Kocaeli///41

inş. canım. Ben bekirpaşada oturuyorum, Sanayi Sitesinde çalışıyorum.Ev-iş arası mekikten başka yaptığım birşey yok İzmitte :)

nickin de blanco zaten kaydirigubbakcemile3 muhasebeci olduğun belli kaydirigubbakcemile3
ben de öyle canım ev-iş, haftasonları böyle buluşma falan olursa değişiklik oluyo işte

anam bulusma olmus demek cok sevındım kızlar keske bende orda olabılseydım muhakkak gelıdım ekım basındada bulusalımmı tekraar ben gelıcemde o zaman

nickin de blanco zaten kaydirigubbakcemile3 muhasebeci olduğun belli kaydirigubbakcemile3
ben de öyle canım ev-iş, haftasonları böyle buluşma falan olursa değişiklik oluyo işte

:) nickim ispanyolca beyaz demek ama size çağrıştırdığı şey -bilanço- oldu . Hiç aklıma gelmemişti vallahi :roflol: Bilançodan da muhasebeden de hazzetmem hiç ama muhasebeciyiz işte :)

oh oh muhabbettiniz koyu olsun :) merhaba kocaelinin güzel yürekli insanları opuyorumnanaktan inşallah bidahaki buluşmada bende varım :) artık kocaelideyim :))
ben henüz evde pinekliyorum, inşallah iş bulursam ramazandan sonra başlıyacağım çalışmaya.dua edin bana kızlarrr bulayım istediğim gibi bir iş

anam bulusma olmus demek cok sevındım kızlar keske bende orda olabılseydım muhakkak gelıdım ekım basındada bulusalımmı tekraar ben gelıcemde o zaman

buluşalım canım tabi delikafadulden geleceğin zaman haber ver ayarlayalım Şeniz

:) nickim ispanyolca beyaz demek ama size çağrıştırdığı şey -bilanço- oldu . Hiç aklıma gelmemişti vallahi :roflol: Bilançodan da muhasebeden de hazzetmem hiç ama muhasebeciyiz işte :)

kaydirigubbakcemile3 evet bilançoyu çağrıştırdı :roflol: hazetmiyoruz ama yapıyoruz işte napıcan :sm_confused:

oh oh muhabbettiniz koyu olsun :) merhaba kocaelinin güzel yürekli insanları opuyorumnanaktan inşallah bidahaki buluşmada bende varım :) artık kocaelideyim :))
ben henüz evde pinekliyorum, inşallah iş bulursam ramazandan sonra başlıyacağım çalışmaya.dua edin bana kızlarrr bulayım istediğim gibi bir iş

inşallah canım :)) iş de bulursun en yakın zamanda inş.

cnm hosgeldın sende ıns bulursun kısa surede ıstedıgın gıbı bı ıs.....

buluşalım canım tabi delikafadulden geleceğin zaman haber ver ayarlayalım Şeniz

kaydirigubbakcemile3 evet bilançoyu çağrıştırdı :roflol: hazetmiyoruz ama yapıyoruz işte napıcan :sm_confused:

inşallah canım :)) iş de bulursun en yakın zamanda inş.

cnm yaa ınsallah ben burdan yazarım sana bulusuruz vereliniortak:sm_cool::sm_cool:

hophpoyo9.png

opuyorumnanaktan Hayırlı Ramazanlar canlarım opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben de kocaelideyim.sizlere bir şey soracağım.karamürsel de oturan var mı? askeri lojmanlar hakkında bilgisi olan var mı?tanıdğı olan?oturan,memnun olan ya da olmayan.bana cevap verirseniz çok memnun olurum kızlar.gölcükteyim şuan.lojmana çıkıcam.karamürsel deki lojmanlar apartman tipi olmadığı için tercih ediyorum.hamileyim bebeğim olacak.gürültüsü olacak.en azından küçüklüğü orada geçer.yardım ederseniz sevinirim kızlar

herkese hayırlı ramazanlar hemşolarım opuyorumnanaktan
ecemcim benim lojmanlar hakkında hiçbi bilgim yok, keşke olsa...
ama dur bakalım, belki bilen birileri çıkar yerimseniben

ecemcım ben karamurselde oturmustum ama sen denızcılerın lojmanlarından bahsedıyosun sanırım ben sıvılde oturdum ama esım jan dı oranın lojmanını bılıyorum
sızın lojmanlar nerdekı egıtım merkezındemı

kızlar merhaba ben de kocaelideyim.sizlere bir şey soracağım.karamürsel de oturan var mı? askeri lojmanlar hakkında bilgisi olan var mı?tanıdğı olan?oturan,memnun olan ya da olmayan.bana cevap verirseniz çok memnun olurum kızlar.gölcükteyim şuan.lojmana çıkıcam.karamürsel deki lojmanlar apartman tipi olmadığı için tercih ediyorum.hamileyim bebeğim olacak.gürültüsü olacak.en azından küçüklüğü orada geçer.yardım ederseniz sevinirim kızlar

canım ben karamürselliyim ama (şuan yuvacıkta oturuyrum) ama malesef askeri lojmanlar hakkında bir bilgim yok :KK43:( nezaman taşınacaksın? bidahaki gidişimde komşuma sorarım, kendisi emekli albay bilir o belkide.

buarada hepinizin ramazanı şerifi mübarek olsun. türkiyede geçirdiğim ilk ramazanım :) onun için ayrı bi heycan içerisindeyim :)))

evet kızlar eğitim merkezindeki.denizci loj.ları.
eylül veya ekim gibi sanırım lojman toplantısı.toplantıya girmeyi düşünüyoruz.bilgisi olan varsa yazın kızlar,bekliyorum.

tatlım benim eğitim merkezinde oturan arkadaşlarım wardı,hatta biz havuza felan gidiyoduk:)
yard olabılırım sana...

X