Koca Bir Yalan Olan 4 Senem ...

Allahım sana yardımcı olsun .
Ne denir ki bu durumda .
Ne denir .
Öyle adam olur mu ?
Off ruhum sıkıldı inan ki .
Allahtan bulsun .

Bence hicbirsey kaybetmedin.sen onu sevdin ve ne yasadiysan ozgur iradenle yasadin o degdi degmedi farketmez sen onun yaninda mutlu oldun.her iliskinin sonu evlilik olmuyor buda boyle bir hikayeymis yasandi bitti.seni yikan belki hayalkirikligi ama zamanla o da gecer.

Geçer geçer. Bir yıl sonra hatıraların bile silinmeye başlar. Çok az kadının sahip olduğu bir kararlılığa sahipsin. Sakın ola bozma bunu. Kişilere değil de aşkın varlığına mana yüklersen, kişileri unutmak daha kolay olur. Zaten aşk denilen zımbırtı da birkaç ay süren heyecandan ibaret. Çok da mana yüklemeye gerek yok.

Canım benzer şeyleri bende yaşadım 1 ay oldu inan senden farklı değilim eğer bitmemiş olsaydı bugün ikinci yılımıza giriyor olucaktık ...Bizde saflık sen ne dye herkesi kendin gibi sanıp güvenip bu denli bağlanıyorsun ki sanki. Han bir laf varya 'O kadarını da yapmaz' diye düşündüğüm herkes, tam olarak o kadarını yaptı. gerçekten de çok dğru bizi asıl üzen ayrılmak vs dedi kurduğumuz hayallerin yıkılması ve o asla yapmaz dediğimiz adamın bize bu yağmuğu yapması. Banada çok diyorlar unut vs diye ama bende yapamıyorum. Sana onu unutacaksın da diyemem unutmayacaksın çünkü o senin kulağında bir küpedir yüreğinin kuytusunda hep sızlayacak olan bir yaradır unutmayacaksın zaman sadece sana onsuzda yaşamayı öğretecek Rabbine sığın, dua et bol bol Allah yardımcımız olsun .

Tesekkurler hepinize. Ben bunun yara olarak kalacagina inaniyorum. Cunku gecmisimi unutan biri degilim hersey bi parca iz birakir. Zor iste bu yuzden evlilikten korkuyorum

Tesekkurler hepinize. Ben bunun yara olarak kalacagina inaniyorum. Cunku gecmisimi unutan biri degilim hersey bi parca iz birakir. Zor iste bu yuzden evlilikten korkuyorum

Zaman canım, sadece zaman gün geçtikçe ondan biraz daha uzaklaşacaksın eskisi gibi düşünmemeye başlıycaksın aklına geldiğinde gözün yaşaracak sadece. Bu süreç çok zor bilirim yanlnız kalma, hüzünlü şarkılar dinleme vee telinde ona dair ne varsa onları silmekle başla işe ben öyle yapmıştım yararlı oluyor gerçekten.

Hepsını yaptım. Anılarını bazı beseri selerı yok ederek sılemıyorsun malesef keske sil baştan fılmındekı gıbı bırsey olsa su sacma sapan gereksız anıları yok edebılsek

unutma zaten bu yaşadıklarını ! senin yaşadıklarının benzerini 10 yıl önce yaşadım ben hala unutmadım tabiki. kim ne dersin acın yakın bir zamanda hafiflemeyecek ağlayacaksın,hayat bitti sanacaksın,kimseye güvenmem sanacaksın,ruh gibi gezeceksin ama sonra eskisinden daha dik bir şekilde ayağa kalkacaksın.yeniden seveceksin,güveneceksin,yine hayal kırıklığına uğrayacaksın ama bu yaşadığın daha sonraki yıllarda kendini daha kolayca tamir edebilmen için tecrübe olacak sana.canın yandıkça daha da güçleneceksin gardın yükselecek.daha çok gençsin.hayat bu her gün yaz da olmayacak,kışta...

Hikayeni okudum ve üzüldüm çünkü aldatilmak bir iliskinin en çirkin bitis seklidir.keşke birlikte olmasaydın diyecegim cunku ilk in olmayi haketmemis o insan. Sadakatsiz biri imiş ..bundan sonra hakkinda hayırlısı olur insallah güzel günler seninle olur.öğrencilik bitince iş hayatında zor günler geçirmezsin insallah bu zar problemj türkiyenin kanayan yarası başına bela olmaz insallah..sevgilerimle

4 senelik beraberliğimde ben bir de kanser illetiyle boğuştum..İllegal durumlarıyla mücadele ettim..
Kendimi yedim bitirdim....Sağlığımdan oldum hatta :)

Sonra adam başka kadına kaçtı

Bu arada benim bahsettiğim eski eşim..

Neyse, demek istediğim; beterin beteri var deyip, her daim şükretmek lazım şu hayatta..
Her şey unutulup bir şekilde geçiyor..Alışıyorsun yeni duruma..
Tek çare affetmek..Affetmediğin sürece, kendini cam bir faunusa hapsettiğini farkediyorsun..
Zaten yitip giden bir zaman var..Bu zamanı uzatma..En güzel günlerini hiç etmemeye çalış..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…