Kocaeli///41

tskler canim, güzel dileklerin icinde saol.
yuvaciga gelin gidiyorum ama izmitede 10 dk mesafede :) teyzem izmitte oldugu icin cok sık izmitteyim. insallah görüsürüz canimzemuszemus
ohh ohh iyi barim bende 15 güne kadar nasipse izmite taşınıyorum görüşürüz inşallah canım teyzende varmış sevindim akraban olduğunu bilmiyodum burda
kıskan libi kullanıcısından alıntı kendi buralarda olmadığı için çekemiyo delikafadulden
sankim kendi bela değel hemde en püsküllüsü hihoyyyt hihoyyyt

canim, benim teyzemler var ve arkadaslarimda var izmitte, karamürselde ve derincede, yabancisi degilim allahtan kocaelinin. annemin memleketi o acidan akrabalarimizda cokhihoyyythihoyyyt

:)
Çenebaz,takıldik gogosi.
yirim seni..
Feyzacıgım fatom iyidir Annemin arkadaşının kardeşi:)
deli dir melidir ama yüreği güzeldir..
(fatom şımarma..)
nevinırmak nerelerdesin selamlar canım

bende diyorum kulaklarım neden çınladı bugün
meğersem libi hanım beni konuşuyomuş vay hoşşik vayy naniknanik
46yım varmı ulen sankim sen benden çok farklısın bi gömleklerimiz yok delikafadulden

canim, benim teyzemler var ve arkadaslarimda var izmitte, karamürselde ve derincede, yabancisi degilim allahtan kocaelinin. annemin memleketi o acidan akrabalarimizda cokhihoyyythihoyyyt

ohh çok güzel valla sıkılmazsın işte sevindim senin adına
kısmetse ne zaman geliyosun buralara
yuvacık yakın izmite evet hemde güzeldir oralar yazları gideriz pikniğe bayılırım oralara

ohh çok güzel valla sıkılmazsın işte sevindim senin adına
kısmetse ne zaman geliyosun buralara
yuvacık yakın izmite evet hemde güzeldir oralar yazları gideriz pikniğe bayılırım oralara

ben 18 haziranda geliyorum tr ye, dügün hazirliklari felan basliyacak, istanbul a git gel olcak yani. 26 temmuzda dügünüm var, ondan sonra yuvaciga yerlesmis oluyorum :)

ben 18 haziranda geliyorum tr ye, dügün hazirliklari felan basliyacak, istanbul a git gel olcak yani. 26 temmuzda dügünüm var, ondan sonra yuvaciga yerlesmis oluyorum :)

ohh ne güzel az kalmış hayırlısı olsun herşe gönlünce olsun inş.

hey millet 8 haziran doğum günüm kutlama isterim he şakkıdı

nevinirmak cok saol canim benim turkbayragi:Saruboceq::Saruboceq:
ŞenizŞeniz

nevinırmak nerelerdesin selamlar canım

Bendende selamlar...

Aman ne biliyim,ben kayboluyorum KK'da yaaa:roflol:

Ben Genelde arama çubuğundan giriş yapıyorum topiklere,arada geçmişi tmizliyorum sonra araki bulasın topikleri:roflol:
Topik takip edememe sorunum var benimmafoldumben

libyanam "takıldik gogosi" ne demek anlamadım ama iyi bişeydir heralde kaydirigubbakcemile3
ben de takıldik gogosi canım opuyorumnanaktan :roflol:

nevincim demek sizde buluştunuz :teytey: resim varmı bakayım hemen delikafadulden
bu arada konulara abone olsana nevincim, yukarıda seçeneklerden üye olunuyo, sonra da panelden takip edersin, kıyamam sana geçmişten falan arama, yorulma :1hug:

fatom, feyzacım öperim a.s.

Sağol Çenebazım oyyy oyyyy:)))))Duygulandım....

Resimler,Duyduk buluşma haberlerive aktivitelerde" ..Ve geleceğin anne adayları buşuyor" topiğinde 6.sayfada canım...Yeni topik açmadık henüz...

kötü birşey dermiyim çıtır bajy..
gogosi gürcüce de bir hitab şeklidir
gogo kızçe gibi birşey işte:)
gogosi de canısı gibi.
mujx
iyi akşamlar

nevincim gördüm bie fotolarınızı :teytey:
sen benim ne araştırmacı gazeteci olduğumu bilmiyosun henüz :teytey:

libyanam libylerin gogosi, kelime haznem gelişiyo sayende :teytey:

günaydın hemşolarııım hihoyyyt

selam arkadaşlar.
Fatom daha hediye bekleme
küçük Fato Lina yetmez miopuyorumnanaktan

Ohhhoooooo en son mesajı ben yazmışım,tam bir gündür kimsecikler gelmemiş ayollllllll......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…