• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kocaeli nde lazer epilasyon...

acibiber2053

kış büyüsü...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
1.456
25
358
40
Kocaeli
kızlar kocaelinde oturuyorum ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Ben Mona Lisa lazer merkezine gidiyorum.Şimdilik bir şikayetim yok.Ulugazinin sırasında Hacıoğlunun üstünde kalıyor bir apartman dairesini işyerine çevirmişler.Bina girişinde adı yazıyor.

Ben sakaryadan izmite geliyorum lazer epilasyon için Elmlazer e gidiyorum çok merkezi bi yerde bulması çok kolay ben biraz titiz bir insanım o yüzden temizliğe ilgiye çok önem veririm. gerçekten çok memnunum paket uygulamalarından yararlanıyorum alırken çok tereddüt etmiştim ama iyikide almışım diyorum .Herkese tavsiye ediyorum zemuszemus

Benimde arkadaşlarım gidiyor gebzede lazer epilasyona şuan için memnunlar fiyatlarıda gayet uygun yaziyım sizede fiyat listesini bilginiz olsun

Yüz(tüm):60 TL
Alın üst:20 TL
Alın tüm:20 TL
Ayaklar:20 TL
Bacaklar(tam):200 TL
Bacaklar üst:140 TL
Bacaklar alt:130 TL
Bel:40 TL
Bikini line:40 TL
Bıyık:10 TL
Boyun:30 TL
Burun:10 TL
Çene:20 TL
Çene ucu:10 TL
Eller:20 TL
Ense:30 TL
Genital:40 TL
Göbek:20 TL
Göbek ve çevresi:30 TL
Göğüs uçları:20 TL
Göğüs arası:20 TL
Kalçalar:100 TL
Karın (tüm):70 TL
Kaş ortası:10 TL
Kaş üstleri:20 TL
Kollar (tüm):120 TL
Kollar (yarım):80 TL
Koltuk altları:30 TL
Kulaklar:20 TL
Kuyruk sokumu:30 TL
Omuzlar:60 TL
Yanaklar:30 TL

böle fiyatlar şuan %70 indirim var giden arkadaşlarım memnun tabi bunlar 1 seansı kaç seans sürüceği kişinin ten rengi o bölgedeki tüylerin sıklığı ve kalınlığıyla alakalı gitmek isteyenler düşünebilirler :)

bende konak tıp merkezinde gidiorum arkadaslar fıyatlarını yazmıs ama o fıyatlar yüzünüze uygulancak olan lazer çeşidine göre değişio yani ordaki fiyatlara adanmayın ve bence doktor gözetımı altınd aolan yerlerı tercıh edın problem yasamazsınız dıe dusunuorum.

ben izmit lisesinin karşısında ıpl yapan venüs diye bi güzellik salonu var oraya gidiyorum. çene ve boyun bölgemde vardı. 8 seansta kaybolur dedi bu ay 8. ye gidicem bakalım görücez. şu an ciddi derecede azalma var. hepsi bitmedi ama buna bile ben çok şaşırdım.

ben izmit lisesinin karşısında ıpl yapan venüs diye bi güzellik salonu var oraya gidiyorum. çene ve boyun bölgemde vardı. 8 seansta kaybolur dedi bu ay 8. ye gidicem bakalım görücez. şu an ciddi derecede azalma var. hepsi bitmedi ama buna bile ben çok şaşırdım.

Fiyatlar nasıl? Birde gitmeden önce hormon testi yaptırdın mı? çünkü boyun bölgeinde olanlarda genelde hormon bozukluğu oluyormuş diye duydum...

bende Akadami Hastanesinin içinde Centro Bellezza güzellik merkezine gidiyorum bayağı azalma var ama bitmiş değil. bir kaç seans daha gidicem memnunum şimdilik.

mona lisayı tavsıye etmıyorum ben baska yerlerı deneyın bence ben lazer ıcn gtmedım karboksı yaptrdım ancak ılgısız davrandıklarını dusunuyorum bırde doktor heran orada deıl yanı acıl bır durum olsa doktor falan yok olurmu haftda ıkı gun gelen bır doktor ustelık doktor uzman falanda deıl kesınlıkle ıslerını ıyı yapan ınsanlar olduklarını dusunmedım parayı pesın ıstemeler sonra seansı eksık yapmalar aman allahım cok kotu seyler yasattılar bana

