Saç Bakım Ürünleri Kna mucizesi...

kızlar perma yaptırcam diye saclarım yandı şu an çok kötü saclarım ve rengi sarı oldu tekrar yanar diye boyayamıyorumda acaba kına yaksam saçlarım bir olsun düzelirmi ve saclarım ne ren k olur çalıştığım için cesarette edemiyorum artık kafama bişey sürmeye napacam ben yardım edin

canım saçının rengi açıksa ilk yakışta açık bi renk elde edersin ama 1hafta arayla 3 4keza yakınca harika bi görünüm oluyo ayrıca saçın cansızlığı mat görünümü hepsi ortadan kayboluyo bence denemelisin ama hep beilirttiğim gibi farklı renge dönmek istersen zorlanırsın

saçımı boyatmak istiyodum ama saçlarım çok zarar gördü fön ve düzleştiriciden o yüzden göze alamadım :1no2: zaten kızıl tonu istiyodum kına çok ii olur ama rengi nasıl duruyo?? yapanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen CADIARZU saç rengim koyu kahve ve hiç boya değmedi.

ben son 1senedir hep kınalıydım arkadaşım ve rengi çok güzel duruyo zaten beğenilmese bu başlığı açmazdım sen tereddüt etme ama tek bir kere değil 3.den sonra boya rengi elde edersin kimsede anlamaz kına olduğunu

arkadşlr benmde su dalgasından saçım çok yıprandı ayrıca 3 renk oldu kafmda öncden siyah boya vardı uçlar siyah diplar açık kahve gibi bitksel boyayı düşunydum ama kına en doğalı zararda vermz peki nasıl koyu renk elde edcem hint kınası saçı sertleştryo diye duymuştum zaten yetrce sert siyah renk nasıl edlde edilir kına ile yardımcı olur musunuz?

HERKES BUNU OKUMALI!!!

benim saçlarım orielle yandı ve resmen beyaza yakın berbat bir sarı ortaya çıktı. üzerine bir gün sonra çikolata khve boyattım daha da kötü oldu çünkü boya tutmuyordu.sonra izmirde ismi ün salmış bir kuaförde iki kere boya bir kere cila yaptırarak saçımı koyulaştırmak için uğraştım.SONUÇ boya tutmuyor ortaya çıkan renk yeşil sarıydı. okadar kimyasala dayanamayan saçlarım sünmeye lastik görüntüsüne tiftiklenmeye başladı kısaca öldü... KINA SEVMEYENLERE VE BOYA ÜZERİNE OLMAZ DİYENLERE İNAT yaktım... 2saat beklettim. önce koyu turuncu oldu.çok beğenmeme rağmen koyu bir renk istediğim için kınanın içine kına taşı koyarak KİMSENİN İNANAMAYACAĞI KADAR HARİKA BİR RENK elde ettim. TİFTİKLENME GİTTİ.SAÇLARIM SÜNMÜYOR.GERÇEKTEN KINA BİR MUCİZE!!! ÇİKOLATA KAHVA KIZILI BİR SAÇ RENGİM VAR ARTIK. görenler hayran kalıyor.

kına taşı kınayı koyulaştırıyor, rengini koyulaştırıyor diye biliyorum..ben de aldım ama taşları dierk atttım kınaının içine tabii hiç bişey olmadı parlak bir kızıl renge büründü saçlarım :1shok:
meğerse bu kına taşını kırmak gerekiyormuş ama nasıl kırılcağını anlamadım,, o kadar sert kii...

bi de benim annem kınayı hazırlarken içine çay koyar onun yoğurur, demlenip soğtulmuş çay...eğer biraz ceviz kabuğu da (kabukları kaynatıp suyunu koyun) koyarsanız rengi daha kalıcı oluyor...

kızlar en kısa zamanda yakmayı düşünüyorum,, Barbi03 yardımcı olduğun için çok tşk. ederim :)

bu arada kızlar kına yakınca kepek, saç kırılması, dökülmesi filan azalıyor mu ?

bende saçı beslemesi açısından kına yakmayı düşünüyorum ince telli saçlarım ama ben kızıl hiç sewmiyorum siyah olmalı.Acaba içine birazcık çok azıcık hint kınası koysak olur mu rengini koyulaştırmak açısından??

şuan kafamda kına var o kadar ağır ki birazdan kafam arkaya düşecek kaydirigubbakcemile3
neyse benimde saçım çok dökülüyo ve çok mat inşallah kına iyi gelir

evet kına saçı besliyo ve çok parlaklaştırıyo..benimkini de çok beğenirlerdi..ama saçta kına varken boya yapılmıyo üstüne.. tamamen uzamasını beklemek zorundasınız.. kına yakarım beğenmezsem boyatırım demeyin yani..

hint kınalarınında böyle bir faydası var mı saça? hiç olmazsa onun rengi siyah

hint kınaları kimyasalmış yani boya gibi.
ben bir kere yaktım ve hiççç memnun kalmadım :1no2:
bu arada konuyu açan arkadaşım sana bir sorum vardı.saçında ne kadar süre beklettin.
ben de denemeyi düşünüyorum.teşekkürler paylaşım için.alkisalkisalkis

bnde yakıyorum her sene kırıkları engelliyo daha hızlı uzamasını sağlıyor.

arkadaşlar kına yakalım tamam ama ben rengini beğenmiyorummirmirmirmirrengin değişmesi için içine koyabileceğimiz bişiy yok mu??saçlarım koyu kestane benm siyah gibi görünüyor,aynen böyle olması için bi formül yok mufisfisfis

canım aktarlarda alman taşı satılıyormuş kınayı siyah göstermek için. Ben kullanmadım ama toz haline getirip kınanın içine karıştırarak kullanıyorlar bir sor istersen

canım aktarlarda alman taşı satılıyormuş kınayı siyah göstermek için. Ben kullanmadım ama toz haline getirip kınanın içine karıştırarak kullanıyorlar bir sor istersen

teşekkür ederim canım bilgi içinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…