Kocaeli///41

kizlar, facebookta hatay kadinlar kulübü diye bir gurup acmislar, bende acmadan önce bir fikrinizi alayim dedim, kocaeli kadinlar kulübü gurubunu acsam, orda toplansak, resimlerimizi yayinlariz,videolarimizi koyariz,kaynasmis oluruz, bulusma zamanida iyi organize oluruz ne dersiniz?yani burayi ihmal etmiyecegiz tabi burda sohbet daha güzel, orayi sohbet icin degilde,gurup üyelerinin resimleri eklenir, genel paylasim yapilabilir ve sadece o gurup üyeleri görür baskasi degil. bu konuda fikirlerinizi bekliyorummmm

canım benim, ben facebooktaki herkesin kkya üye olduğumu bilmesini istemiyorum
yani o açıdan üye olamam, yoksa seve seve üye olurdum gruba fisfisfis

canım benim, ben facebooktaki herkesin kkya üye olduğumu bilmesini istemiyorum
yani o açıdan üye olamam, yoksa seve seve üye olurdum gruba fisfisfis

hmm, anliyorum canim, ozaman baska bir isim koyariz guruba, bildiklerimize deriz su isme üye olun diye. bi fikir sadece, bi öneri yani

Şeniz Şeniz canım benim, burda yeri geliyo baya özel şeyler anlatıyorum :utangac:
biri tarafından pişti olmak istemem yani, anladın demi canım Şeniz

anladim canim benim, ayni sey hepimiz icin gecerli. onun icin zaten üyelerin harici baskasinin girisine izin verilmicek gurupta. öyle ayar yapacam yani. biz bize oluruz. bi kocaelili varsa KK da guruba katilmak isteyen önceden bilgimiz olurkaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben gurubu actim, arzu edenler buyursun gelsin :) gurubun adini sonra özellerden yollarim isteyenlere.burda acik etmim simi :) baskalarida okur, belki bilmesini istemediginiz kisiler vardir .)

Son düzenleme:
ssst tatlışlarım ne grubu :))))))

canim, facebookta bi gurup acalim dedim kocaeliler olarak. oraya resimlerimizide koyaruz, resim ve videolarda tabi istek üzere. kaynasmis oluruz. biz bize oluruz. yazismalarimizda olcak tabi ama orda daha samimi bir ortam olur hem. kimse göremez ve okuyamaz kocaeliler olarak biz bize oluruz.
bulusmalarimizda daha garanti olur :)

canim, facebookta bi gurup acalim dedim kocaeliler olarak. oraya resimlerimizide koyaruz, resim ve videolarda tabi istek üzere. kaynasmis oluruz. biz bize oluruz. yazismalarimizda olcak tabi ama orda daha samimi bir ortam olur hem. kimse göremez ve okuyamaz kocaeliler olarak biz bize oluruz.
bulusmalarimizda daha garanti olur :)

hımmm mantıklı ve zeki buldum sizi hanımlar :)))

Back