Ben sakaryadan izmite geliyorum lazer epilasyon için Elmlazer e gidiyorum çok merkezi bi yerde bulması çok kolay ben biraz titiz bir insanım o yüzden temizliğe ilgiye çok önem veririm. gerçekten çok memnunum paket uygulamalarından yararlanıyorum alırken çok tereddüt etmiştim ama iyikide almışım diyorum .Herkese tavsiye ediyorum zemuszemus

fiyatı hakkında bilgi verebilir misin acaba??

merhabalar benim fiyatlarım seanslar ilerlediği için düşmeye başladı seans ilerledikçe fiyat dişüyormuş öğrenince çok mutlu oldum ama paket almıştım pakette genital bölge 90 koltuk altı 45 tl ye geliyor. ben okadar memnunum ki sakaryadan gidiyorum ilk başlarda tek giderken şimdi 4 arkadaşım daha başladı 5kişi gidip geliyoruz. ve seanslar ilerledikçe seans aralıklarıda açılıyor 2ayda bir kez gidiyordum ilk başlarda şimdi 5 hatta 6 ay oluo kızlar lazerden güzell bişey yok lazere gidiyorum mutluyumm :)

merhabalar benim fiyatlarım seanslar ilerlediği için düşmeye başladı seans ilerledikçe fiyat dişüyormuş öğrenince çok mutlu oldum ama paket almıştım pakette genital bölge 90 koltuk altı 45 tl ye geliyor. ben okadar memnunum ki sakaryadan gidiyorum ilk başlarda tek giderken şimdi 4 arkadaşım daha başladı 5kişi gidip geliyoruz. ve seanslar ilerledikçe seans aralıklarıda açılıyor 2ayda bir kez gidiyordum ilk başlarda şimdi 5 hatta 6 ay oluo kızlar lazerden güzell bişey yok lazere gidiyorum mutluyumm :)

merhaba nereye gidiyorsun epilasyona bende iyi bi merkez arıyorum

Bende lazer epilasyon için tüm vücut olarak izmitte merkezde bulunan konak tıp merkezine gidiyorum.Tıp Merkezi olduğu için hemde gerçekten iyi bir doktorun bulunmasından dolayı çok memnunum.fiyatlarda başka yerlere oranla gayet normal.bir çok arkadaşımda benimle birlikte burayı tercih ettiler.Lazer epilasyon riskli bir işlem arkadaşlar öyle heryere güvenmeyin derim ben.

Bende lazer epilasyon için tüm vücut olarak izmitte merkezde bulunan konak tıp merkezine gidiyorum.Tıp Merkezi olduğu için hemde gerçekten iyi bir doktorun bulunmasından dolayı çok memnunum.fiyatlarda başka yerlere oranla gayet normal.bir çok arkadaşımda benimle birlikte burayı tercih ettiler.Lazer epilasyon riskli bir işlem arkadaşlar öyle heryere güvenmeyin derim ben.

bende konak tıp merkezinden randevu almıştım oraya gittiğimde makina bozuk dendi boşuna okadar yol gittim ben gölcükte oturuyorum daha öncede bi merkezle görüşmüştüm telefon numaramı almışlardı makina bozuk yada başka sebepten randevu iptali olur diye konak tıp bence çok ilgisizler ve yapılacak bölgeyi görmeden fiyat veremeyiz diyorlar gittiğimde hiç kolaltıma ve genitale düşünüyorum ben bakmadan hemen fiyat verdiler genital 180 kolaltı 80 dendi bence telefondada söyleyebilirledi kısacası ilgisiz davrandıkları için gitmeyi düşünmüyorum

Cihazları geçenlerde arızalıymış evet ama telefonla bunu bildirdiler ve randevumu iptal ettik daha sonrasına aldık ben gayet memnunum senin biraz şanssızlık olmuş sanırım aradaşım. Ayrıca doktorları çok tatlı füsun töreyi duymuşsunuzdur zaten izmitte.ayrıca genital ve koltuk altı indirimdeymiş 150 tl ve 60 tl bildiğim kadarıyla.

Back