• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli///41

mrh kızlar bende kocaeli kandıralıyım ama suan erzurumdayım hemsehrilerimi gormek cok guzel kandıralı da varmı aranızda

Kandıralı deılım canım ama eşim cok ıyı bılır zamanında oturmuslar orada... Bende sadece kerpe ye gıtmıstım.. tek kelımeyle harıkaaaa.. temmuzda kısmetse gene gıdecegım....

slm kocaeli ben 2 günlüğüne tatile gitmek istiyorum.cebeciye gitmek istiyorum ama hiç bilgim yok o taraflardan .tsavsiye edebileceğiniz bir otel veya pansiyon varmı?cevap verin ne olur.

kefken kumcağız taraflarında çocukken kalırdık ama
otel pansiyon bilmiyorum canım :kedi:
kerpe tarafı daha popüler, orayı tavsiye ederim...
senin için arkadaşlarıma sorucam haticecim, öğrenirsem güzel bi mekan haber veririm...

hatice kefkende çok fazla konaklama imkanı yokmuş...
oteller pansiyonlar genelde kerpedeymiş...

2 otel ismi aldım, sanırım en popüleri bunlarmış

Kerpe Otel, Varuna Otel

Googledan aratınca sitelerine ulaşabilirsin, ya da ben profiline atarım linklerini
Burdan link atmak yasak...

Kerpe Otel gecelik kişi başı 40 TL imiş, Varuna Otelin de giriş ücreti 15 TL imiş ama konaklama ne kadar öğrenemedim, arayınca bilgi verirler.

Bunlar dışında pansiyon isterseniz birçok pansiyon bulabilirmişsiniz, ama gitmeden verebileceğim bi numara yok

Bence siz otelden rezervasyon yaptırın garanti olsun, gidince de pansiyon bakarsınız isterseniz...
Yine bir soracağın olursa sorarsın.

Sormazsan da iyi tatiller a.s.

canım googleden varunaya giremedim ama kerpe otel güzelmiş ilk işim yarın arayıp bilgi almak.ilgin için çok teşekkür ederim

Back