Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederum yorumunuz İcin insallah en kısa zamanda Allah gönlünüze göre verirBen yaptırdım ama negatif sonuc maalesef nasip degilmis, ama basarili bir hastane ve doktorlari deneyimli
Umuttepe'de başlayacağım nasip olursaBu arada siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz umuttepeye mi gidiyorsunuz
Mrb bnde Kocaeli nde yim siz ön raporun uz var mimerhaba Umuttepe de tüp bebek yaptıran var mi
Mrb bnde Kocaeli ne yeni taşındım sayılır sizin rapor. Var mı aşılama ücreti ne kadar bilgi verir misiniz Rica etsemUmuttepe'de başlayacağım nasip olursa
Mrb bnde Kocaeli ne yeni taşındım sayılır sizin rapor. Var mı aşılama ücreti ne kadar bilgi verir misiniz Rica etsem
Mrb bnde Kocaeli ne yeni taşındım sayılır sizin rapor. Var mı aşılama ücreti ne kadar bilgi verir misiniz Rica etsem
Hayirli geceler hastahanedeki dr rapor verir kac gunde islemler biter yarin gidersem verir ler mi acabaİyi geceler:) biz tüp bebek için rapor hazırlıyoruz hayırlısıyla ilk iki aşılama devlet karşılıyor diye biliyorum sadece ilaçlara para veriyorsunuz ki biz öyle yapmıştık sizinde öyle olur sanırım..
Hayirli geceler hastahanedeki dr rapor verir kac gunde islemler biter yarin gidersem verir ler mi acaba
Hangi evraklar gerekiyor bide
Anladim sizin var mi rapor benim ikk asilamam olacak sizinde ilk sanirimŞimdi orası baya yoğun oluyor, yarın gittiğinizde muayene eder ve belki başka bir güne planlama yapmak için çağırır..
Evet var cektirdim sartlari var vede evraklar yoksa rapor vermezler diye biliyorumAşılama için evrak gerekmiyor gerekli tahlilleri kendisi isteyecektir artı büyük ihtimal rahim filmi gerekecek elinizde varmı?
Anladim sizin var mi rapor benim ikk asilamam olacak sizinde ilk sanirim