Merhaba
Ben profesyonel makyozum ve bu konuda size yardımcı olabilirim.
Kullanmış olduğum ürünler Profesyonel Makyaj Ürünleri olan Kryolan & Mac ürünleridir.
Makyaj Süresi 45 dakikadır. Ancak Gelin Makyajı yada Nişan Makyajı gibi özel günlerde ise bu süre 1 saati bulabilir ancak aciliyet gerektiren durumlara ayak uydurup takım çalışması yapabiliriz:)
Maalesef ülkemizde makyaj yapmayı sadece boyanmak olarak algılayan ve kendine ne şekilde makyaj yapmasını bilemeyen belkıde zaman bulamayan yada klasik kuaför makyajı anlayısında makyaj yaptırmak zorunda kalan pek çok bayan bulunmaktadır.Benim makyaj uygularken asıl amacım ;yüzünüzün güzelliğini iddialı olmak adına karartmak kesınlıkle degıl amac yuzde varsa kapatılması gereken noktaları kapatmak guzellıklerı ortaya cıkartmak bunu yaparken de profesyonel urunler kullanıp yüzünüze hem cılt bakımını saglamak hemde cılde zarar vermemek ,aydınlık ,sağlıklı ve hoş bir görüntü yaratmak ve doğal bir görüntü ortaya çıkartmak bu arada da size kendi yüzünüze yaparken ufak tüyolarda vermek :)
Ayrıca makyaj için kendinize almak istediğiniz ürünler yada bu konu ile ilgili makyajı kendinize nasıl uygulamanız gerektiği konusunda da her türlü danışmanlık ta yapabilirim.Böylelikle bu konuda aldığınız makyaj danışmanlığı ile hayat boyunca kullanmanız gereken ürünleri yüz tipinize göre uygulamanız gereken biçimleri,yüzünüze gidecek far/ruj/allık ta ki renk tonlarını görme fırsatı bulacaksınız.Ve bu uygulamaları hayat boyu kullanıp kendinize uygulayabileceksiniz.
Makyaj yapmadan önce beraber her bir parçası için oturup hayalinizi dinleyecek ve sonunda kendi düşüncelerimi de paylaşıp harika sonuçlar yaratacağız.Bunun yanında bu konuda eğitimimi Kryolan Academy Neriman Eröz ‘den & Mac Eğitmeni Yeşim Gözkaya’dan aldığımı belirtmek isterim.
Bana ulaşmak için:0531-282-34-84 'den veya
izmitmakyaj@gmail.com' veya Facebook'taki sayfamız
www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003585915807 ' dan da ulaşabilirsiniz.