• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kocaeli nde lazer epilasyon...

Cihazları geçenlerde arızalıymış evet ama telefonla bunu bildirdiler ve randevumu iptal ettik daha sonrasına aldık ben gayet memnunum senin biraz şanssızlık olmuş sanırım aradaşım. Ayrıca doktorları çok tatlı füsun töreyi duymuşsunuzdur zaten izmitte.ayrıca genital ve koltuk altı indirimdeymiş 150 tl ve 60 tl bildiğim kadarıyla.

benim telefon numaramı almadıkları için sorun yaşadım ben internetten araştırmıştım zaten daha araştırıyorum elm lazeri duydunuzmu hiç nasıl bi merkez acaba

arkadaşlar gittiğiniz yerlerden iyi sonuçlar alıyormusunuz ? bu konuda bilgi verir misiniz? bende 5 seans genetal için gittim ama aralarada bir kaç kıl azalma var bunun için mi bu kadar para harcıyoruz :5: o parayı bir kursa verseydim en azında işe yarardı geleceğim için yatırım yapmış olurdum. artık bu lazer kandırmacasına inanmıyorum ben :50: sizlerde sonuç nedir ?

Arkadaşlar ben ELM lazere 6 seans gittim sonuç çok güzel tüm arkadaşlarım başladı oraya yani biraz kobay olarak kolladılar beni gelmiştim 6 seans lazer gördüm 4 aydır tertemizim muhteşem birşey bu ben merkezimden çok memnunmum herkezede şiddetle tavsiye ediyorum cihazları hiç acı vermiyor denecek kadr az hafta sonları gitmek başta zor geliyordu sakaryada olduğum için ama insan sonucu görünce büyük mutluluk yaşıyorumm :66::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda mevzuat değişti mi ? Kocaeli'de bu konularda çok modern bir merkez var mı ?

evet arkadaşlar kocaelinde kaliteli uygun fiyata epilasyon yapan bir yer varmı bende şu an araştırma içerisindeyim

Bende izmitte ten lazere gidiyorum. 3. seansıma gittim gecen hafta. Gercekten cok titiz temiz bir yer ilgileniyorlar. Tüylerimde azalma oldu ama oyle cok wooww denicek kadar değil. 3. seanstan sonra farkı goruceksin demiştiler bakalım merakla bekliyorum ne kadar azalma olacak. Tum bacak, koltukaltı ve genitale gidiyorum 350tl kredi kartıyla da odeyebiliyorsunuz tavsiye ederim.

EPILAZER (EPL)de yaptirmamanizi tavsiye ederim. bana fazla doz verdiler 3 ay aci cektim.. genital bolgemi komple yaktilar bir yili gecti izler hala duruyor. bir arayipta nasil oldunuz demediler. dava actim biz cilt bakimi yaptik demisler.. :43:

kızlar kocaelinde oturuyorum ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Ben cok yer araştırdım en guvenılır ve hıjyenık artı bıtun sıstemlerı bulunan tek yer elm polıklinik diye bir merkez var kampanyadan yararlandım oldukca memnunum ilgi alaka süper kesinlikle tavsıye ederım pişman olmazsınız

merhaba ben izmitte elm polikliniğine gidiyorum 3.seansıma gittim aşırı memnunum nerdeyse tüylerim %70 azaldı şiddetle tavsiye ederim.:46::52:
merhaba, fiyat olarak nasıl ELM, kampanya yaptıkları zamanlar hangi aya denk geliyor genelde? ve ocaktan bu yana nasıldır kıl&tüy durumunuz :)

Arkadaşlar ben ELM lazere 6 seans gittim sonuç çok güzel tüm arkadaşlarım başladı oraya yani biraz kobay olarak kolladılar beni gelmiştim 6 seans lazer gördüm 4 aydır tertemizim muhteşem birşey bu ben merkezimden çok memnunmum herkezede şiddetle tavsiye ediyorum cihazları hiç acı vermiyor denecek kadr az hafta sonları gitmek başta zor geliyordu sakaryada olduğum için ama insan sonucu görünce büyük mutluluk yaşıyorumm :KK66::D

Ipl nin noder agda yerine kullanilan cihaz oldugunu duydum gercek tibi cihazlari poliklinikler kulanabiliyormus isterseniz arastirin ben monalisada yaptirdim 2 yil oldu bitti

merhaba ben izmitte elm polikliniğine gidiyorum 3.seansıma gittim aşırı memnunum nerdeyse tüylerim %70 azaldı şiddetle tavsiye ederim.:KK9::KK52:

arkadaşlar gittiğiniz yerlerden iyi sonuçlar alıyormusunuz ? bu konuda bilgi verir misiniz? bende 5 seans genetal için gittim ama aralarada bir kaç kıl azalma var bunun için mi bu kadar para harcıyoruz :KK5: o parayı bir kursa verseydim en azında işe yarardı geleceğim için yatırım yapmış olurdum. artık bu lazer kandırmacasına inanmıyorum ben :KK50: sizlerde sonuç nedir ?

Ben monalisa poliklinigine gittim 4 seansta sonuc aldim 1 yil sonra birkac tuy beni rahatsiz etti gittim diode ile taradilar ve 1 yil oldu sonuc cok iyi

Arkadaşlar öncelikle KK iyiki var, iyiki varsınız ve de...
Kocaeline yeni taşındım ve KK benim yol haritam oldu. Kuaför, ağda,lazer ne bileyim bir kadının işine yarayacak her ne varsa açıp açıp sizin yorumlarınızdan bakıyorum.
İyiyki varsınız...

Back