- Konu Sahibi acibiber2053
kızlar kocaelinde oturuyorum ve lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Mona Lisa lazer merkezine gidiyorum.Şimdilik bir şikayetim yok.Ulugazinin sırasında Hacıoğlunun üstünde kalıyor bir apartman dairesini işyerine çevirmişler.Bina girişinde adı yazıyor.
ben izmit lisesinin karşısında ıpl yapan venüs diye bi güzellik salonu var oraya gidiyorum. çene ve boyun bölgemde vardı. 8 seansta kaybolur dedi bu ay 8. ye gidicem bakalım görücez. şu an ciddi derecede azalma var. hepsi bitmedi ama buna bile ben çok şaşırdım.
Ben sakaryadan izmite geliyorum lazer epilasyon için Elmlazer e gidiyorum çok merkezi bi yerde bulması çok kolay ben biraz titiz bir insanım o yüzden temizliğe ilgiye çok önem veririm. gerçekten çok memnunum paket uygulamalarından yararlanıyorum alırken çok tereddüt etmiştim ama iyikide almışım diyorum .Herkese tavsiye ediyorum zemuszemus
merhabalar benim fiyatlarım seanslar ilerlediği için düşmeye başladı seans ilerledikçe fiyat dişüyormuş öğrenince çok mutlu oldum ama paket almıştım pakette genital bölge 90 koltuk altı 45 tl ye geliyor. ben okadar memnunum ki sakaryadan gidiyorum ilk başlarda tek giderken şimdi 4 arkadaşım daha başladı 5kişi gidip geliyoruz. ve seanslar ilerledikçe seans aralıklarıda açılıyor 2ayda bir kez gidiyordum ilk başlarda şimdi 5 hatta 6 ay oluo kızlar lazerden güzell bişey yok lazere gidiyorum mutluyumm :)
Bende lazer epilasyon için tüm vücut olarak izmitte merkezde bulunan konak tıp merkezine gidiyorum.Tıp Merkezi olduğu için hemde gerçekten iyi bir doktorun bulunmasından dolayı çok memnunum.fiyatlarda başka yerlere oranla gayet normal.bir çok arkadaşımda benimle birlikte burayı tercih ettiler.Lazer epilasyon riskli bir işlem arkadaşlar öyle heryere güvenmeyin derim ben.