Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa bunlar öylesine mi yazılar
canim ben esime icirdim magazadan alip bu ay asilamaya gitmeden fark oldu baya....canim magazalarin bio bolumlerinde var!!!
ben dun carsiya ciktim biraz arastirdim bulamadim canim ama yarin tekrar bakicam ve alicam valla herseyden umut aramaya basladik rabbim insallah cabalarimizin karsiligini verir sagol cnm yorumun icin :1hug:
yok canim yaa ayni meyve puresi gibi bisey ama bircok meyveden yapiliyor bebeklerde iciyormus!!mehaycım nasıl bişey bu bıtkısel karısımmı pekmez gıbımı yoksa ot türümü bıtanem bızımde ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var hemen alıyım ben a.s.
ne var içinde mehay bunun bayagı iyi geldi diyorsun yan etkisi olmasın kızlar tedbirli olun ayrıca beyza nur ayşenur amine canım ikinizinde yeni konusu fazla bak bizim varmı? kırmayın birbirinizi ayrıca knorr vie bilmiyordum öğrendim sagolun
canim sanirim yurt disinda bulunuyormus ama belki turkiyeyede gelmistir carrefoure gibi buyuk alisveris merkezlerinde vardir varsa....