- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
Evet var cektirdim sartlari var vede evraklar yoksa rapor vermezler diye biliyorum
Orası gerçekten teferruatlı, ben yaşadığım yerde hemen almıştım bir evrak filan istememişlerdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var cektirdim sartlari var vede evraklar yoksa rapor vermezler diye biliyorum
Ssk yok bnm yarin derinceye gidip sevk alacagim insallah verir ler sevki carsamba gunu de gitcem bakalim
Ben hic bilmiyorim inanin buralari da bilmiyirum sora sora gidiyorimOrası gerçekten teferruatlı, ben yaşadığım yerde hemen almıştım bir evrak filan istememişlerdi..
5 sene sayilir ama erken yasta evlendm gecen sene normal gebe kaldim ama 3 aylik ken bebek dustu yasim da 23Hayırlısı olsun inşAllah Can'ım kaç yıllık evlisin?
Mrb bnde çıkartmak istiyorum bilgim var buyrun yardımcı olayım size
Nasıl sıra kalmazsa randevu alıp gitmiyor musunuz Dr deseydiniz keşke İstanbul dan geliyoruz diye o zaman yardımcı olurlardıÇok sağol. Benim asıl sorum erkek işlemleri. Ben reglinin 3. Günü gittim. Kan tahlillerini ve ultrason hallettim. Evraklarımizda hazir. Eşim ile gittik. O gün sperm tahlili yapmadan sadece kan alıp yolladılar. Dış labaratuvardan sperm tahlili istediler. Sonra 15 gün sonra randevu alıp gelin yazan bir kağıt vermişler. O gün spermi saat 7 de sıraya girip verin yazıyor. Biz İstanbul' dan erken geleceğiz ama sıra kalmazsa nasıl olucak çözemedim. Bundan sonra başka işlem olucak mı?
Bundan sonra ki aşama artık Dr ilaç raporu verecek size o ilaçları alacaksın iz cnm rahim filmi n var miNasıl sıra kalmazsa randevu alıp gitmiyor musunuz Dr deseydiniz keşke İstanbul dan geliyoruz diye o zaman yardımcı olurlardı
Evrakları nereye verdiniz tüm evrakları eksiksiz verdiniz miBundan sonra ki aşama artık Dr ilaç raporu verecek size o ilaçları alacaksın iz cnm rahim filmi n var mi
Nasıl sıra kalmazsa randevu alıp gitmiyor musunuz Dr deseydiniz keşke İstanbul dan geliyoruz diye o zaman yardımcı olurlardı
182 ara 15 gün sonra ya randevu al gerekirse Rica et cnm yoğun oluyorBundan sonra ki aşama artık Dr ilaç raporu verecek size o ilaçları alacaksın iz cnm rahim filmi n var mi
Tamam sizde sabah 5 te yola çıkıp gelir siniz sıra bitmesini diye sonra hergun arayın randevu açılmış mi diye baksa yapacağınız birşey yokVerilen kağıtta yazan sabah 7 de gelin ve sıra numarası alın yazmış. Bu test için gerekli. Ayrıca aynı gün öğleden sonra randevun varsa sonuç çıktığında gösterebiliyorsunuz yazmış. O gün öğlenine randevu alıcam. Daha randevular açılmamış. Aslında daha önce rapor alan bir arkadaşım var. O alırken eşi gittiği gün kanı, spermi vermiş. Ondan sonrada doktorla arkadaşım görüşüp raporu onaylatıp almış. eşim istanbuldan geldiğimizi söylemiş ama ısrarla süreç değişti deyip. Bir kağıt vermiş.
Maalesef ki Serik herşeyden torpil geçiyor inanın tanıdığım yok olsa bn halletmeye çalışır dimTamam sizde sabah 5 te yola çıkıp gelir siniz sıra bitmesini diye sonra hergun arayın randevu açılmış mi diye baksa yapacağınız birşey yok
Bundan sonra ki aşama artık Dr ilaç raporu verecek size o ilaçları alacaksın iz cnm rahim filmi n var mi
182 ara 15 gün sonra ya randevu al gerekirse Rica et cnm yoğun oluyor
Bn daha gitmesin evrakları topluyorum tamam canım sıra az olabilir ama sonuçta bsiz orda olursanız sıraya girip alacaksınızCanım umuttepe devlet sistenmine bağlı değil. Yani 182 randevu alınmıyor. Hastanenin kendisinden randevu alınıyor. Hafta başları veya sonları randevu günleri açılıyor. O da sadece 1 haftalık. O kısmını bir şekilde her gün bakarak zaten çözüyorum. Asıl sorun sabah 5 te de gelsek sıra sayısı azmış ve çabuk bitiyor dendi. O konuda siz ne yaptınız? Siz nasıl aldınız?
Açılır açılmaz orda hazır olursanız alırsınız siraniziBn daha gitmesin evrakları topluyorum tamam canım sıra az olabilir ama sonuçta bsiz orda olursanız sıraya girip alacaksınız
Bn daha gitmesin evrakları topluyorum tamam canım sıra az olabilir ama sonuçta bsiz orda olursanız sıraya girip alacaksınız