ohh ohh iyi barim bende 15 güne kadar nasipse izmite taşınıyorum görüşürüz inşallah canım teyzende varmış sevindim akraban olduğunu bilmiyodum burdatskler canim, güzel dileklerin icinde saol.
yuvaciga gelin gidiyorum ama izmitede 10 dk mesafede :) teyzem izmitte oldugu icin cok sık izmitteyim. insallah görüsürüz canimzemuszemus
kıskan libi kullanıcısından alıntı kendi buralarda olmadığı için çekemiyo delikafaduldenMerhaba arkadaşlar:)
Tozbiber hoşgeldin,Hereke'li değilim Gölcük'lüyüm ama bol bol giderdik hafta sonları,gezmeyesırnaşık şey
Feyza,fotoğraflar çok hoş,inşallah yüzün hep güler,hep mutlu,huzurlu olursun.Şeniz
Fatolina,abouvv elleşme Feyzaya,yazık olur kıza-tatlicadiarzu- -Fato belalıdır söylim
:roflol:
Çenebaz eBRU.e kardeşimizi buldun bizi unuttun bööö:dilcikar:
du accuk küseyim sana..şakkıdı
*zeytinyağı kıvamında Liby smili
kendi çok gelir ya bi de hesap sorar-tatlicadiarzu-
ohh ohh iyi barim bende 15 güne kadar nasipse izmite taşınıyorum görüşürüz inşallah canım teyzende varmış sevindim akraban olduğunu bilmiyodum burda
kıskan libi kullanıcısından alıntı kendi buralarda olmadığı için çekemiyo delikafadulden
sankim kendi bela değel hemde en püsküllüsü hihoyyyt hihoyyyt
:)
Çenebaz,takıldik gogosi.
yirim seni..
Feyzacıgım fatom iyidir Annemin arkadaşının kardeşi:)
deli dir melidir ama yüreği güzeldir..
(fatom şımarma..)
nevinırmak nerelerdesin selamlar canım
canim, benim teyzemler var ve arkadaslarimda var izmitte, karamürselde ve derincede, yabancisi degilim allahtan kocaelinin. annemin memleketi o acidan akrabalarimizda cokhihoyyythihoyyyt
ohh çok güzel valla sıkılmazsın işte sevindim senin adına
kısmetse ne zaman geliyosun buralara
yuvacık yakın izmite evet hemde güzeldir oralar yazları gideriz pikniğe bayılırım oralara
ben 18 haziranda geliyorum tr ye, dügün hazirliklari felan basliyacak, istanbul a git gel olcak yani. 26 temmuzda dügünüm var, ondan sonra yuvaciga yerlesmis oluyorum :)
ohh ne güzel az kalmış hayırlısı olsun herşe gönlünce olsun inş.
hey millet 8 haziran doğum günüm kutlama isterim he şakkıdı
ŞenizŞeniznevinirmak cok saol canim benim turkbayragi:Saruboceq::Saruboceq:
:)
nevinırmak nerelerdesin selamlar canım
selam arkadaşlar.
Fatom daha hediye bekleme
küçük Fato Lina yetmez miopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?