- Konu Sahibi acibiber2053
-
Cihazları geçenlerde arızalıymış evet ama telefonla bunu bildirdiler ve randevumu iptal ettik daha sonrasına aldık ben gayet memnunum senin biraz şanssızlık olmuş sanırım aradaşım. Ayrıca doktorları çok tatlı füsun töreyi duymuşsunuzdur zaten izmitte.ayrıca genital ve koltuk altı indirimdeymiş 150 tl ve 60 tl bildiğim kadarıyla.
kızlar kocaelinde oturuyorum ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
kızlar kocaelinde oturuyorum ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
merhaba, fiyat olarak nasıl ELM, kampanya yaptıkları zamanlar hangi aya denk geliyor genelde? ve ocaktan bu yana nasıldır kıl&tüy durumunuz :)merhaba ben izmitte elm polikliniğine gidiyorum 3.seansıma gittim aşırı memnunum nerdeyse tüylerim %70 azaldı şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben ELM lazere 6 seans gittim sonuç çok güzel tüm arkadaşlarım başladı oraya yani biraz kobay olarak kolladılar beni gelmiştim 6 seans lazer gördüm 4 aydır tertemizim muhteşem birşey bu ben merkezimden çok memnunmum herkezede şiddetle tavsiye ediyorum cihazları hiç acı vermiyor denecek kadr az hafta sonları gitmek başta zor geliyordu sakaryada olduğum için ama insan sonucu görünce büyük mutluluk yaşıyorumm
lalahane hanım acaba hangi tip lazer kullanıyorlae sizdemerhaba, fiyat olarak nasıl ELM, kampanya yaptıkları zamanlar hangi aya denk geliyor genelde? ve ocaktan bu yana nasıldır kıl&tüy durumunuz :)
Ben monalisaklinige gidiyorum tavsiye ederim ben bitirdimbaşka giden arkadaşlar yokmu bizi bilgilendrebilecek ???
ben izmit lisesinin karşısında ıpl yapan venüs diye bi güzellik salonu var oraya gidiyorum. çene ve boyun bölgemde vardı. 8 seansta kaybolur dedi bu ay 8. ye gidicem bakalım görücez. şu an ciddi derecede azalma var. hepsi bitmedi ama buna bile ben çok şaşırdım.
merhaba ben izmitte elm polikliniğine gidiyorum 3.seansıma gittim aşırı memnunum nerdeyse tüylerim %70 azaldı şiddetle tavsiye ederim.
arkadaşlar gittiğiniz yerlerden iyi sonuçlar alıyormusunuz ? bu konuda bilgi verir misiniz? bende 5 seans genetal için gittim ama aralarada bir kaç kıl azalma var bunun için mi bu kadar para harcıyoruzo parayı bir kursa verseydim en azında işe yarardı geleceğim için yatırım yapmış olurdum. artık bu lazer kandırmacasına inanmıyorum ben sizlerde sonuç nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?