Knorr vie biLen varmi acaßaa

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
burdan bir arkadastan knorr vie diye birsey duydum sizlerinde bilgisi varmi acabaa
gebelige iyi geliyormuss ben arastirdim ve knorr vieyi bulamadim bilgisi olan varsa paylassin lutfenfisfisfis

canim ben esime icirdim magazadan alip bu ay asilamaya gitmeden fark oldu baya....canim magazalarin bio bolumlerinde var!!!

Arkadaş sende o kadar çok konu açıyorsun ki şaşırdım yani, bir sayfada bunların tümünü yazsan da kafamızı karıştırmasan diyorum ne dersin, bu dediğin nedir bitkisel tedavi ile igili bir şeymi?

Yoksa bunlar öylesine mi yazılar

oylesine yazi neden olsunki okadar acizmiyizki oylesine birsey paylasalim hepimiz ayni dertten insanlariz belkide buldugumuzz yada duydugumuz bilmedigimiz ogrenmek istedigimiz bilgileri paylasmaya calisiyoruz yinede sagol yorumun icin

canim ben esime icirdim magazadan alip bu ay asilamaya gitmeden fark oldu baya....canim magazalarin bio bolumlerinde var!!!

ben dun carsiya ciktim biraz arastirdim bulamadim canim ama yarin tekrar bakicam ve alicam valla herseyden umut aramaya basladik rabbim insallah cabalarimizin karsiligini verir sagol cnm yorumun icin :1hug:

ben dun carsiya ciktim biraz arastirdim bulamadim canim ama yarin tekrar bakicam ve alicam valla herseyden umut aramaya basladik rabbim insallah cabalarimizin karsiligini verir sagol cnm yorumun icin :1hug:

canim bende bir duyum almistim bu knorr vie ile ilgili sperm kalitesini arttiriyor ve ileri hreketlilikte duzelme yapiyor diye ve dogru cikti vallaha dene derim!!!

mehaycım nasıl bişey bu bıtkısel karısımmı pekmez gıbımı yoksa ot türümü bıtanem bızımde ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var hemen alıyım ben a.s.

ne var içinde mehay bunun bayagı iyi geldi diyorsun yan etkisi olmasın kızlar tedbirli olun ayrıca beyza nur ayşenur amine canım ikinizinde yeni konusu fazla bak bizim varmı? kırmayın birbirinizi ayrıca knorr vie bilmiyordum öğrendim sagolun

arkadaslar knorr viee BAZI SEBZE VE MEYVALARIN KARISIMI BIR ICECEK GIBI BIRSEYY

mehaycım nasıl bişey bu bıtkısel karısımmı pekmez gıbımı yoksa ot türümü bıtanem bızımde ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var hemen alıyım ben a.s.
yok canim yaa ayni meyve puresi gibi bisey ama bircok meyveden yapiliyor bebeklerde iciyormus!!
ne var içinde mehay bunun bayagı iyi geldi diyorsun yan etkisi olmasın kızlar tedbirli olun ayrıca beyza nur ayşenur amine canım ikinizinde yeni konusu fazla bak bizim varmı? kırmayın birbirinizi ayrıca knorr vie bilmiyordum öğrendim sagolun

arkadasim kotu bisey olsa burda onermem heralde hem ilac falan degil neden yan etkisi olsun??

slm bu ürünü nereden buluyorsunuz bu konuyla ilgili bi forum sayfası daha vardı orayı okudum da hepsi yurtdışında yaşayan kişiiler di

canim sanirim yurt disinda bulunuyormus ama belki turkiyeyede gelmistir carrefoure gibi buyuk alisveris merkezlerinde vardir varsa....

canim sanirim yurt disinda bulunuyormus ama belki turkiyeyede gelmistir carrefoure gibi buyuk alisveris merkezlerinde vardir varsa....

valla arkadaşlar benim eşiminde hareketli sayısı oldukça azdı ben eşime k.boynuzu pekmezi aldım kullandı enson tahlili hareketlisi 0/0 95 çıktı ve yavaş harekli ileri yavaş hareketli leride çok yüksekti şimdi düşmüş bilemiyorum pekmezdenmi ama birde eşim folik asit ilacı kullanmıştı.paylaşmak istedim allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun:enbuyukkk:

canim milyon falan degilmiydi esinin tahlil sonucu anlamadim 95 ne 95 milyonmu???

X