H
hulyakevin
evet tonguc hoca yokmus asistanini aradim tekrar bir gorusme icin.. bana hocamiz rahatsiz dedi sali gununden sonra gidicem..yabanci uyruklu cok hastasi var arapca konusan ingilizce konusan cok.benim gittigim vakit abartisiz 30 kisi vardi bi cogu amely.olmus burun bandaji olan milim milim yuruyen falan..birde dikkat ettiniz mi tonguc hoca asma katta hastanenin en klas bölümünde
Ben akademi hastanesine giitim hemen yanindaki hastaneye (biraz daha fiyat uygun olabilir dusuncesiyle) cok sinirlerim bozuldu direk pat pat yuzume fiyat soyledi karnimi actim ilgilnmedi bile bende direk yana gectim randevusuzdum saatlerce avmde vs oyalandim ve gorustum.bana 15 tatil ve onun ilk haftasi full oldugunu 15 tatil.sonrasina biraktigini soyledi..bende zaten aşiri korkuyoru iyi oldu o arada annem refktcim olcak calisan biri annm.o da iznini ayarladi ona gore falan..birde işlem 4/5 saat surer min.dedi..cok korkuyorum tam germe basen ic bacak simit gidi lipo...durumuma gire diz cevresi ayak bilegi sirtta ki katlanmayada lipo olcak..basende cok yag varmis giger yerlerde daha azmis falan.netestigi an yazcam foruma burda az biraz sakinlesiyorum yoksa kalbim pır pır
AAAaa öylemi? bende geçen yıl acıbadem de göstermiştim. Pek ilgi görememiştim. bir de pek güven verememişti bana. ayrıca acıbademde kozmetik medikal sigorta alırsam ameliyat o ücret içinde olacaktı. mesela geçen yıl kozmetik sigorta 5000tl idi ve 8 taksitle ödemesi vardı. 1 yıl boyunca 15000tl lik yağ aldırma ve silikon taktırma yapılabilirdi. yani bu ameliyat bana sadece 5000tl olacaktı hemde 8 taksit. ama dediğim gibi güven vermedi. ve ben 1 sene bekledim. sonra kbb doktorum bana tonguç hocayı önerdi. o zaman üniversite hastanesindeydi. annem de izin alamadığı için bekledim. medikal parka a geçince gittim. iyiki orada oldum. çünkü hastane çok rahattı. evet en klas katta ve en klas koşullarda.
ekibi çok iyi. ben estetisyen mukerrem hanımı da çok sevdim. doktor murat beyi de çok sevdim. çok arkadaşça yaklaşım gösterdiler. bu arada ben de yurtdışı sayılırım. ameliyatımı başka güne vereceklerdi koreye gideceğim için öne çektiler(şu an koredeyim)
bu arada korseleri 6 hafta giyecekmişim. ben yolculuk var diye çıkarmıştım 4.haftada. ayrıca 23 kiloluk 3 valiz 12 kiloluk 3 valiz ve 2 omuz çantası vardı. eşime yardım edeyim dedim taşıdım.
gece dikiş yerlerim çok sızladı. açıkcası korktum. hemen korselerimi giydim. şu an rahatım. eşim kızdı. ben varken neden böyle birşey yaptın dedi.
ayrıca lipo olan yerlerim benim acımamıştı. yani o kadar yerimde lipo vardı ben wc ye oturma kalkma da çok acı hissetmedim. çok korkmuştum halbuki. sadece göğüs dikişlerim 3 gün çok acıdı. kollarımı oynatmak acıtmıştı. sonra geçip gitti.
diz çevresi,gıdı,ayak bileği katlanması ne demek? ben anlayamadım. oralarda da yağlanma var mı?
doktor benim ameliyata 3 saat dedi. çünkü kalçamı haife aldı. ben asıl kalçam için gitmiştim. çok sivri ve basenliydi. ama kalça çok yok dedi. benim ameliyat 8 saat sürdü. sadece kalça oyalamış. inanamadık tüm ekip şaşırdık o kalçadan o kadar yağ nasıl çıktı diye :) hahahah komik yaaa. kaynanam,annem,teyzelerim,eşim bayıldılar kalça dümdüz oldu.
göbek düz olmadı zaten germe işlemi olmadı sadece yağ alındı. onu sporla toplayacağım.
bel inceldi. zaten bende bel,simit neredeyse hiç yoktu yine de orantılamak için lipo yapıldı.
iç bacak maaaaaalesef çok gitmedi. hala birbirine sürtüyor. tonguç bey ,sürtülen yerler yağ değil kas. kaslarını kesip alamam dedi. mecbur onu da sporla platesle şekillendirmem lazım.
basen de çok güzel oldu. yani ne çok düz ne de çok çıkık. tam kalp şekilli gibi duruyor vücudum.
6 ayda düzene girer dedi doktor murat bey. 1 ayı gitti. geriye 5 ay kaldı.
kendi olduğum bölgeler lipo olarak acısı dayanılacak kadar yani ilaçsız idare edecek kadar oldu ama göğüs için 5 gün ağrı kesici gerekti. 5 günden sonra hiç ağrı kesici içmedim. sen de korkma 3 günden sonra inanılmaz iyileşerek geçiyor günler.
beni dinle doktordan rica et 3 gün kal hastanede. ve bana dua edeceksin. 2 gün kalma. 3 gün kal.
uzuuun uzun yazdım kusura bakma. aynı doktor olunca bilgi vermek istedim.