• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli///41

ooo tesadüfe bak alkisalkisalkis inşallah yakınlarda oturursunuzda görüşme fırsatımız olur :1rolleyes:

bende tütünçiftliğe geliyorum nasipse haftaya artık orda oturucam evleniyoruzda :d

bende derince cenesuyundayım :)
Aaa ne güzel yaa çok yakınızz alkisalkisalkis
bende tütünçiftliğe geliyorum nasipse haftaya artık orda oturucam evleniyoruzda :d
Yirim seni yir Şeniz Allahım bi yastıkta kocatsın :Saruboceq:
Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah canım benim :Saruboceq:

çok seviyorum kocaelimi sekaparkta yürümeyi nailada çay içmeyi harikalar sahilini maşukiyenin yayla kahvaltılarını kartepenin sucuk ekmeklerini her camdan baktıgımda önümden geçen vapurları havasını suyunu herşeyini çok seviyorum

günaydınlar herkese :teytey:
ayy ben de seviyorum burayı ya, nereye gidersem gideyim geldiğimde kendimi ait olduğum yerde hissediyorum
geçen hafta yoktum, dün arkadaşla buluştuk, nereye gidelim dedi, çarşıyı kalabalığı özlemişim ya opuyorumnanaktan
derince tarafı hareketleniyor demek hihoyyyt
gelin gelin kızçeler hihoyyyt

Merhaba kızlar. Ben de eşimin tayini sebebiyle İstanbul'dan Kocaeli'ne geldim evlendikten sonra.
2 senedir Yuvam Akarca'da oturuyoruz. Yok mu burada ya da Yahya Kaptan'da oturan kimse?
Hiç rastlamadım mesajlarda... Neyse ben ilk 1 sene buraya hiç alışamadım. Çevrem olmadığındandı belki de...
İşlerim de kötü gitti. İş buldum, çıktım. Bir türlü sürekli bi iş ayarlayamadım. Şimdi de çalışmıyorum ama iş için haber bekliyorum.
Evdeyim bütün gün. Sporium'da spor yapıyoruz eşimle. yEşimin tayini sebebiyleavaş alışıyorum İzmit'e...
Önceleri hep İstanbul'a dönmek istiyordum. Ama şimdi tüm düzenimi bozup da gitmek zor geliyor açıkçası.
Eşimin işi de burada olduğu için mecburiyet de var tabii ki..
Buralarda olanlar varsa yazsın tanışalım, kaynaşalım ;)
Belki de komşu çıkarız :D

selam kızlar... gebzede de yuvamda da oturmuyorum ama olsun, bigün buluşursak hepiniz gelin :teytey:
mimarcık umarım en yakın zamanda kalıcı bir iş de bulursun
kendi halinde bir şehirdir işte bizim buralar, zamanla daha da alışırsın, belki seversin de
aramıza hoşgeldiniz a.s.

Teşekkür ederim Çenebaz... :)
Umarım olur. Bu arada sen ne muhendisisin ve nerde çalışıyorsun?

geç oldu ama şimdi gördüm aysun günaydın kaydirigubbakcemile3
bana mı günaydın yoksa :roflol:
mimarcık canım gölcük taraflarındayım, bilgisayar mühendisiyim...

herkese merhaba canlar... uzun bır aradan sonra gene geldım ama artık yenı sehrımden selamlıyorum sızlerı... ah kocaelım benım aılemı özledım... ınsallah ramazandan sonra oradayım...

Back