• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kocaeli nde lazer epilasyon...

akademi tıp merkezi ile görüştüm;
yüz favori seans ücreti:30 tl ayda 1
genital:60 tl dedi kızlar 2 ayda 1 yapılıyormuş.
elm lazerde
favori:50 tl
ama muayene gerekiyormuş tabi gerçek ücretlendirme için.
yeni bilgileri aktaracağım:)))

Arkadaşlar lazer epilasyon ile çok konuşuluyor kafalar karışık ben çok araştırdım ve araştırmalarımı paylaşmak istiyorum öncelikle poliklinik olması şart zira sadece onların tıbbi cıhaz kullanma yetkisi var. Alx ve diode denilen iki sistem cihazı varsa çok daha avantaj birde elemanın deneyimi ve hijyen önemli ben araştirmalarım sonunda aradıgımı Özel Monalisa Polikliniğinde buldum tavsiye de ederim

elm poliklinige gidiyorum kol altim 3.seans bitti cok cok memnunum paket aldim 5 seans 100lira. simdi genitale başladım tek seans 90 lira 5 seans pesin ödedim 4 seans ucreti verdim.

ArkadaşlarMONALISA KLINK P.R.P yapıyor bu yöntem ile yüz gencleştirme çok dogal tehlikesiz ve kendi hücren ile yenileme arkadaşım neşe yaptırmış farkı gördüm bende randevu aldım

2013 te Konak hastanesinde tum vucut lazer 5 seans paket yaptirdim. Once 1-2 seans bluelight kalan seanslari ise cok acili bir sekilde diode lazer yaptirdim. Oncesinde hormon vs baktirdim ve hicbir sorun olmadigini gorduk. Hatta paketim 5 seans olsa da 7-8 seansa kadar gitmeye devam ettim. Tum seanslar sonunda yaklasik 6 ay hic cikmadi tuyler ama 6 ay sonunda hepsi ilk basladigimdan daha fazlasiyla ciktilar. epilasyon oncesi ust bacagimdaki tuyleri hic almamistim ama lazer icin yaptigim jilet sonrasinda onlarda sert ve kalin cikiyor artik. Cok sinirlendim hem maddi kaybim hem de yok yere cektigim acilar icin uzuldum. Ve bir daha gitmedim. simdi yine eski usul agda epilasyon aleti ile devam. Bu da benim hikayem.

Arkadaşlar merhaba. Ben Körfezde Marmara hastanesinde yüzüme lazer yaptırdım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum hem o kadar verdiğim paraya değmedi hemde aldığım hizmete değmedi. Seans yaptırırken yüzümde hiç bişey olmuyo ama seanslarım bitince yüzümdeki tüyler kat ve kat artarak çıktı. Şimdi iğneli epilasyona gidiyorum çok memnunum. Diyeceğim şu ki inanmayın lazer kalıcı çözüm değil

2013 te Konak hastanesinde tum vucut lazer 5 seans paket yaptirdim. Once 1-2 seans bluelight kalan seanslari ise cok acili bir sekilde diode lazer yaptirdim. Oncesinde hormon vs baktirdim ve hicbir sorun olmadigini gorduk. Hatta paketim 5 seans olsa da 7-8 seansa kadar gitmeye devam ettim. Tum seanslar sonunda yaklasik 6 ay hic cikmadi tuyler ama 6 ay sonunda hepsi ilk basladigimdan daha fazlasiyla ciktilar. epilasyon oncesi ust bacagimdaki tuyleri hic almamistim ama lazer icin yaptigim jilet sonrasinda onlarda sert ve kalin cikiyor artik. Cok sinirlendim hem maddi kaybim hem de yok yere cektigim acilar icin uzuldum. Ve bir daha gitmedim. simdi yine eski usul agda epilasyon aleti ile devam. Bu da benim hikayem.

Back