- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
ne zaman ne kadara mal oldu acaba?
1 haziran perşembe günü doğum yaptım bebeğim daha bir haftalik toplam 3250 lira tuttu dogumum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman ne kadara mal oldu acaba?
Aaaa neden babaları almıyorlar ki bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Sizde sağlıcakla güzel günlerde büyütün evladınızı :) Allah nazarlardan esirgesin inşallahÇok kalabalik ve cok eski bi hastane dışı gayet güzel ama.ben içini konforunu beğenmedim Wm medical parkta doğum yaptım temel beye gelirmis iniz medicale dedim ama kabul etmedi bende ismail beye devam ettim bide esimde girdi doğuma Konakta babaları almiyorlar doğuma o yüzden tercih etmedim
Aaaa fiyat uygunmuş :) medicale de gidebilirim o zaman İsmail beye. Ya benim ilk gebeliğim ikiz di ve kalpleri durdu o yüzden çok korkuyorum iyi bir doktor için gerçi daha hamile bile değilim ama çalışma yaptık bu ay ya tutarsa diye doktor derdine düştüm :)1 haziran perşembe günü doğum yaptım bebeğim daha bir haftalik toplam 3250 lira tuttu dogumum
Aaaa fiyat uygunmuş :) medicale de gidebilirim o zaman İsmail beye. Ya benim ilk gebeliğim ikiz di ve kalpleri durdu o yüzden çok korkuyorum iyi bir doktor için gerçi daha hamile bile değilim ama çalışma yaptık bu ay ya tutarsa diye doktor derdine düştüm :)
Ismail bey aynı zamanda ozel korfez marmara hastanesindede çalışıyor fiyatlar izmitteki hastanelere göre daha makul belki işinize yarar bu bilgi bende ona gidiyorumHayırlısı olsun inşaallah hakkında hemen hamile kalırsın hayirlisiyla ismail beyden memnunum deneyebilirsin
Ismail bey aynı zamanda ozel korfez marmara hastanesindede çalışıyor fiyatlar izmitteki hastanelere göre daha makul belki işinize yarar bu bilgi bende ona gidiyorum
Arkadaslar merhaba bende 22 haftalik hamileyim. Ozel korfez marmara hastanesinde Leyla Eren e gidiyorum memnunum da . Dogum konusunda deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum. Saglik elverdigince normal dogum yapmak istiyorum. esimin de doguma girebilmesini istiyorum. Gece kim nobetciyse o doktor doguma giriyo diye duydum dogru mu ? Bir de doktorumuzu her hastaneye cagirabiliyormuyuz gekirse yoksa anlasmali oldugu hastaneler mi oluyor? Anlasildigi uzere kapsamli bilgiye ihtiyacim var :)
Evet canım, İsmail bey iyi bir doktor. Eğer zorunlu sezaryen durumuna düşersem İsmail beye geçebilirim.Canım leylek eren farklı hastaneye gelmiyor bildiğim kadarıyla özel korfezdede doğuma babalar alınmıyor hoc bir şekilde ben özel korfez ismail yilmaz a geldim doğuma kadar ama doktorum medicalde de çalıştığı için izmit medicalde doğum yaptım esimde doğuma girdi benimle birlikte çokta memnunum ismail yilmaz in ultrason cihazı bi harika bu arada
Canım arzu hanım ve akademi hakkında bilgin var mı? doğuma eşlerin girmesi durumu, doğum ücretleri , nöbetçi doktorun doğuma girmesi gibi..ben bu gidişle doğuma yakın bir doktora daha gidip doğumumu ikinci seçenekte yapıcam sanırım. Malum özel körfezde eşler giremiyor kim nöbetçiyse onda doğum yapıyorsun falan.Arkadaşlar Akademide Arzu Hanmda harika biri