Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaelinde Nerde varki tup bebek yapan hastane:1shok:
Canım benim tüp bebek yani mikroenjeksiyon merkez seçimim belli zaten.İstanbul Pakize i Tarzi tüp bebek merkezinde olucak işlemlerim..
Ama SSK lı olduğumuz için tüp bebek raporu çıkartmak istiyorum..Daha yakın olduğu için Kocaeli de çıkartmak istiyorum..
Kocaeli tıp fakültesinde tüp bebek ünitesi varsa raporu burada çıkartabilmek istiyorum...
cnm bizde burdaki tedaviyi durdurmak istiyos ben degil esim yani istiyor cok pahali oldugu ve cok beklettikleri icin
ekimde turkiyeye gidip orda baslatalim diyor
biz acibademle irtibata gectik bilgi alabilmek icin :çok üzgünüm:
senin dedigin Pakize i Tarzi tup bebek hastanesi dahami iyi acaba ? a.s.
Nişantaşında bir Özel hastane,SKK anlaşmaları var.Doktorları da iyi..Bize gayet ilgili davrandılar..Bir de orada kalmak için 15-20 günlüğüne ev de bakıcaz...Verirler mi acaba o kadar az zaman içinfisfisfis
Oteller çok pahallı gibi...:çok üzgünüm:
Acıbademin SSK anlaşması yok.Ama o da iyi bir hastane..
Evet 20 günlük falan bir yer olsa çok iyi olacak.
Az evvel Kocaelide yaşayan bir tanıdığı aradım,Kocaeli tıp fakültesinde tüp bebek ünitesi varmış ve 4-5 aydır faaliyetteymiş,çok yoğun ve kalabalıkmış..
evet kızlaar kocaelide üniversite hastanesinde tüp bebek ünitesi var eşimin teyzesinin kızı bu yıl nisan ayında yaptırdı ama malesef tutmadı devlet olduğu için her şeyinden faydalanıyosun ama onu doktoru şöyle uyarmış heralde bağkurlu olunca tam anlamıyla devletin indirimlerinden yararlanamıyomuş oda eşinden dolayı bağkurluydu sırf bu yüzden 5 ay kadar ertelediler kendi iş yerlerinde çalışıyomuş gibi gösterdiler evet masrafları oldu ama o kadar değil tek kötü yönü 2 defa bu imkanlardan yararlanabiliyolar 3. de paralı malesef ama sanırım bu sefer istenbulda bir yer bakıyolar burda olmadı diye
Nişantaşında bir Özel hastane,SKK anlaşmaları var.Doktorları da iyi..Bize gayet ilgili davrandılar..Bir de orada kalmak için 15-20 günlüğüne ev de bakıcaz...Verirler mi acaba o kadar az zaman içinfisfisfis
Oteller çok pahallı gibi...:çok üzgünüm:
Acıbademin SSK anlaşması yok.Ama o da iyi bir hastane..
üslup nişantaşında hangi hastaneyle görüştün?
Kocaelinde Nerde varki tup bebek yapan hastane:1shok: