• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli tıp fakültesinde tüp bebek ünitesi var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siğortalıya tüp bebek ilkinde 800 civarı ikincide 750 üçüncüde 1750 semen testi 20 fark veriliyo ilk gidişimizde 130 lira tedaviye başlama ücreti verdik sonrasında verilmiyor sigortamızla gidiyoruz ilk özel muayene ücreti isteniliyor yani, ama ne kadar güvenilir bilemem bilenler varsa faylaşsınlar ben bildiklerimi faylaştım gitmek isteyenler varsa ücretler böyle allah yardımcımız olsun

arkadaşlar merhaba

kocaelide yaşıyorum ve tüp bebek araştırması yapıyorum
bizzat aradım görüştüm

kocaeli üniversitesi
umuttepe eğitim ve araştırma hastanesi
tüp bebek ünitesi

rapor çıkartmak için arayıp randevu alıyorsunuz
yalnız rapor içinde bazı sgk şartları var
en önemlisi 3 yıllık evli olmak şart
vs vs vs
detaylı bilgiyi aradığınızda yada ilk görüşmenizde hemşireler veriyor zaten

allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba hanımlar, ben 3 klasik ovilasyon+3 aşılama+2 tüp bebek tedavimi farklı iki hoca yönetiminde koü tıp ta yaptırdım. Sonucun negatif olmasının yanında sağlığımla, paramla, psikolojimle oynadılar. sadece uygulamayı yapan hocaları değil, hemşiresinden hasta bakıcısına sekreterine, hele raporu çıkartmak için kapısını çalacağınız üroloji hocasına...tek kelime ile fiyasko. hijyen kötü. insanlara kötü davranıyorlar. orada zaten hasta sayısı çok olduğu için sonuç önemli değil, fabrikasyon gibi düşünüyorlar. istatistiklerini yayınlamıyorlar. hamile kalan olursa takip de iyi değil, düşükler fazla. ayrıca olmama sebebini araştırmıyorlar.
bütün bunlar benim şahsi görüşlerim arkadaşlar, kimseleri de karalamak istemem sadece duygularımı-yaşadıklarımı paylaşıyorum...
ben şuanda istanbulda özel bir klinikte tedavi görüyorum. 3 aydır hem araştırma hem hazırlık. istedikleri tahlilleri kendi istediğim kurumda yaptırıyorum, sonuçlara göre beni yönlendirecekler. eğer tahminleri doğruysa basit bir kaç ilaç la çözülebilecekmiş.3.tüp bebeğimi burda yaptırıcam.Hayırlısı ise olur inşallah.
Sebebini hiç araştırmadan çok canımı yaktılar anlayacağınız. belkide bu kızgınlıkla yazıyorum size de sebep olmak istemem kısmetinizi arayın. sözlerim sadece fikir versin size. ben hem resmi bir kurumda çalışıyorum istirahat raporu geçerli , hem fiyatı özele göre uygun (sadece fark verdim) hemde evime çok yakın olduğu için tercih ettim. ama ne yalan söyleyeyim bu kadar oyalandığım için pişmanım.
biraz acele yazdım, cümlelerim kopuk olabilir kusura bakmayın :)
her şey gönlünüzce olsun, kucağımız bebişle dolsun.. sevgilerimle.

arkadaslar bende 4 aydır ıskence tepesınde ugrasıyorum Allaha cok sukurkı ılk denemede gebelık oldu su an 6 hafatlık hamıleyım ve hala orya gıdıyorum aslında bende pek memnun kalmadım hersey bı sorun zaten ıletısım hıc yok soru falan sormak mumkun degıl doktorlar ıyı fakat cok doluluktan olsa gerek ılgı yok rabbım herkezın yardımcısı olsun rapor cıkartmak ıcın gıttık zaten ondan sonra pek bısey kalmadı dıye devam ettık umarım sonuda guzel olur

arkadaslar bende 4 aydır ıskence tepesınde ugrasıyorum Allaha cok sukurkı ılk denemede gebelık oldu su an 6 hafatlık hamıleyım ve hala orya gıdıyorum aslında bende pek memnun kalmadım hersey bı sorun zaten ıletısım hıc yok soru falan sormak mumkun degıl doktorlar ıyı fakat cok doluluktan olsa gerek ılgı yok rabbım herkezın yardımcısı olsun rapor cıkartmak ıcın gıttık zaten ondan sonra pek bısey kalmadı dıye devam ettık umarım sonuda guzel olur

merhaba siz şanslısınız ilk denemede tutmuş. bende dün özel bi hastanede aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim bu 2. aşılamam yine tutmayacak gibi geliyor.tutmaazsa bende umuttepeye gidip rapor çıkartıp tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama sizin yazdıklarınızdan sonra sadece rapormu çıkarttırsam diye düşündüm.hem parayal gidip yaptırıyosun artı bide suratsızlklarını çekiyosun ben çok bozuluyorum böyle olunca neyse hayırlısı olsun hepimiz için allah analı babalı büyüymeyi nasip etsin inş

inanın cok umarsızlar yumurta toplamada 20 dk anestezıcı transferdede hemen hemen 1 saat dr bekledım amelıyathanede hemde tekbasıma o ankı stres cok kotuydu

arkadaşalar umut tepe hakkında neler söyleyebilirsiniz bende yeni orada tüp bebek tedavisine başlayacağım yüzde 40 olma ihtimali var dedi bu bütün heryerdemi böyle orda tedavi olupta bebek sahibi olan varmı bilgi verirrmisiniz

canım yüzdelerr soruna göre değişiyorrr...
benim eşimde azo spermi varrr
ve dr. bana %65 %70 çocuğun olur demiştiii...
sana az bi ihtimal vermiş.....
sizde sorun neydiii??
hepinizin hakkında hayırlısı olsun......

