Merhaba hanımlar, ben 3 klasik ovilasyon+3 aşılama+2 tüp bebek tedavimi farklı iki hoca yönetiminde koü tıp ta yaptırdım. Sonucun negatif olmasının yanında sağlığımla, paramla, psikolojimle oynadılar. sadece uygulamayı yapan hocaları değil, hemşiresinden hasta bakıcısına sekreterine, hele raporu çıkartmak için kapısını çalacağınız üroloji hocasına...tek kelime ile fiyasko. hijyen kötü. insanlara kötü davranıyorlar. orada zaten hasta sayısı çok olduğu için sonuç önemli değil, fabrikasyon gibi düşünüyorlar. istatistiklerini yayınlamıyorlar. hamile kalan olursa takip de iyi değil, düşükler fazla. ayrıca olmama sebebini araştırmıyorlar.
bütün bunlar benim şahsi görüşlerim arkadaşlar, kimseleri de karalamak istemem sadece duygularımı-yaşadıklarımı paylaşıyorum...
ben şuanda istanbulda özel bir klinikte tedavi görüyorum. 3 aydır hem araştırma hem hazırlık. istedikleri tahlilleri kendi istediğim kurumda yaptırıyorum, sonuçlara göre beni yönlendirecekler. eğer tahminleri doğruysa basit bir kaç ilaç la çözülebilecekmiş.3.tüp bebeğimi burda yaptırıcam.Hayırlısı ise olur inşallah.
Sebebini hiç araştırmadan çok canımı yaktılar anlayacağınız. belkide bu kızgınlıkla yazıyorum size de sebep olmak istemem kısmetinizi arayın. sözlerim sadece fikir versin size. ben hem resmi bir kurumda çalışıyorum istirahat raporu geçerli , hem fiyatı özele göre uygun (sadece fark verdim) hemde evime çok yakın olduğu için tercih ettim. ama ne yalan söyleyeyim bu kadar oyalandığım için pişmanım.
biraz acele yazdım, cümlelerim kopuk olabilir kusura bakmayın :)
her şey gönlünüzce olsun, kucağımız bebişle dolsun.. sevgilerimle.