Kocaeli///41

özom hayırlısı canım, kuzum deyince çocuk çağrıştırdı da bana kaydirigubbakcemile3
fatom nasıl gidiyo annişlik :1hug:

Ebru Şallı'la platesmi

Zamanında yapmaya başlayaydım şimdik daş gibin olmuştum..
Top bile almıştık gaza gelip ama bırakış o bırakış..

Rabbim hayırlıs zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm isteyenlere inşallah..

merhaba arkadaşlar ben Erzurumda görev yapıyorum,öğretmenim ve 7 aylık hamileyim.Tayinimiz kocaeline cıktı.1-2 haftaya kadar kocaeline gelicez.Sizden ricam Kocaelinde nerde ev tutabılecegımız konusunda yardımcı olabılırmısınız bırde kontroller ve doğum ıcın hangı hastane veya dr. tercıh etmelıyım hıcbırı hakkında bı bılgım yok

demrecim hoşgel şehrimize a.s.
çalışacağınız semt neresi olacak acaba, biliyomusun ? ona göre tavsiyelerde bulunsak
bir de nasıl biyerde yaşamak istersiniz, yani toplu konutlar mı, merkezde veya civarlarda bir apartman dairesi mi ?
doğumu izmitte veya istanbulda gerçekleştirebilirsin
ablam kadıköy şifa da yaptı doğumunu, izmitte dersen birçok hastane doktor tavsiye edebiliriz yine
çocuk doktoru konusunda da tavsiye edebileceğim doktorlar var yeğenimin doktoru falan...

Hayırlı akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
Artık bende izmitli oldum :kedi: 12. günümüzdü bugün zemuszemus
Fakat geldiğimden beri gribim havasına alışmam zaman alıcak gibi :sinifsinif:
Birde sürekli bi uyku hali var nedense CADIARZU
Ama genelinde çok memnunum buraya geldiğimize şükürler olsun :Saruboceq:

Yehhuu yehhuu :dance:

Hoşgeldin tatlısı ızmit'imize..:teytey: (Hoş gittin desem daha doğru olacakkaydirigubbakcemile3)

Nasıl yerleştin mi artık tamamen evine?

Hayırlı olsun ..

Yeni hayatınız ve şehriniz size mutluluk;sağlık;sonsuz saadet getirsin..

Umarım herşey çok güzel olur..

DualarımdasınŞeniz

Canım benim nasıl güzel bi karşılama buu Şeniz
Hoşbuldum bayıldım buaralara ayrıca çok mutluyum :1rolleyes:
Şükür yerleştimde gülüm herşeyim tamamdır
Allah razı olsun güzel dileklerin içinde :1hug:
Unutma izmitte bi evin daha oldu kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…