Kocaeli Kadın Doğum Doktoru Önerisi

Evet canım bende nasılsa hamile kalıyorum diye rahatım olmadı 3 5 aya tup bebek ne yapayım 30 olacağım yani olsun artık divvv mi

Hayırlısı olsun tabiki inşaallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe falan kendiliginden gelir minik mucizen :) yaşında çoook çoook geç bi yaş değil bence

Hayırlısı olsun tabiki inşaallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe falan kendiliginden gelir minik mucizen :) yaşında çoook çoook geç bi yaş değil bence
Güzel duaların ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Bebeğini sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşallah
Güzel haberlerle görüşmek dileğiyle
Sevgilerle..

Eray bey nasıl benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı o yüzden gönlüm rahat olsun istiyorum

Kızlar İzmit'te özel Konak kastanesi varmış. Eşimin sigortasının geçtiği bir hastane olduğu için orayı tercih etmek zorunda kalabilirim. Konak hastanesinde tavsiye edeceğiniz yada asla gitme diyeceğiniz doktorlar varsa lütfen yardımcı olun. İlk gebelik düşük olunca bu ayda çalışmalara başlayınca iyi bir doktor için çok araştırma şansım olmadı.

Erkân bey için iyi diyorlar
Ben o çok yoğun olduğu için temel beye gidiyorum çok rahat bir adam idare eder eee neden o dersen ilk gebeliği orda yaşadım sanki uğurlu gibi hissettim malesef kimyasal oldu ama

Erkân bey için iyi diyorlar
Ben o çok yoğun olduğu için temel beye gidiyorum çok rahat bir adam idare eder eee neden o dersen ilk gebeliği orda yaşadım sanki uğurlu gibi hissettim malesef kimyasal oldu ama
Az önce başka bir yerde okudum Erkan bey ile ilgili bebeğin down sendromlu olduğunu anlamamış ve sağlıklı dediği bebek 1 gözü olmadan doğmuş. Ne kadar doğru bilemem ama korkmadım değil temel tan nasıl peki? Uzman sanırım o

Kizlar ozel izmit kadin dogum ertan bey deneyin isterseniz , aletleride cok kaliteli ...

Uzman evet
Çok rahatlatıcı bir doktor ve sizi panik yaptirmiyor bilgili

Ama görünüş olarak doktora benzemiyor görünce ne demek istediğimi anlarsınız

Ve telefon sürekli elinde :)

Kızlar tup bebek düşünüyorum bu konuda bilginiz var mı
Öneri de olur yardimci olursanız çok mutlu olurum

Konak hastanesi temel tan tek kelimeyle harika bi doktor sıcak kanlı çok ilgili bi doktor kesinlikle pişman olmazsiniz ben hastaneyi begenmedigim için gitmedim temel beye ama gerçekten bi harika

Konak hastanesi temel tan tek kelimeyle harika bi doktor sıcak kanlı çok ilgili bi doktor kesinlikle pişman olmazsiniz ben hastaneyi begenmedigim için gitmedim temel beye ama gerçekten bi harika
Hastaneyi neden beğenmediniz aletler eski mi? Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim:)

Hastaneyi neden beğenmediniz aletler eski mi? Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim:)

Çok kalabalik ve cok eski bi hastane dışı gayet güzel ama.ben içini konforunu beğenmedim Wm medical parkta doğum yaptım temel beye gelirmis iniz medicale dedim ama kabul etmedi bende ismail beye devam ettim bide esimde girdi doğuma Konakta babaları almiyorlar doğuma o yüzden tercih etmedim

ne zaman ne kadara mal oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…