Koca Bir Yalan Olan 4 Senem ...

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Aradan 2 ay geçmesine rağmen o kadar doluyum ki yüzyüze arkadaslarıma anlatırken güçlü görünüyorum boğazımda düğüm oluyor rahat rahat derdımı anlatıp aglayamadım yapım gereği. Bari buraya yazayım bu kadar insandan anlayan kendine belki pay cıkaran olur diye. gözlerimden şapır şapır klavyeye düşüyor yaşlarım. . Ama bugun kendimi artık boşaltıp deşarj olmam gerek yüzünüzü görmüyorum kendımı anlatmakta rahat olurum dıye düşünürüm. Uzun biraz ama anca döküyorum içimi nabayım. Destek vermeyip yargılamaya kalkısacaklar yazmasın lütfen.

21 yasındayım. O şahısla 2009un yazında tanıstım arkadas vasıtasıyla benım arkadasımla onun arkadası beraberlerdi. Başta çok rahat zıpır çapkın bır cocuk görmüştüm işim olmaz bana böylesi gelmez dedim arkadasıma. Uzun süre telefonda konustuk sonra bulustuk o sene üniversiteye hazırlanacaktı.Ben kendımden ödün vermedım aradan 3 ay gectı memleketıne gıtmesı gerekıyordu üniye hazırlanması için. Bulusmamızda benı karsısına aldı ve dedi ki ''Merve ben başta yazı gecırmek ıcın takılırız umuduyla görüşüyordum fakat bende farklı bır yerın olmaya basladı gitgide böyle olacagını bılmıyordum benım aılemın yanına dönüp üniye hazırlanmam lazım bu sene beni bekle kopmayalım bitmesin '' dedi. Ben nasıl olucak ayrı sehırdeyız ve senı duzgun tanımıyorum henüz guvenemem hadı tanısam bırlıktelıgımız uzun olsa tabı beklerım dedim. En azından arayı koparmayalım ben gercekten kaybetmek ıstemıyorum senı gıbı laflar ettı. Her neyse pekı dedım ama pek umudum yoktu oraya gıder zaten koparız gıbı dusunmustum ben.

Memleketıne gıttı ayda bır gelebılıyordu uzaktı uniye hazırlanıyordu. Hergun arıyordu bir kere bıle ıhmal ettıgını görmedım bu kadarını beklemıyordum ve bi baktım ki mesajını gordugumde yuzunu gordugumde gozlerımın ıcı gulmeye baslamıs aşık olmuşum. Bir sene geçti aradan yaz geldi trakyayı kazandı üni olarak İstanbulda teyzesı vardı. İstanbula geldi ... O yaz ilk öpüştüğüm elini tuttugum sarıldıgım erkek o oldu. Gercekten mutluydum cok mutluydum .

Üniversıteye gıttı o zamanda ılgısını kaybetmedı aynı ılgıyle devam edıyorduk. Ben cok kaprıslıyımdır her defasında alttan alıyordu bır kere bıle saygısızlık yaptıgını gormedım evet ayrılıgımız cok oldu uc dort gun surmuyordu dönüyodu arıyordu.. Dıyordum kı hep arkadasıma tesekkur ederım tanıstırdıgınız ıcın ben bu cocugun benı sevdıgıne ınandım gercekten ınandım

