Kocaeli///41

selam nuray bende seymendeyim yakınız :)))

mavrulam seymenmi didin sen 1,5 sene oturdum orda
sene 94-95 12-13 yaşlarındayım
çok severdim orayı çocukluğumun en güzel senesi orda geçti diyebilirim

8.boru ilköğretim okulumuydu neydi tam hatırlayamadım onun arkasındaki evde otururmuştuk
ama şimdi hiç biri yerinde yok :1no2:
ilk gördüğümde tanıyamamıştım seymen nerde diye bakınıyorum meğerse geçmişiz
benim bildiğim binaların hiç biri yoktu yerinde sadece bir kaç tanesi duruyodu okulda olmasa seymeni hiç tanıyamıycak senağlama
çok özledim oraları senağlama

ayy ilona 8. boru benim orta okulum du tabi deprem olunca bende oradan ayrıldım ama şimdi yine oradayız hemen askeriyenin yanında evet dediğin gibi ne bina kaldı ne birşey :KK43:

ama yeni yerleşimler oldu artık 2 katlı evlerle doldu orası tabi eskiye hiç benzemiyo

ayy ilona 8. boru benim orta okulum du tabi deprem olunca bende oradan ayrıldım ama şimdi yine oradayız hemen askeriyenin yanında evet dediğin gibi ne bina kaldı ne birşey :KK43:

ama yeni yerleşimler oldu artık 2 katlı evlerle doldu orası tabi eskiye hiç benzemiyo

tanınmıycak halde desem daha doğru olur :1no2:
benimde kardeşim orda okudu ama çok değil ya 1 dönem ya 2 dönem
yaşlarınızda aynı sayılır 1 ya büyük senden =)belki tanıyosunuzdur birbirinizi =)
depremden önce seymenin neresinde oturuyodun

depremden önce opel ekcan vardı orada idim

ben deprem senesi orta 2 de idim ...

Sakaryalıyım ben.Hatta Sakaryada oturuyorum.

Kocaelinde çalışıyorum.Birazcık buraya girebilirim deme....

bende izmitte oturuyorum bende hiçbirşeye değişmem izmiti tatlicadiarzu

bilmem ki olabilirr :))

el sallasan görmem de yani belki görürüm 10 dak var aramızda ben yürüyüz yolundayım uzak birasss

Bende istiklal caddesindeyim:icecream:

Ama yürüyüş yolu hergün kullandığım bir yoldur:icecream:

ahanda açık adres veriyorum :)) ben tammmm nt nin karşısında kalıyorummm biliyon dimi ??

X