Kocaeli///41

Ne yapaysınız hatunlar ben gelmişem.

Şu anda efendime söylim libyanacığımın Polkek'i var fırında.Kokular gelmeye başlar artıkın.

Resminide libyananın topiğine koyacağım . Tabi güzel olursa.

Libyanam sen gel ağustosta buluşuruz yaa..
Bizimde haberimiz olmadı buluşmadan. Olsaydı keyfinn dediğin yer şurası, hemecik gelirdik ablamlan ben :))

Neyse böyle daha iyi oldu kanımca. Tanışıp kaynaşalım, muhabbetler havada uçuşsun.
Kız feyza korkma ben biliyorum yuvacığı.
Şehir merkezine biraz uzak ama güzel bir yerdir.
Şehrin barajı orada. Barajın tepesinde şelalelerin altında piknik yapmak ne kadar keyifli bir bilsen.
Kocişine söyle götürsün mutlaka seni sık sık yuvacığa gelince.

Amaaann libyanacım yaa boşver sahil kenarını. Maşukiyeye kahvaltıya gidelim sen gel..1000 basar sahile
Terayağından kaymağına, domates, salatalık, kiremitte yumurta peynir, reçel bal, daha neler neler tam köy kahvaltısı, açık havada, altında şırıl şırıl sular akarken, üstünde yemyeşil ağaçlar, mis gibi hava...
Ay anlata anlata bitmez orası. Hemde İzmit merkezden yarım saat. Oraya gidelim bir harika olur..
Sen gel ağustosta ben seni götürürüm inşallah..
Kıskananlar adını listeye yazdırsın efemkaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar ağzım sulandı bu saatte.hadiyin en kısa zamanda kırkpınara bruch'a gidelim.yada dedemana (yeni adıyla gölevine)nedersiniz??ben biraz geriden takip ediyorum yazdıklarınızı ama kusura bakmayın :D idare edin artık delikafadulden

günaydınnnnn hihoyyyt hihoyyyt

ayyy kızlar ağzım sulandı bu saatte.hadiyin en kısa zamanda kırkpınara bruch'a gidelim.yada dedemana (yeni adıyla gölevine)nedersiniz??ben biraz geriden takip ediyorum yazdıklarınızı ama kusura bakmayın :D idare edin artık delikafadulden

ayy valla bayıldım bu fikirlerinize kızlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ama benim dediğim yer izmite daha yakındı yaw:çok üzgünüm:
Olsun ben gelirim. Pazar olursa süper olur, ama çokta fark etmez.

Bu arada günaydın. Facebook işler bana ters maalesef yaa:1closedeyes:
Olsun ben buradan tanıyam sizler.
Yada bir gün kayıt olursam gelirim yaneekaydirigubbakcemile3

Ama benim dediğim yer izmite daha yakındı yaw:çok üzgünüm:
Olsun ben gelirim. Pazar olursa süper olur, ama çokta fark etmez.

Bu arada günaydın. Facebook işler bana ters maalesef yaa:1closedeyes:
Olsun ben buradan tanıyam sizler.
Yada bir gün kayıt olursam gelirim yaneekaydirigubbakcemile3

merhaba kizlarrr, oh oh ikinci bulusma icin kollar sivanmis :)
nehircim, facebook icin kafani yorma canim, üye olanlar varsa oraya onlar katilirlar, bizim muhabbetimiz burda devam edecek zaten.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

E sen gel, bi cicim aylarını geçir ancak buluşuruz zaten :))

Anamm saat 8 buçuk nehir zar zor ayakta. Akşam 11 buçukta yatmasına rağmen.
Malum iş var sabah :))

Ne yapaysınız hatunlar ben gelmişem.

Şu anda efendime söylim libyanacığımın Polkek'i var fırında.Kokular gelmeye başlar artıkın.

Resminide libyananın topiğine koyacağım . Tabi güzel olursa.

Libyanam sen gel ağustosta buluşuruz yaa..
Bizimde haberimiz olmadı buluşmadan. Olsaydı keyfinn dediğin yer şurası, hemecik gelirdik ablamlan ben :))

Neyse böyle daha iyi oldu kanımca. Tanışıp kaynaşalım, muhabbetler havada uçuşsun.
Kız feyza korkma ben biliyorum yuvacığı.
Şehir merkezine biraz uzak ama güzel bir yerdir.
Şehrin barajı orada. Barajın tepesinde şelalelerin altında piknik yapmak ne kadar keyifli bir bilsen.
Kocişine söyle götürsün mutlaka seni sık sık yuvacığa gelince.

