Kocaeli-masukiye'mden manzara fotoğraflarım

womanly

╣→∑§Ł∑M←╠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
989
1
96
Sakarya
Kocaeli-masukiyemden manzara resmlerim anamın evinden cektim...

yerimseniben:enbuyukkk:yerimseniben

of ya çok güzel bende sık sık giderim maşukuyeye orda arkadaşım oturuyorsırnaşık şey

of ya çok güzel bende sık sık giderim maşukuyeye orda arkadaşım oturuyorsırnaşık şey

tatlım ya maşukiyede bi alabalık tesisi var köprü gibi birşeyin üstünde balığını yiyosun aşağıya bakıyosun dere akıyo şırıl şırıl etrafın yemyeşillll kuşş cıvıltıları cabası fazla kaçırıyosun yani sonrada yürüyüşe çıkıyosun aynı yerde
birde keltepesi vardır oraların kışın mangala çıkkk süperrr
arabayla giderken bolu dağında karanlık derede mangalını ye sapancada piknik yap ulaşlıda havuza gir offff offfff 7 yılım geçti kocaelinde özledimmm yavvv belki bu sene geçeriz orayaŞeniz

ay güzldri benim kocaelim ve masukiye'm .......
görülecek yerler arasında..Giden birdaha birdaha gitmek istiyor...seviyorum memleketimi.....

Selam Womanly, ben de Maşukiye hayranıyım her fırsatta gelmeye çalışıyoruz Her geldiğimizde de keşke burda bir evimiz olsa daha sık gelsek diye... Zira beton yığınları içinde yılda 2-3 kez gelince buralara hasret kalıyoruz Yayla Alabalık'tan bahsetmiş bir arkadaşımız, kesinlikle kaşarlı kiremitte mantar ve kahvaltısı alabalıktan daha güzel... Cansu alabalık'ın da soslu alabalık ve karışığı nefis torpillisinden:))) Sevgi ve selamlarımı yolluyorum Bu güzel dıoğaya bizim içinde bak e mi?

pazar günü maşukiyedeydim gerçekten çok güzel bi yer bayılırım ben
ahh memleketim aaahhhsenağlama

2 hafta sonra benim için çok özel olan arkadaşımla! maşukiye ye gidicem bu konuyu açtığınız çok iyi olmuş gerçekten harika bi yere benziyor. gideceğim günü iple çekiyorum :):dance::dance:

kıslar benim sayfamda da masukiye nin resimlerinin çogunu gorebilirsiniz tanımak isteyen bakabilir hepinize tesekkürler...

sevgili womanly , resimler için teşekkürler. maşukiyede ananem var benimde ve çektiğin resimleri yer olarak hatırladım sanki.eski ilkokul binasına yakın biryer olmalı :) şimdi o yol asfaltlandı birde...

Daha o kadar güzel yerleri varki genelde et-balık lokantaları var burasıda onlardan biri ben çekmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…