaeli Üniversitesinde tüp bebek yaptırıp hamile kalan pozitif gören var mı ? 5 kişi işlem olduk hepimizin negatif hatta ikinci olanlar var onlarında negatif garip gelmeye başladı pozitif olan duymadım hiç var mı bilgisi olan ?
Bende bayram sonrası transfer olacağım ilki negatif oldu bir tan embriyom kaldı bakalım inşallah bu defa olurBen yaptırıyorum, muayene gittigimde pozitif olan 3-4 kisi ile karsilasmistim
Bayram sonrasi transfer asamasina geciyorum ben de
benimde transferim dün oldu emek hoca yaptı gayet memnundum sürecten insallah sonucu da pozitif olur neden öyle söylediniz icim bi tuhaf oldu forumda bu paylasımı görünceKızlar Kocaeli Üniversitesinde tüp bebek yaptırıp hamile kalan pozitif gören var mı ? 5 kişi işlem olduk hepimizin negatif hatta ikinci olanlar var onlarında negatif garip gelmeye başladı pozitif olan duymadım hiç var mı bilgisi olan ?
Lutfen caninizi sikmayin. Ben de bayramdan sonra transfer olacagim insallah. Ben gecen muayeneye gittigimde pozitif olanlarla karsilastim sohbet ettim. Iki tanesinin ilk denemesiydi hatta. Umarim pozitif sonuc alirsinizbenimde transferim dün oldu emek hoca yaptı gayet memnundum sürecten insallah sonucu da pozitif olur neden öyle söylediniz icim bi tuhaf oldu forumda bu paylasımı görünce![]()
Evet ilk denemem, sizin?amin insallah bekleyen isteyen herkes pozitifi görsünsizin de transferiniz cok güzel gecer insallah ilk denemeniz mi olacak peki sizin?
Ayni benim de. Yas 29benimde ilk denemem. bu yüzden tek embriyo transferi yaptılar ilk deneme ve yasından dolayı dediler 29 yaşındayım.
evet opudan sonra lucrin depot kullandım rahim dinlendirildi dondurulmus transfer. lucrini vurduktan sonra gittiniz mi muayeneye eger gitmediyseniz gittiginizde bi sorun yoksa estrofem baslayacak yaklasık 10 gün onu kullanıp tekrar muayeneye gideceksiniz eger rahim duvarı kalınlastıysa transfer recetesi ve transfer günü veriyolar. benim bu sekilde ilerledi sürecim. dünde sabah 9da sıkısık olarak cagırdılar yaklasık 9 bucuk gibi iceri aldılar 10 gibide transfere girdim toplam 5 dakika sürdü. opu olan yerde yapılıyor aynı sekilde hazırlıyolar önce embriyolog gelip kac tane transfer edecegini kalitesi bilgisini veriyor. hemsire hanım göbekten usg ile baktı emek hocada transferi yaptı iceride 15 dk dinlenip gidebilirsiniz dendi. pozitif olursa bizi arayıp bilgi verin dediler o kadarAyni benim de. Yas 29
Dondurulmuş transfer mi? Lucrin kullandiniz mj
Tesekkurler bilgi icin. Muhtemelen benim de boyle olacak (insallah)evet opudan sonra lucrin depot kullandım rahim dinlendirildi dondurulmus transfer. lucrini vurduktan sonra gittiniz mi muayeneye eger gitmediyseniz gittiginizde bi sorun yoksa estrofem baslayacak yaklasık 10 gün onu kullanıp tekrar muayeneye gideceksiniz eger rahim duvarı kalınlastıysa transfer recetesi ve transfer günü veriyolar. benim bu sekilde ilerledi sürecim. dünde sabah 9da sıkısık olarak cagırdılar yaklasık 9 bucuk gibi iceri aldılar 10 gibide transfere girdim toplam 5 dakika sürdü. opu olan yerde yapılıyor aynı sekilde hazırlıyolar önce embriyolog gelip kac tane transfer edecegini kalitesi bilgisini veriyor. hemsire hanım göbekten usg ile baktı emek hocada transferi yaptı iceride 15 dk dinlenip gidebilirsiniz dendi. pozitif olursa bizi arayıp bilgi verin dediler o kadar
Ayni o zaman sureclerimiz asagi yukari, insallah pozitif goruruzcok tuhaf heycan dolu bi duyguydu transfer her duyguyu aynı anda yasadım. biz o kadar heycanlanmısız ki esimle transfer ücretini ödemeden cıkmısız hastaneden otoparka gelince aklımıza geldi tekrar dönüp ücretini ödedik.![]()
Aaa hadi yaa. Bunu bilmiyordum ben. Benim de oyledir o zaman. Neyse me gerekiyorsa verecegiz artikdondurulmuş transfer oldugu icin evet transfer ücreti ödedik. ben de öyle sanmıstım eger taze transfer olsak o ilk ödediğimiz tutar oluyormus. ama bizim dondurma çözdürme oldugu icin 17.800 tl transfer ücreti ödedik. siz yine muayeneye gittiginizde sekretere danısırsınız.