2012nin yazında birlikte olduk birden gelişti herşey hatta bana sordu kac kere emın mısın dıye evet dedim. Onu ınanılmaz sevıyordum en ufak bırseyını gormedım bunu isteyerek yaptım.
Yaklasık bır bucuk ıkı ay once evde otururken birden face sıfrenı verır mısın dıye mesaj attım nerden cıktı dedı cunku hıcbır zaman ne telefonunu karıstırdım ne sıfre ıstedım aramızda boyle bır muhabbet dahı gecmedı. Ne bıleyım ıstedım herkesın sevgılısınde var dedim bır bakayım ne var ne yok hem ne var dıye sordum. Pekı canım dedı 5 dk sonra sıfreyı gonderdi gırdım baktım bırsey bulamadım yoktu. Aradan 15 gun falan gectı bı gıreyım dedım tekrar ama aklımda bır art nıyet yoktu kardesıyle konusurum bakınırım dıye oyle bır gırdım. Facebookta arsıvler var önceden oraya bakmadım cunku bılmıyordum dırek mesajlara bakmıstım. Bu sefer arsıvler butonunu gordum tıkladım ve her mesaj ıcımı paramparca ettı... Üniye hazırlanırken ben onu sırf ders calısıyor rahatsız etmeyeyım dıye dusunurken o kıza bulusalım mesajları atmıs . O sene ıcerısınde daha bır suru mesajlar tanısalım mı numaranı verır mısın vs. Ara ara bu sene de ...Beynımden asagı kaynar suları bosaltsalar belkı ondan daha az acı cekerdım. Elim ayağıma dolandı . O gun mesajlarına gecıstırıcı cevaplar verdım . Ertesı gunde aksam goruselım konusmamız lazım dıye mesaj attım. Zaten gorusene kadar noldu dıye 10 kere sordu. Bulustuk ben mesajların bırkacını gosterdım sustu. Bana o gune kadar aldıgı tum hedıyeleri kutuya koyup yanıma almıstım sadece Allah senı kahretsın dedım ve kutuyu fırlattım. Onu en son terkettıgım gun hattımı kırıp yenı numara aldım. Facemı dondurdum arkadaslarımı tembıhledım arasada mesajda atsa cevap vermıceksınız dıye. Zaten tasınıyorduk baska bır mahalleye evımıde bulamazdı. Çok ulasmaya calıstı hıcbır sekılde ızın vermedım.

Kaybettıklerımı söyleyeyım ; koca bır 4 senemi yalan üzerine harcamışım yok oldu kaybettim... Aptal yerıne konmuşum Güvenim bitti. Bundan sonra hayatıma girecek insana güvenmıcem dogru bır ınsan olsada guvenmıcem.. Yüreğimdeki erkekle gercekteki çok farklıymış. Yani size bu boşluğu an-la-ta-mı-yo-rum. Kelimelerim yetmıyor. Belki fiilen birşey olmadı ama zıhnıyeti dahı yeterdi. Ki aldatan erkek bır sekılde belli eder ılgısız olur, ayrılmaya calısır veya bahane bulur bır sekılde. Aklımın ucundan gecırcek bır harekette bulunmadı .. 2.ayım ama ılk gungu gıbıyım ağlamaktan şiş gözlerle gezıyorum. Yerle birim.. Kime guvenıcem ne yapıcam ki bundan sonra ... Bunu anlatacak cümle yok ...

Son düzenleme:
Geçecek! Emin ol geçecek...
Ara sıra sızlayacak kalbin...ama şimdiki kadar değil...
Sonra yeniden doğacaksın küllerinden..
Ayrılık acısı 6 ay sürermiş..
Bu kadar bile sürmesin bu acı. Çünkü değmez!
Yazık geçen günlerine...
Seni haketmeyen insan için dökülen gözyaşlarına yazık...
Bu süreçte yalnız kalmamaya, sosyal hayattan kopmamaya gayret et...

İnşallah "iyi ki o facebook şifresini istemişim de, gerçekleri görüp kurtulmuşum bu sinsiden" dedirtecek biri çıkar karşına...

