Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırma yapıp mı özge hoca ile süreci yürütme kararı aldınız acaba bende kendisine randvu aldım ama doktor hakkında pek bilgim yokMerhaba. Özge hocaya gidiyorum. Bir daha ki ay aşılama olacağım inşallah. İlk denemem
Merhabalar, süreciniz devam ediyor mu?Merhaba tekrardan kusura bakmayın şimdi gördüm. Hayır bende randevu bulamadığım için özge hocaya gittim. Normalde kadın doktorları asla tercih etmem ama özge hoca benim bu algımı kırdı. Kendisi tatlı dilli işini severek yapan ve çekinmeden her şeyi danışabileceğiniz bir doktor. Umarım güzel bir tedavi süreci geçirirsiniz. Ben çok memnunum kendisinden.
Evet devam ediyorMerhabalar, süreciniz devam ediyor mu?
Bende oraya gidiyorum özge hocaya memnunmusunuzEvet devam ediyor
Evet memnunum canım. Sende mi özge hocaya gidiyorsun ? Hangi aşamadasın ?Bende oraya gidiyorum özge hocaya memnunmusunuz
Sen ne zamandır gidiyosunEvet memnunum canım. Sende mi özge hocaya gidiyorsun ? Hangi aşamadasın ?
Ay hadi inşallah canım. Ne sorun var sizde?Ben 1 seneyi geçti 2 aşılma 1 tüp bebek yaptırdım olmadı şimdi tekrar tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorum
Sebebsiz infertilite hiç bir sıkıntı yokAy hadi inşallah canım. Ne sorun var sizde?
Ben de 1 seneyi geçti ama bende Pcos var daha ilk kez aralık ayında aşılama oldu. 1 senedir tahlillerimdeki sonuçları düzeltmeye uğraşıyordum. Anca biraz düşürdüm de doktor ilk aşılamamı yaptı. Bir dahaki ay ikinci aşılama olacak. Olmazsa tüp bebek..