• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli tıp fakültesinde tüp bebek ünitesi var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır kendiliğinden oldu ben 1 kez gittim oraya iğrençti bir daha gitmedim Allahım düşürmesin

umut tepe olmasında nereyi istersen oraya git ben şuan ist zeynep kamile gidiyorum ve ilgileri çok iyi daha önce umut tepeye gittim ameliyat etmek istediler ve anestezisiz neden böyle yapacaksınız anestezi verin dedim olmaz herkez dayanıyo sende dayanacaksın dedi hayır dedim ozaman verirsin 200 tl yi bayıltırız dedi yani ssk ile yaptırdığım tedavimi doktorla para hesabı yapıyoruz sekreterle değilde karından girip miyommu kismi nedir onu alacaktı ve ben yaptırmadım sonra ist marmaraya gittim ameliyata gerek yok dedi zeynep kamildede o sorun değil dedi raporu çıkartıcağım yakında alah nasip ederse hiç oraya güvenmedim güvenmemde

kesinlikle umuttepede yaptıranı önermiyorum .muamele iğrenç,baştan savma dikkatsiz önermiyorum

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

umut tepe olmasında nereyi istersen oraya git ben şuan ist zeynep kamile gidiyorum ve ilgileri çok iyi daha önce umut tepeye gittim ameliyat etmek istediler ve anestezisiz neden böyle yapacaksınız anestezi verin dedim olmaz herkez dayanıyo sende dayanacaksın dedi hayır dedim ozaman verirsin 200 tl yi bayıltırız dedi yani ssk ile yaptırdığım tedavimi doktorla para hesabı yapıyoruz sekreterle değilde karından girip miyommu kismi nedir onu alacaktı ve ben yaptırmadım sonra ist marmaraya gittim ameliyata gerek yok dedi zeynep kamildede o sorun değil dedi raporu çıkartıcağım yakında alah nasip ederse hiç oraya güvenmedim güvenmemde

Selam ayel raporunu çıkartabildinmi?

Arkadaşlar kocaeli üniversitesi hakkındaki görüşlerinizi yazmaya devam edermisiniz bende karar aşamasındayım şuan orda raporu çıkarmakla uğraşıyorum..birde rapor çıkaran ve çıkarmakta olan arkadaşlar ne gibi aşamalardan geçti bahsederlerse sevinirim...

sen kocaelinde hangi hastaneye gidiyosun melocum??

Arkadaşlar kocaeli üniversitesi hakkındaki görüşlerinizi yazmaya devam edermisiniz bende karar aşamasındayım şuan orda raporu çıkarmakla uğraşıyorum..birde rapor çıkaran ve çıkarmakta olan arkadaşlar ne gibi aşamalardan geçti bahsederlerse sevinirim...

canım ben normal yolla hamile kaldım

doktorum da özelde semih özeren üniversitede ders veriyor ama muayene yapmıyor

eray çalışkanı kesinlikle tavsiye etmiyorum

merhaba bende orda rapor cıkardım ve 2,denemem ıcın ıne dısarda denedım
esıme urologa gıttı melıh hocaya
esımden oncekı sperm testlerını ıstedı
esımın spermı cok dusuk oldugundan dolayı dırekt bızı kadın doguma sevkettıler
sonra bende adetlıyken gıttım
eray hoca benı usg yaptırttı
hormon testı verdı
onları aldık
sonra aynı gun dıger evraklarımızda hazır oldugundan dırekt saglık kuruluna basvurduk
1 haftada cıktı
ama raporda bır cumle yuzunden tekrar gıttı geldı esım hastaneye uyuz bırsey ama
okadar cok yorulmadık
ama ben asla orda tedavı olmak ıstemedım
doktorlar ıyı ama
ya nebılım belkıde ozel hastanenın rahatlıgına alıstık
gercı ozellerde oyle doktorların basını kasımaya vaktı yok
herseyı hemsırelr organıze edıyor
ınsallah sende ıyı sonuclar alırsın canım

canım ben normal yolla hamile kaldım

doktorum da özelde semih özeren üniversitede ders veriyor ama muayene yapmıyor

eray çalışkanı kesinlikle tavsiye etmiyorum

arkadaşım eray hocayı başkalarıda öve öve bitiremiyor nedense.... bende hep özele gittim ama belkide özele alıştıgımız içindir..

arkadaşım eray hocayı başkalarıda öve öve bitiremiyor nedense.... bende hep özele gittim ama belkide özele alıştıgımız içindir..

valla övenler gitsin ben mani olmayayım ama ben almayayım :olmaz::olmaz:

merhaba bende orda rapor cıkardım ve 2,denemem ıcın ıne dısarda denedım
esıme urologa gıttı melıh hocaya
esımden oncekı sperm testlerını ıstedı
esımın spermı cok dusuk oldugundan dolayı dırekt bızı kadın doguma sevkettıler
sonra bende adetlıyken gıttım
eray hoca benı usg yaptırttı
hormon testı verdı
onları aldık
sonra aynı gun dıger evraklarımızda hazır oldugundan dırekt saglık kuruluna basvurduk
1 haftada cıktı
ama raporda bır cumle yuzunden tekrar gıttı geldı esım hastaneye uyuz bırsey ama
okadar cok yorulmadık
ama ben asla orda tedavı olmak ıstemedım
doktorlar ıyı ama
ya nebılım belkıde ozel hastanenın rahatlıgına alıstık
gercı ozellerde oyle doktorların basını kasımaya vaktı yok
herseyı hemsırelr organıze edıyor
ınsallah sende ıyı sonuclar alırsın canım

