• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli-Adapazarı-Sapanca Düğün Organizasyonu

iceonyou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
20
0
0
Bursa
merhaba kızlar ben düğünüm için asude organizasyon ile çalışıcam.organizasyon firması arayan profesyonel destek isteyen arkadaşlar bir sitelerini incelesin derim.
xxxxxxx
herkeze mutluluklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım merhaba forumda açtığın konuyu görünce hemen yazayım dedim ben geçen sene evlendim ve düğünümü asude organizasyon yaptı tek kelime ile mükemmel bir düğün oldu altınceylan gazella salonda asude organizasyonun profesyonel desteği ile harika nakış gibi işlenen kusursuz bir düğün oldu bence senin organizasyon firması seçimin çok iyi olmuş her konuda yardımcı oluyorlar hiç bir şey eksik kalmadı gelen herkes çok memnundu özellikle de biz düğün sahipleri ailelerimiz misafir gibiydi sadece gelen ve gidenleri karşıladılar.bende düğünümden fotoğraflar ekledim bakabilirsin fırsatını bulursam burayada eklerim bursa firması ama kocaeli adapazarı maşukiye sapanca o taraflarada gidiyorlarmış.bende site adreslerini vereyim her konuda fikir danışacağınız insanlar hiç çekinmeden gidin görüşün derim en güzel taraflarından biriside fiyat ve ödeme konusunda kesinlikle sıkıştırma olmadı 3 taksit ile ödedim ben.

xxxxxx

bende herkese mutluluklar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
gecegüneşi organizasyonla göeüşn. pişman olmayacaksınız çok da memnun kalacaksınız.. işlerini iyi yapıyorlar. fiyatta kolaylık sağlıyorlar.
GECE GÜNEŞİ ORGANİZASYON dan işlerini de gorebilirsiniz.

Back