arkadaslar bende 4 aydır ıskence tepesınde ugrasıyorum Allaha cok sukurkı ılk denemede gebelık oldu su an 6 hafatlık hamıleyım ve hala orya gıdıyorum aslında bende pek memnun kalmadım hersey bı sorun zaten ıletısım hıc yok soru falan sormak mumkun degıl doktorlar ıyı fakat cok doluluktan olsa gerek ılgı yok rabbım herkezın yardımcısı olsun rapor cıkartmak ıcın gıttık zaten ondan sonra pek bısey kalmadı dıye devam ettık umarım sonuda guzel olur
arkadaşalar umut tepe hakkında neler söyleyebilirsiniz bende yeni orada tüp bebek tedavisine başlayacağım yüzde 40 olma ihtimali var dedi bu bütün heryerdemi böyle orda tedavi olupta bebek sahibi olan varmı bilgi verirrmisiniz
canım yüzdelerr soruna göre değişiyorrr...
benim eşimde azo spermi varrr
ve dr. bana %65 %70 çocuğun olur demiştiii...
sana az bi ihtimal vermiş.....
sizde sorun neydiii??
hepinizin hakkında hayırlısı olsun......
selam arkadaşlar.. bende 9 aydır evliyim,, evli olduğum süre boyunca hiç korunmadım, bikez dr gittiğimde 1 yıl dolmasını bekle dediler.. dayanamayıp bugün dr gttim hormon testleri yapıldı yumurtalıklarım zayıf çalışıyormuş birsonraki ay tahliler tekrarlanacak.. bu arada eşimede sperm testi yapıldı ve onun sonuçta kötü.. belkide tüp bebek önercekler.. bende tüp bebek merkezi arıyorum, bilen arkadaşlar önerilerini paylaşırlarsa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?