canım usg çok acılı zor bir film diyolar.. sencede öylemi bende ekimin 15 gibi usg çektiricem nette araştırdım biraz, anestezi yaptırmadan kesinlikle çektirmeyin çok zor fln diyolar.. bizde geçen hafta başvrduk aslında biz tedaviyi orda yaptırmak için başvurmadık sadece raporu çıkarmak istiyoruz. zira kimsede tavsiye etmiyor zaten.. benim gittiğim dr sabiha hanımdı.. benden direk tahliller ultrason usg vs testleri yaptrımamı istedi şuan sadece usg kaldı onun içinde zamanı bekliyoruz ancak dr a biz sadce rapor çıkarmak istiyoruz gibi bişey söylemedik oda tedaviyi orda kendisi yapacak gibi düşünüyo sonradan raporu alınca sorun çıkarmazlar dimi yani raporu çıkarınca orda yaptırmak şartı yok dimi.. bende ordan memnun kalmadım ilk izlenimlerde.. saat 13.30 da randevu verdiler ilk görüşmede 16.00 gibi ancak görüşebildik çok kalabalık ve yoğun biryer hemşirelere bişey soramıyosun bankoda bi hemşire oturuyodu bişey sorcaktım dedim ben sekreter deilim dedi direk suratsız.. sonra yeni hamile kalmış bir bayan vardı sancısı varmış saatlerce kıvranarak bekledi sandalye tepesinde kimse ilgilenmedi sonra kan tahlili vermiş o esnada sonucu almaya gitiğinde kanı kaybetmişler kızcağızdan tekrar kan almışlar.. benimde hiç içime sinmedi zaten tahlil yaptırıyosun elinde tüpler numuneler ordan oraya geziyosun kendin teslim ediyosun.. nebilim biaz garip geldi bana...

canım sen tüm tahlilleri yaptırdıktan sonra raporu enson hastanedenmi alıyosun sağlık kurulu dediğin nerde hastanenin içindemi oda raporu ordanmı teslim alıyosun rapora ilaçları flnda yazıyolarmı bide bi sağlık raporu birde ilaç raporu ayrı ayrımı verdiler sana? kusura bakma çok soru sordum ama bende daha çok başında oldğm için bilgi almaya çalışıyorum... senin şuan son durum ne peki başladınmı tedaviye ??

canım ben ekhomarda cekıldım cok guzel yaaaaaaaa hıc transfer oldunmu bılmıyorumda onun gıbı
hafıf adet sancısı gıbı
bende cok korkuyordum ve anestezı olsam dedım
ordakı sekreter dedıkı sız bugun 8,hastasınız herkes cıktı gıttı rahat rahat korkmayın dedı
aynende oyleymıs yaa
orasının teknıgı cok ılerı duzeyde canım
benı umuttakı doktorum gonderdı umuttup ama
fıyatıda uygun ıstersen oraya gıt tavsıye ederım
hem gpztepedede var canım

canım butn testlerı yapıyorlar sonra urolojı doktoru ve kadın dogum doktoru onaylıyor
ve saglık kurulu 1,katta aynı yerde yanı
orraya verıyon
1hafta sonra alıyo canım
evet raporla beraber ılac raporunda oyle ayrı ayrı cıkarmıyon canım
hepsı beraber cıkıyor
korktugun bırsey varsa ozeldende sorabılırsın
rahım fılmınden hıc korkma
ama dedıgım yerde baska yerı bılmm yanlıs bılgı vermım canım snaa

canım ben ekhomarda cekıldım cok guzel yaaaaaaaa hıc transfer oldunmu bılmıyorumda onun gıbı
hafıf adet sancısı gıbı
bende cok korkuyordum ve anestezı olsam dedım
ordakı sekreter dedıkı sız bugun 8,hastasınız herkes cıktı gıttı rahat rahat korkmayın dedı
aynende oyleymıs yaa
orasının teknıgı cok ılerı duzeyde canım
benı umuttakı doktorum gonderdı umuttup ama
fıyatıda uygun ıstersen oraya gıt tavsıye ederım
hem gpztepedede var canım

canım butn testlerı yapıyorlar sonra urolojı doktoru ve kadın dogum doktoru onaylıyor
ve saglık kurulu 1,katta aynı yerde yanı
orraya verıyon
1hafta sonra alıyo canım
evet raporla beraber ılac raporunda oyle ayrı ayrı cıkarmıyon canım
hepsı beraber cıkıyor
korktugun bırsey varsa ozeldende sorabılırsın
rahım fılmınden hıc korkma
ama dedıgım yerde baska yerı bılmm yanlıs bılgı vermım canım snaa

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın biraz nette araştırınca gözüm çok korktu kesinlikle anestesi olmadan yaptırmayın fln deyince gerçi kocalelideki hastanenin cihazları nasıl bilmiyorum eski modelmi ne varmış onlar çok canını acıtıyomuş sanırım .. sen nekadar çektirdin peki çok pahalı olduğundan bahsediyolar özellerde..

benim ilk denemem daha önce hiçbi operasyon geçirmedim.. sen tedavini umut tüp bebektemi yaptırıyosun başladınmı peki hangi aşamadasın? bende raporu çıkarınca orda yaptırmayı düşünüyorum çok araştırdım çok olumlu şeyler söylüyolar.. nasip inş hepimiz için rabbim hayırlı sonuçlar verir.. inş hayal kırıklığı yaşamadan olumlu sonuçlarla karşılaşırız...

Back