Evet canım bende nasılsa hamile kalıyorum diye rahatım olmadı 3 5 aya tup bebek ne yapayım 30 olacağım yani olsun artık divvv miBende önümüzdeki ay klomene başlarım diye takmamistim öyle hamile kaldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende nasılsa hamile kalıyorum diye rahatım olmadı 3 5 aya tup bebek ne yapayım 30 olacağım yani olsun artık divvv miBende önümüzdeki ay klomene başlarım diye takmamistim öyle hamile kaldım :)
Evet canım bende nasılsa hamile kalıyorum diye rahatım olmadı 3 5 aya tup bebek ne yapayım 30 olacağım yani olsun artık divvv mi
Güzel duaların ve düşüncelerin için çok teşekkür ederimHayırlısı olsun tabiki inşaallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe falan kendiliginden gelir minik mucizen :) yaşında çoook çoook geç bi yaş değil bence
Kızlar bende İzmit'e Yen'i taşındım bana da fikir verir misiniz :)Ben varım canım 6 7 doktora gittim merkezdeysen yardımcı olabilirim
İsmail beyden memnun musun ?Ismail yilmaz Prof değil operator doktor bende ona gidiyorum
Eray bey nasıl benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı o yüzden gönlüm rahat olsun istiyorumolabilir . Ama eminim Prof değil sekiz aydır ona gidiyorum çünkü doğuma az kaldı operator doktor hatta detaylı için wm medicalde profosör doktor eray beye gittim o yaptı detayliyi eğer kendi Prof olsa kendi yapardı
Erkân bey için iyi diyorlarKızlar İzmit'te özel Konak kastanesi varmış. Eşimin sigortasının geçtiği bir hastane olduğu için orayı tercih etmek zorunda kalabilirim. Konak hastanesinde tavsiye edeceğiniz yada asla gitme diyeceğiniz doktorlar varsa lütfen yardımcı olun. İlk gebelik düşük olunca bu ayda çalışmalara başlayınca iyi bir doktor için çok araştırma şansım olmadı.
Az önce başka bir yerde okudum Erkan bey ile ilgili bebeğin down sendromlu olduğunu anlamamış ve sağlıklı dediği bebek 1 gözü olmadan doğmuş. Ne kadar doğru bilemem ama korkmadım değil temel tan nasıl peki? Uzman sanırım oErkân bey için iyi diyorlar
Ben o çok yoğun olduğu için temel beye gidiyorum çok rahat bir adam idare eder eee neden o dersen ilk gebeliği orda yaşadım sanki uğurlu gibi hissettim malesef kimyasal oldu ama
Teşekkürler özel olduğu içim soruyorum ücret ile ilgili bilginiz var mı? :)Kizlar ozel izmit kadin dogum ertan bey deneyin isterseniz , aletleride cok kaliteli ...
Uzman evetAz önce başka bir yerde okudum Erkan bey ile ilgili bebeğin down sendromlu olduğunu anlamamış ve sağlıklı dediği bebek 1 gözü olmadan doğmuş. Ne kadar doğru bilemem ama korkmadım değil temel tan nasıl peki? Uzman sanırım o
Netten baktım fotoğrafına evet haklısın :) :)Uzman evet
Çok rahatlatıcı bir doktor ve sizi panik yaptirmiyor bilgili
Ama görünüş olarak doktora benzemiyor görünce ne demek istediğimi anlarsınız
Ve telefon sürekli elinde :)
İsmail beyden memnun musun ?
Kızlar İzmit'te özel Konak kastanesi varmış. Eşimin sigortasının geçtiği bir hastane olduğu için orayı tercih etmek zorunda kalabilirim. Konak hastanesinde tavsiye edeceğiniz yada asla gitme diyeceğiniz doktorlar varsa lütfen yardımcı olun. İlk gebelik düşük olunca bu ayda çalışmalara başlayınca iyi bir doktor için çok araştırma şansım olmadı.
Hastaneyi neden beğenmediniz aletler eski mi? Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim:)Konak hastanesi temel tan tek kelimeyle harika bi doktor sıcak kanlı çok ilgili bi doktor kesinlikle pişman olmazsiniz ben hastaneyi begenmedigim için gitmedim temel beye ama gerçekten bi harika
Hastaneyi neden beğenmediniz aletler eski mi? Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim:)
Çok kalabalik ve cok eski bi hastane dışı gayet güzel ama.ben içini konforunu beğenmedim Wm medical parkta doğum yaptım temel beye gelirmis iniz medicale dedim ama kabul etmedi bende ismail beye devam ettim bide esimde girdi doğuma Konakta babaları almiyorlar doğuma o yüzden tercih etmedim