kadınlar kulübüüüü
gittiğin merkezi ilk defa duydummm
bende merkez arayışındayımm istanbuldaaa
raporun geçtiğini yazmışsınnnn
raporluu ne kadar veriliyorrr ilaçlarda dahilll ortalama yaniii çünkü hrksin ilaçları farklı oluyorrr.....
nişantaşında bahçeciyi duydum fakat orasıda çok pahalııı ve rapor geçmiyorrr....

canım yüzdelerr soruna göre değişiyorrr...
benim eşimde azo spermi varrr
ve dr. bana %65 %70 çocuğun olur demiştiii...
sana az bi ihtimal vermiş.....
sizde sorun neydiii??
hepinizin hakkında hayırlısı olsun......

benim sol yumurtalığım tıkalı başka sorun yok sordum doktora ne kadar yüzde kaç olur diye bana yazı tura atsak o bundan iyi tutar dedi %40 falan dedi yani bana okadar umutsuz konuştuki oraya gidesim gelmiyor

konu devam etsin bencedee karar verme aşamasındayımmm
gidenler görüşlerini yazsınnn

canım,sen ne yaptın araştırabildin mi kocaeliyi?sanırım bende kocaeli de yaptırıcam..memorialle kocaeli arasında kararsızım şuan.son kez yaptıracağım için en iyisine karar vermek istiyorum..

selam arkadaşlar.. bende 9 aydır evliyim,, evli olduğum süre boyunca hiç korunmadım, bikez dr gittiğimde 1 yıl dolmasını bekle dediler.. dayanamayıp bugün dr gttim hormon testleri yapıldı yumurtalıklarım zayıf çalışıyormuş birsonraki ay tahliler tekrarlanacak.. bu arada eşimede sperm testi yapıldı ve onun sonuçta kötü.. belkide tüp bebek önercekler.. bende tüp bebek merkezi arıyorum, bilen arkadaşlar önerilerini paylaşırlarsa sevinirim..

selam arkadaşlar.. bende 9 aydır evliyim,, evli olduğum süre boyunca hiç korunmadım, bikez dr gittiğimde 1 yıl dolmasını bekle dediler.. dayanamayıp bugün dr gttim hormon testleri yapıldı yumurtalıklarım zayıf çalışıyormuş birsonraki ay tahliler tekrarlanacak.. bu arada eşimede sperm testi yapıldı ve onun sonuçta kötü.. belkide tüp bebek önercekler.. bende tüp bebek merkezi arıyorum, bilen arkadaşlar önerilerini paylaşırlarsa sevinirim..

umut tepe olmasında nereyi istersen oraya git ben şuan ist zeynep kamile gidiyorum ve ilgileri çok iyi daha önce umut tepeye gittim ameliyat etmek istediler ve anestezisiz neden böyle yapacaksınız anestezi verin dedim olmaz herkez dayanıyo sende dayanacaksın dedi hayır dedim ozaman verirsin 200 tl yi bayıltırız dedi yani ssk ile yaptırdığım tedavimi doktorla para hesabı yapıyoruz sekreterle değilde karından girip miyommu kismi nedir onu alacaktı ve ben yaptırmadım sonra ist marmaraya gittim ameliyata gerek yok dedi zeynep kamildede o sorun değil dedi raporu çıkartıcağım yakında alah nasip ederse hiç oraya güvenmedim güvenmemde

kesinlikle umuttepede yaptıranı önermiyorum .muamele iğrenç,baştan savma dikkatsiz önermiyorum

kesinlikle umuttepe diyorum bence çok ilgililer ben tüp bebeğimi orda yaptırdım şu anda 4+3 günlük hamileyim başarı oranıda yüksek bir çok hamile bayanla tanıştım orda personelde gayet iyi işlerini iyi yapıyorlar eray bey olsun sebiha hanım olsun emek bey olsun hepsi çok iyiler sadece sekreterden memnun değildim okadar bence değişmesi lazımgideceklere tavsiyem hiç tereddüd etmeyin derim

memnuniyet göreceli bir kavram sanırım.. kimileri memun kimileri kesinlikle tavsiye etmiyr umuttepeyi bende kararsızım şuan... bizde bu hafta için randevu aldık rapor alabilmek için tedaviyi orada yaptırma konusunda ise okuduğum yorumlar neticesinde tamamen karasızlıa düştüm.. istanbulda umuttüp bebek ile görüşmüştük orda yaptırcaktık aslında karar vermiştik fakat rapor çıkarabilirsek fiyat yarıyarıya düşüyor buyüzden umuttepeye başvurmaya karar verdik şuan kararsızım.. halen tedavi gören ve görmekte olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim..

merhaba hilal85 benimde eşimde azospermi var ve öğrendiğim günden beri çok mutsuzum 10 adet motil sperm çıkıyor yani şansımız çok az %30_35 dedi doktor inşallah sonumuz iyi olur

Back