Ya 14 yılın ona inanarak geçseydi?

oncelıkle allah sabır versin eminim guzel gunlerin gelıcektır. kafanı baska seylere vermeye calıs.. sen degerlısın ve senı hakedecek iyi biri mutlaka cıkacaktır..

allaha sıgın bol dua et .. goruceksn cok iyi olucaksn

Kimse ayrıldı dıye ölmez buda gecer gıder bırı cıkar karsına bıanda dersın ıyıkı bıtmıs ama şöyle bı gercek var sonucta erkekler bayanlar gıbı degıl o mesaj attıkları kızlar bence farklı amaclar ıcın yem attıgı kızlar bıtırmen, egerkı senınle bırlıkte olduktan sonra baskalarına mesaj atmıssa ıyı olmus ama senınle bırlıkte olmadan öncesıne aıt mesajlarsa bence yazık etmıssın cunku malesefkı erkek ya onlar onların ıhtıyacları var malum tutamazlar kendılerını senı sevıyo ama o tur seylerı baskalarıyla yasıo ıste sevmese 4 yıl surmezdı emın ol ben dogru mu anladım yanlısmı bılmıyorum ama sız o kac kere sordu emınmısın dıye bende emınım dedım demıssınız yanı beraber oldunuz demı?bence mesajların tarıhlerı onemlı bu konuda eger ben dogru anlamıssam sakın yanlıs anlama ben haklı demıyorum ama ıste erkekler malesef boyle eger kı sevıyosan ve bu sekıldeyse bı sans ver ha senle beraber olup baska kızlarada tanısalımmı bulusalımmı dıye mesajlar atmıssa uzak dur evlensen hep bı suphen hep bı guvensızlıgın olur ona karsı sen yıpranırsın en dogru kararı vercek olan sensın hakkında hayırlısı olsun

yaşadıkların eminimki çok zordur ben sevgilimle 7 senedir birlikteyim bi yanlışını asla görmedim şu face olayları zaten ilişkiyi eninde sonunda bitiriyor.şunu samimiyetimle söyleyebilirimki bi kadın olarak sevgilimle birlikte olmayı çok istedim ama herzaman o durdurdu "hayır.evlediğimiz kadınım olduğun ilk gün sana dokunmak istiyorum ve o anı bekliyorum" der hep işte ona bu yüzden aşığım bu yüzden bu kadar çok güveniyorum belkide bana birşey olursa seni bu halde bırakamam der.güveniyoruz diyoruz ama heran tetikte bekliyoruz..şu konuları gördükçe o kadar kötü oluyorumki o kadar emeğin 1 dakika içinde heba oluşuna çok üzülüyorum.allaha dua et arkadaşım sabır et buda gecer...

üzülmen çok normal.
sevdiğin, güvendiğin insan aslında seni hiç hak etmemiş.
şimdi yapman gereken acını yaşayıp bitirmek.
sonra da arkana asla bakmamak..
lütfen kendini çabuk toparla...

Güveniyorsun...
Uzunca bi süre güven olmuyor ama zamanla unutuyorsun o çoook sevdiğin adamıda..
Yaşadığın acıyıda..
Unutamadığın tek şey ihaneti oluyor..
Bi sonrakinde acaba buda böyle mi diyorsun ama tanıdıkça gidiyor o düşünce..
Ben 2 kişi tarafından aldatıldım..
Çok zor günler geçirdim ki daha lise 2 lise 3 gibi yaşadım onları.
Sonrada hastalıklar geldi peşinden..
Bu ikisinin ardındanda şimdiki sevgilim girdi hayatıma..
2 yıl olucak nerdeyse birlikteliğimiz..
Arada düşünüyorum buda yapar mı diye ama yapmaz gibi duruyor (Kesinlikli konuşamıyorum bak)
inşALLAH yapmaz..
Yaşadıkların zor ama kafanı dağıtmaya çalış.
Unut demiyorum diyemem o acı geçene kadar unutamazsın ama kendinide yıpratma..
Sonra sağlığından olursun..

Değer mi değmez.. Hiç kimse için değmez..
Buda beni aldatırsa benim o zamangüvenim sıfırlanır ve ben burda feminist olmaya başladım bi aldatmayla tamamen olurum..

kötüyle karşılaşmadan iyinin kıymetini bilmezsin
hayatına ilerde girecek insanın bir suçu yok tanırsın güvenilir insansa güvenirsin
benim de 6 senem ziyan olmuştu çok umutsuzdum
sonra karşıma eşim çıktı iyi ki de çıkmış her gün şükrediyorum

dile kolay 4 sene... yaşadıklarını şuan senden başka kimse anlayamaz...
bu acı geçecek, ama geçene kadar zaman seni mahvedecek, canını çok acıtacak... alttan almaları, tatlılıkları, iyi olduğu zamanlar aklından çıkmayacak..
ama hiç kimse senden önemli değil... değmezmiş... umarım bir gün karşına o çocuğu unutturacak ve "iyi ki bitmiş" diyeceğin birisi çıkar...

