Ne yapaysınız hatunlar ben gelmişem.
Şu anda efendime söylim libyanacığımın Polkek'i var fırında.Kokular gelmeye başlar artıkın.
Resminide libyananın topiğine koyacağım . Tabi güzel olursa.
Libyanam sen gel ağustosta buluşuruz yaa..
Bizimde haberimiz olmadı buluşmadan. Olsaydı keyfinn dediğin yer şurası, hemecik gelirdik ablamlan ben :))
Neyse böyle daha iyi oldu kanımca. Tanışıp kaynaşalım, muhabbetler havada uçuşsun.
Kız feyza korkma ben biliyorum yuvacığı.
Şehir merkezine biraz uzak ama güzel bir yerdir.
Şehrin barajı orada. Barajın tepesinde şelalelerin altında piknik yapmak ne kadar keyifli bir bilsen.
Kocişine söyle götürsün mutlaka seni sık sık yuvacığa gelince.
Amaaann libyanacım yaa boşver sahil kenarını. Maşukiyeye kahvaltıya gidelim sen gel..1000 basar sahile
Terayağından kaymağına, domates, salatalık, kiremitte yumurta peynir, reçel bal, daha neler neler tam köy kahvaltısı, açık havada, altında şırıl şırıl sular akarken, üstünde yemyeşil ağaçlar, mis gibi hava...
Ay anlata anlata bitmez orası. Hemde İzmit merkezden yarım saat. Oraya gidelim bir harika olur..
Sen gel ağustosta ben seni götürürüm inşallah..
Kıskananlar adını listeye yazdırsın efemkaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar ağzım sulandı bu saatte.hadiyin en kısa zamanda kırkpınara bruch'a gidelim.yada dedemana (yeni adıyla gölevine)nedersiniz??ben biraz geriden takip ediyorum yazdıklarınızı ama kusura bakmayın idare edin artık delikafadulden