Amaaann libyanacım yaa boşver sahil kenarını. Maşukiyeye kahvaltıya gidelim sen gel..1000 basar sahile
Terayağından kaymağına, domates, salatalık, kiremitte yumurta peynir, reçel bal, daha neler neler tam köy kahvaltısı, açık havada, altında şırıl şırıl sular akarken, üstünde yemyeşil ağaçlar, mis gibi hava...
Ay anlata anlata bitmez orası. Hemde İzmit merkezden yarım saat. Oraya gidelim bir harika olur..
Sen gel ağustosta ben seni götürürüm inşallah..
Kıskananlar adını listeye yazdırsın efemkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tünaydın hatun kişilikler!

Ne güzel ya Hu bayağı ilerleme kaydetmişizkaydirigubbakcemile4
sayfalar coşmuş yaşasınkaydirigubbakcemile2
hızlı hızlı okudum hepsini
Hepinize kocaman sıcacık Merhabalar tekrar..
2-3 gündür son derece yoğunum gelemedim burayasenağlama telafi edeceğim kuşlar..
Nehir21 ,fevkaladenin fevkinde anlatmışsın nasıl canım çekti yaa:delphin:
ee ağustos da görüşürüz o zamangamyoncuiremsu
Feyzacıgım face olayını iyi düşünmüşsün yüreğine emeğine sağlık lakin ben de face de takılmayanlardanımsengözlerimebaksanab bazeno facebook feci book olabiliyor da türl
entrikaların havada uçuştuğu:1ninca: İstediğimiz sevdiğimiz dostlarımızla zaten rahatlıkla iletişim kurabiliyoruz
ama Kocaeli Kk olarak daraltma önerisi güzel,biz i de bilgilendirirsiniz ama demem minaniknanik
DenizcininPrensesi where desindelikafadulden yavruşun koynunda ohh bak keyfine kuşumkaydirigubbakcemile3
Ozebus ,Fatolina ,Cenebaz varsa yeni arkadaşlar
hepinize sevgiler..
:1hug:

Bi gidelim libyana sen nasıl ayrılacaksın bakalım oradan.
Yavrucakların var mı senin? Varsa onlarda getirirsin. Harika bir yer çünkü.
Ayy çok heyecanlandım. Demekki ağustosta gidiyoruz. Tamammı ama unutmak yok.
Ayrıca tabiki herkesler davetli yani.
Halk evinden maşıkiye arabasına binip son durakta ineceğiz. Ohh çok süper olacak :))

Şuanda 2 yaş sendromlarına girmiş bulunduğumuz ,minik bir kızçemiz var Nehirim:)
Rabbim meleklerimizi bağışlasın,hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin..

Senin?

tabi ki inşaAllah..Ben doğal ortamlara aşığım ,hasretim..
inan ol..

ayy valla içim açılıyo buraya bakınca kızlar delikafadulden
maşukiye de sapanca da süper fikir :lepi:

libyanacık da gelsin, hep beraber gideriz, çoluk çombalağınızı da alın :lepi: :lepi:

libyanacım gözümüz yollarda kaldı kaç gündür, özledik seni delikafadulden

nütfen nütfen bu planlarımız gerçek olsun :Saruboceq:

Yok efem ben henüz bekarım.
Henüz dediğime bakma, nişanlı falanda değilim, hatta sevgilimde yok. Tam bekarım yani:roflol:
Ayy bi açıklama yapayım dedim:roflol:

Ohh maşallah sübhanallah Allah bağışlasın, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.
Tabii Allah kolaylıklar versin aynı zamanda :))

Ohh tam ona göre biryer. Kızçemizde gelsin inşallah..

Amin çeneciim amiin.
Ayrıcada neden olmasın yani .
Sen nerde oturuyosun bakam, yaş kaç? Kaç kardeşsin, sevgilin varmı, evlenmeyi düşünüyor musun?
Falan filan merak eyledim :))

Back