gelin saçı ve makyajı için görüşmeye gittim.hayalkırıklığına uğradım saçıma fön cektrmeye gdiordum oraya .çok beğeniyorum
makyözüne makyajda hangi ürünleri kullanıyorsunuz diye sordum flormar dedi :S porselen makyaj yapıomsnz dedim yapıorz da yani pek fark yok ki zaten sabitleyici falan kullanıoruz dedi :S yakıştıramadım orhan a . eledim
Şuan izmitten olup öncelerde yorum yapan arkadaşlardan hiçbiri yok mu acaba şuannn ? suatın fiyatlarını fln bilen var mı ???????
izmitte sanat sokağının orda ki orhan kuaför nasıl sizce . gelin sacı yaptırıp memnun kalan var mı içinizde ?
Orhan nasıl kızlar ?
Evet bayanlar izmitte iyi bir kuaföre gitmek istiyorsanız orası mas kuaför olmamalı. Hele de kendini profesyönel sana fakat kuaförlükten anlamayan murat ve umut beylere. Umut bey çok ukala fakat saç yapmaktan anlamayan vasat biri. çok kısa saçlara bile topuz yapma garantisi verip yapılma zamanı geldiğinde sizi tanımaz. Murat bey ise müşteri ne isterse onu yaparım der; fakat kafasındaki yarım dünya şeklindeki bol krapeli kabarık topuzu yapar sonra da istediğinin aynısı oldu diye psikolojik baskı kurmaya çalışır. Eğer saçınızı ve moralinizi düşünüyorsanız mas kuaföre asla ve kat'a gitmiyiniz. makyaj için de yukarıda söylediklerim geçerli. Çok iyi olduklarını iddia edip vasat bir makyaj ortaya koyuyorlar. velhasılı kelam mas kuaför fiyatlarını hak etmeyen sizin isteklerinize önem vermeyen berbat bir yer!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?