Kocaeli///41

haftaya ızmıtteyım :))) artık bılecık sayfası kapanıyor esyalarımızı gönderdık elazıga.. bu arada elazıgda alacakaya dıye bır yere cıktı tayınımız mahrum bır ılceymıs kızlar... ama eşimle gıdebılecegım bır yer oldugu ıcın üzülmüyorum... temmuz 13 e kadar kocaelıde annemlerdeyız,sonra ver elını elazıg...

:Çok ama çok utanan üye, ama aklı burada olan üye simili:

Niye ihmal ediyorum burayı bilmem:kedi:.
Yokmu yakında buluşma.
Olursa geleceğim inşallah haberiniz olsun saygıdeğer hemşehrilerimopuyorumnanaktan

Hadi yaw.
Yaa zaten işyerinde zor giriyorum. ama tabi sanahtan akşama kadar kk dayım:kedi:
Ama buraya gelmeye gelince nedense gelemiyorum bi türlü:roflol:
Neyse gelecem bundan sonra..Görüşelim yahuua.s

gel bebem, ben de kimse gelmeyince gelmiyorum, deli gibi kendi kendime konuşmayayım diye :roflol:
buarada nehir sendeki ifadeler yavaş çekimde geliyo, makinam yavaş heralde kaldırmıyo, çok komik görünüyolar :roflol:

Sen imzamdan haber çenem.
O nasıl görünüyoropuyorumnanaktan

Aynen prensesim..Ne olacak bizim bu halimiz, unuttuk memleketimizi

selam şekerlerim opuyorumnanaktan
nehircim sayenizde tanıdım şu adamı imzandaki, ne çok fanı var bunun kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar
valla öyle alt sıralarda kalmamalı kocaeli yanlız bırakmayalım topiğimizi...
Gerçi ben bu saatte kimseyi bulamam burda ama neyseee

hoşbuldum canım ben sık sık uğrarım artık

kızlar bende varım kocaelıden hemde sonuna kadar kocaelı
arada bakıyorum yazdım falanda sesgelmeyınce karsıdan topıgımız olmus zannetmıstımkı yanılmısım yasıyor
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…