Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umut tepe olmasında nereyi istersen oraya git ben şuan ist zeynep kamile gidiyorum ve ilgileri çok iyi daha önce umut tepeye gittim ameliyat etmek istediler ve anestezisiz neden böyle yapacaksınız anestezi verin dedim olmaz herkez dayanıyo sende dayanacaksın dedi hayır dedim ozaman verirsin 200 tl yi bayıltırız dedi yani ssk ile yaptırdığım tedavimi doktorla para hesabı yapıyoruz sekreterle değilde karından girip miyommu kismi nedir onu alacaktı ve ben yaptırmadım sonra ist marmaraya gittim ameliyata gerek yok dedi zeynep kamildede o sorun değil dedi raporu çıkartıcağım yakında alah nasip ederse hiç oraya güvenmedim güvenmemde
kesinlikle umuttepede yaptıranı önermiyorum .muamele iğrenç,baştan savma dikkatsiz önermiyorum
hayır kendiliğinden oldu ben 1 kez gittim oraya iğrençti bir daha gitmedim Allahım düşürmesin
umut tepe olmasında nereyi istersen oraya git ben şuan ist zeynep kamile gidiyorum ve ilgileri çok iyi daha önce umut tepeye gittim ameliyat etmek istediler ve anestezisiz neden böyle yapacaksınız anestezi verin dedim olmaz herkez dayanıyo sende dayanacaksın dedi hayır dedim ozaman verirsin 200 tl yi bayıltırız dedi yani ssk ile yaptırdığım tedavimi doktorla para hesabı yapıyoruz sekreterle değilde karından girip miyommu kismi nedir onu alacaktı ve ben yaptırmadım sonra ist marmaraya gittim ameliyata gerek yok dedi zeynep kamildede o sorun değil dedi raporu çıkartıcağım yakında alah nasip ederse hiç oraya güvenmedim güvenmemde
sen kocaelinde hangi hastaneye gidiyosun melocum??
Arkadaşlar kocaeli üniversitesi hakkındaki görüşlerinizi yazmaya devam edermisiniz bende karar aşamasındayım şuan orda raporu çıkarmakla uğraşıyorum..birde rapor çıkaran ve çıkarmakta olan arkadaşlar ne gibi aşamalardan geçti bahsederlerse sevinirim...
canım ben normal yolla hamile kaldım
doktorum da özelde semih özeren üniversitede ders veriyor ama muayene yapmıyor
eray çalışkanı kesinlikle tavsiye etmiyorum
arkadaşım eray hocayı başkalarıda öve öve bitiremiyor nedense.... bende hep özele gittim ama belkide özele alıştıgımız içindir..
merhaba bende orda rapor cıkardım ve 2,denemem ıcın ıne dısarda denedım
esıme urologa gıttı melıh hocaya
esımden oncekı sperm testlerını ıstedı
esımın spermı cok dusuk oldugundan dolayı dırekt bızı kadın doguma sevkettıler
sonra bende adetlıyken gıttım
eray hoca benı usg yaptırttı
hormon testı verdı
onları aldık
sonra aynı gun dıger evraklarımızda hazır oldugundan dırekt saglık kuruluna basvurduk
1 haftada cıktı
ama raporda bır cumle yuzunden tekrar gıttı geldı esım hastaneye uyuz bırsey ama
okadar cok yorulmadık
ama ben asla orda tedavı olmak ıstemedım
doktorlar ıyı ama
ya nebılım belkıde ozel hastanenın rahatlıgına alıstık
gercı ozellerde oyle doktorların basını kasımaya vaktı yok
herseyı hemsırelr organıze edıyor
ınsallah sende ıyı sonuclar alırsın canım
canım ben ekhomarda cekıldım cok guzel yaaaaaaaa hıc transfer oldunmu bılmıyorumda onun gıbı
hafıf adet sancısı gıbı
bende cok korkuyordum ve anestezı olsam dedım
ordakı sekreter dedıkı sız bugun 8,hastasınız herkes cıktı gıttı rahat rahat korkmayın dedı
aynende oyleymıs yaa
orasının teknıgı cok ılerı duzeyde canım
benı umuttakı doktorum gonderdı umuttup ama
fıyatıda uygun ıstersen oraya gıt tavsıye ederım
hem gpztepedede var canım
canım butn testlerı yapıyorlar sonra urolojı doktoru ve kadın dogum doktoru onaylıyor
ve saglık kurulu 1,katta aynı yerde yanı
orraya verıyon
1hafta sonra alıyo canım
evet raporla beraber ılac raporunda oyle ayrı ayrı cıkarmıyon canım
hepsı beraber cıkıyor
korktugun bırsey varsa ozeldende sorabılırsın
rahım fılmınden hıc korkma
ama dedıgım yerde baska yerı bılmm yanlıs bılgı vermım canım snaa