Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaelinden olan var mı?
Medikal de ismail bey iyi çok bilgili
Medikal de emin bey yeni genç bir doktor o da çok ilgili detaylı bilgi veriyor
Konakta temel beye gittim oldukça rahat bir doktor eğer stressli biri isen tavsiye ederim
Üniversitede ahmet yiğit beyi öneririm
Devlette turgay hakki emet var onu da beğenmiştim
Cihanda da nazik ve sevimli bir bayan istersen funda hanım var tavsiye ederim
Ama ilk tercihim engin bilgileri sebebiyle wm medikal park prof dr ismail yilmaz
Ismail yilmaz Prof değil operator doktor bende ona gidiyorum
Kaldırıldim mi randevu alırken prof dr demişti randevu veren bey
O zaman gönlümüzün prof u o
olabilir . Ama eminim Prof değil sekiz aydır ona gidiyorum çünkü doğuma az kaldı operator doktor hatta detaylı için wm medicalde profosör doktor eray beye gittim o yaptı detayliyi eğer kendi Prof olsa kendi yapardı
eray bey de tuzlu azcık
Kendisi eray beyle birlikte beni ameliyat edecektiler ama hamile kaldım sonrasında kimyasal oldu vazgeçtim ameliyattan demek ki hamile kalabiliyorum dedim ama sağlıklı bir gebeliğim olsaydı ismail beyden şaşmazdım
Sağlıkla kucağınıza alın güle Gül e büyütün darısı başıma
Malesef ki sağlıklı bir gebelik geçirmedigim için bu konu da fikrim yokAmin darısı basiniza tez zamanda inşaallah bebekleri çok seviyor ismail bey severek ilgileniyor ama sezeryan canlısı bi doktor olduğunu duydum hiç normal doğum yapan hastasını gormedim sizin bu konuda bilginiz var mı
Malesef ki sağlıklı bir gebelik geçirmedigim için bu konu da fikrim yok
Hiç o kısma gelemedim 17 aydır uğraşıyorum sadece 1 hafta hamile kalabildim
Pko ya raziyim kist miyom polip ne ararsan var bu ay ameliyat olacağım diye takmadım hiç hamile kaldım yani bu konuda cok haklısın ama ne yazık ki sevincim kursağımda kaldıHayırlısı olsun inşaallah tez zamanda olur moralini bozma benimde polikistik overim vardı hemde ileri derece bekarligimdan beri ama 4. Ay hamile kaldım ablam 5 sene uğraştı tüp bebek asilama çatlatma iğneleri neler neler olmadı ama şükür oda kendiliginden hamile kaldı sonradan tamamen stres kafandan attığın zaman olur Allahın izniyle
Pko ya raziyim kis
Pko ya raziyim kist miyom polip ne ararsan var bu ay ameliyat olacağım diye takmadım hiç hamile kaldım yani bu konuda cok haklısın ama ne yazık ki sevincim kursağımda kaldı
Rabbim en hayirlı zamanda verecek biliyorum hamile kalabiliyor olmak bile beni çok mutlu etti nasip bu işler