- 10 Mayıs 2022
- 1.154
- 802
-
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Merhaba hanımlar öncelikle bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. bende 5 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım gebze de tavsiye edeceğiniz doktorlar varmıdır tatlı dilli işini severek yapan ilgili doktorlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Burada pek çevrem yok o yüzden sizlere sormak istedim :merhaba Ergün bilgiç çok iyi bir doktor tavsiye ederim birde Burhan şeker
teşekklür ederim ama malesef artık gerek kalmadı düşük yaptımBen medical parkta Azize Turhana gidiyorum çok memnunum çok ilgili her zaman ulaşabiliyorum gereksiz şeylerle beni germiyor tavsiye ederim
Çok üzgünüm başın sağolsun inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğin olurteşekklür ederim ama malesef artık gerek kalmadı düşük yaptım
Bende arıyorum bulamadım.siz bulabildini miMerhaba hanımlar öncelikle bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. bende 5 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım gebze de tavsiye edeceğiniz doktorlar varmıdır tatlı dilli işini severek yapan ilgili doktorlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Burada pek çevrem yok o yüzden sizlere sormak istedim :)
ben medikal parkta mine atlı var onu çok beğendim ve çok övgüsünü de duydum, birde özel kliniği olan burhan şeker var o da medical park yakınlarında kliniğiBende arıyorum bulamadım.siz bulabildini mi
Teşekkürlerben medikal parkta mine atlı var onu çok beğendim ve çok övgüsünü de duydum, birde özel kliniği olan burhan şeker var o da medical park yakınlarında kliniği