gunes_0 Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2022 89 15 18 25 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gunes_0 #1 Arkadaşlar, Kocaeli Gebze Devlet Hastanesinde Vajinusmus Tedavisinde Başarılı Olan Bir Kadın Doğum Uzmanı Biliyor musunuz?
Arkadaşlar, Kocaeli Gebze Devlet Hastanesinde Vajinusmus Tedavisinde Başarılı Olan Bir Kadın Doğum Uzmanı Biliyor musunuz?
F fetike Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2023 2 1 1 30 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gunes_0 #2 gunes_0 .!.: Arkadaşlar, Kocaeli Gebze Devlet Hastanesinde Vajinusmus Tedavisinde Başarılı Olan Bir Kadın Doğum Uzmanı Biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Fatih devlet hastanesinde ümmügülsüm kuyucu var kadın doğum doktoru ben tedavi gördüm çok iyi bir doktor
gunes_0 .!.: Arkadaşlar, Kocaeli Gebze Devlet Hastanesinde Vajinusmus Tedavisinde Başarılı Olan Bir Kadın Doğum Uzmanı Biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Fatih devlet hastanesinde ümmügülsüm kuyucu var kadın doğum doktoru ben tedavi gördüm çok iyi bir doktor
gunes_0 Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2022 89 15 18 25 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gunes_0 #3 Aa bilmiyordum Ayşe Özkan Diker' e gitmiştim o da başka özel bir doktoru önermişti. Ama ben şuan parmak egzersizlerini ve dilatorleri tamamladim. Şuan eşli denemedeyiz. Siz neler yaptınız?
Aa bilmiyordum Ayşe Özkan Diker' e gitmiştim o da başka özel bir doktoru önermişti. Ama ben şuan parmak egzersizlerini ve dilatorleri tamamladim. Şuan eşli denemedeyiz. Siz neler yaptınız?