Cok iyi bilirim ayriligi da acisini da eminim cogu kadin tatmistir bunu ilk baslarda cok zor olur her sabah uyandiginda bogazinda bi dugum o artik yok diye icin icini yer ama sen o evreyi atlatmissin bi sure aglarsin edersin sonra onlar da gecer ona karsi hissizlesmeye baslicaksin bu evrede daha cok arkadaslarinla gorus aklina getirmemeye calis yeni ortamlara gir hic aklina getirme unutmak pek mumkun olmuyo ama hatirlamamak mumkun kendini dusun sadece

Zaman her seyin ilacidor diye gercekten bosuna demiyorlar umarim en yakin zamanda toparlarsin kendine gelirsin
Simdilik aska kusmen normal

Biraz zaman gecsin sen de tekrar sevmek sevilmek, guvenmek guvenilmek isteyeceksin

Hayata bir kere geliyoruz, omur kisa

Nolur en guzel yillarini heba etme,
Kendine vakit ayir, sinemaya git, hobi edin, spor yap, tv izle, oyun oyna

Kendini mutlu et

Son düzenleme:
şuan burda sana kim ne yazsa umrunda olmıcak belki sen kendi acılarını dinliceksin
içinde bulunduğun durum çok ama çook zor bi durum
aslında yapman gerekenleri snde biliyosun ama kalbe söz geçirmek zordur !
bu yüzden zaman... bol zamann senin ihtiyacın olan

ah şu face herkesin yuvasını bozuyo şu lanet..

üzülme dicem boş olcak üzülceksin ağlıcaksın ısyan ediceksin unutamam dıceksın ama unutcaksın dua etkı şimdi öğrendin gerçekleri ya daha fazla zamanını alsaydı.. ilerde,acın geçtiğinde iyiki öğrenmısım yaptıklarını dıceksn

Daha yaşın okadar genç ki çok yakında onu unutup başkasını seveceksin güveneceksin bile.Ama o senin gibi onu çok seven bir genç kıza yaptıkları yüzünden mutlu olabilecek mi acaba?Allah a havale et ve kendi yolunu çiz bu sefer daha tecrübeli daha emin adımlarla.İnşallah 'Bu' diyeceğin insan karşına çıktığında da bunları iyiki yaşamışım diceksin :)

Tesekkur ederim zaman tabiki. Ama ben bazi seyleri normal insanlardan daha cok takarim gecmise cok takilirim burcum yengec malum. ne yapicam bilmiyorum

"Geçer elbet efendim...Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer; Ama mutlaka geçer."

Tesekkur ederim zaman tabiki. Ama ben bazi seyleri normal insanlardan daha cok takarim gecmise cok takilirim burcum yengec malum. ne yapicam bilmiyorum
öncelıkle gecmıse takılmaman lazım çunku beraber olmussunuz doğru anladıysam takılırsan ona nasıl guvendım dıye harap edersın kendını orda kalırsın zaman gecer gıder ama sen orda kalırsın hep acı çekersın unut demıorum istesende unutmassın ama yasadıklarını orda bırak yenı bır sayfa ac kendıne yasadıın hiçbişeyden pişman olma hata olan seyler varsa ders al ve ılerde yapma Allah yardımcın olsun canım....

boş yere üzülüyorsun, yeni biri çıkacak aynı duygular ile onu seveceksin ama biraz zamana ihtiyacın var...

Aslında bu konuda çok uzun yazarım ama yazacaklarım büyük tepki alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…