Kocaeli///41

Kesin karşılaşmışızdır çok gelirim oralara:1ninca:

Özellikle bi dönem sürekli yürüyüş yapıyordum sonuna kadar gidip dönerdima.s

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

Kizlar Merhaba Uzun Zamandir Katilamadim Sohbete Ne Zaman Görüşüyoruz Ayarladinizmi? Bu Gün çok Mutluyum... 7 Kilo Vermişim Yaşaşin Bu Kadar çabuk Olacağini Hiç Düşünmemiştim.

BENİM YAZDIKLARIMI KİMSE GÖRMÜYORMU ?

7 KİLO VERDİM YAŞASIN SONUNDA ZAYIFLIYORUM
Kötü Kazen:enbuyukkk:

degirmenderede oturanınız var mı??

canım sen değirmendere'de mi oturuyorsun, mercan sitesine yakınmısınız bari????
ben bu yaz eşimle karamürsel'deydim yıldızlardan sonra var ya!!!!!
biraz öğrendim gölcük değirmendere yalova hattını:teytey: artık laflarız senle desırnaşık şey

ben değirmenderede oturuyodum 1,5 sene önce gölcüğe taşındık.şimdi gölcükteyim..değirmenderenin neresinde oturuyosunuz??*

ben ben bennn.. bende varım
ama önce birinin beni eğitmesi lazım kocaeli gebze hakkında :)

ama pişmaniyeyi çok seviyorum... bide üstü çikolata kaplı bişi var adını unuttum :rolleyes2:

kocaeli ve gebze süper kandıranın köyleri sahilleri ayrı güzel herkesi bekleriz arkadaşlar kazanin dediklerinede katılıyorum

BEN GEBZE' de OTURUYORUM 17 YILDIR. BELKİ ÇOĞUNUN BEĞENMEDİĞİ BİR YER AMA BENİ BURAYA BAĞLAYAN ARKADAŞLARIM ve ANILARIM. TOZLU YOLLARINDA DOSTLARIMLA BİRLİKTE ATTIĞIM ADIMLARDIR BENİ BURAYA BAĞLAYAN.:teselli:

gebze bir başka hayatım nekadar saniyi bölgeside olsa vazgeçilmez oluyo burda olunca bende gebzedeyim sen neresinde oturuyorsun

merhabaa..bende gebzeden 4 sene önce taşındık hayatımda hiçbiryerden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum..iğrenç sokağına çarşısına çıktığımda kendimden utandığım bir yer..Asla asla asla tavsiye etmemm benneyaptımki:kızgın:

niye okadar nefret ediyorsunki naptı sana gebzeliler zaten yerli gebzeli bulmak çok zor hep dogudan gelenlerle doldu burası gebzeden degil insanların saygısızlıgından nefret et utan bence iller ilçeler bişi yapmıyo kimseye

X