Saç Bakım Ürünleri Kna mucizesi...

ben 15 yaşımdan beri kına yaktırıyorum anneme n biliim döklme+matlık var bende herkeste sorunları giderirken bende nie bişi olmuo anlamıyorum:S

merhaba kızlar ,ben lise 1 de saçlarımı koyu kızıla boyadım ama keşke yapmaz olaydım çünkü saç diplerim yara oldu sonra kabuk kabuk oldu neyse ki geçip gitti sonra kızıl tengi çok sevdiğim için anneminde önerisiyle kına yaktım saçlarıma sonuç harika. özellikle güneşte çok tatlı bi renk alıyor bu güne kadar herkes saçlarını hangi marka boya ile boyuyorsun diye sormak için yanıma geliyor :) kızlar kınayı saçıma kendim yakıyorum ve özellikle açık yeşil kınayı tercih ediyorum. 1 gün önce kırmızı soğan kabuğu,ceviz yaprağı,karanfil,zerdeçal ve biraz da çayı kaynatıyorum tencerede. ertesi sabah bu karışımı süzüp ,kınayı ,bir tatlı kaşığı tuzu (tuz saçtaki kınanın vermiş olduğu rengin kolay akmamasını sağlıyo) ,1 tane yumurtayı ve yarım çay bardağı kırmızı şarabı karıştırıyorum, ben biraz boya gibi sulu yapıyorum kınayı böylece boya gibi fırça ile rahatça sürüyorum saçıma 7-8 saat böylece durup yıkanıyorum. yıllarca omuz boyumu geçmeyen saçlarım şu anda belimde ve saçlarım çok parlak önemli olan boya gibi saçlarınızı kınaya çok alıştırmamanız mesela ben 6-7 ayda 1 yakıyorum kınayı saçlarıma ve size önemli bir püf nokta saçlarınızın daha çok parlamasını ve çabuk uzamasını istiyorsanız haftada 1 gün saçlarınıza gaz yağı sürün(denenmiştir) ama bu halde sakın ateşe ,ocağa falan yaklaşmayın :))))))

biraz önce yaktım saçıma..koyu kahve boyalı idi ve yanık yanık..kısa kestirmek zorunda kalmıştım..bakalım,bekliyorum şimdi sonucu..
yıllar önce çok yakardımiherkes de çok beğenirdi,sonra boyaya dadandım..işte sonuç:yanık ve kısa saçlar...

ve sonuç....
SUPER...
kızıl kahve ve çok tatlı bir renk,hem de ilk sefer için :))
saçım çok koyu kahve idi ama onun üzerine bile tuttu ilk seferde..ben 7 saat beklettim,içine de ceviz suyu,çay ,yumurta sarısı ve zeytinyağı koydum..
yalnız biraz fazla yapmışım..ne yapalım ..acemilik işte. ikincide daha iyi olur..
onu da 2 hafta sonra yapacağım..

boyalı saç tutmaz diye de bir şey yok..benim saçımda tam 7 çeşit boya vardı valla..ama yine de oldu..
teşekkürler arkadaşım bu konuyu açtığın için..:KK60:

baş ağrısı kına saçında ıslak ıslak beklediğin için oluyor :s yazın yapmanızda yarar var bende yaparım saçıma daha çabuk uzuyor ve renki pırıl pırıl benim saçlarım kahverengi gibi kızıl oluyor hafif sonrada rengi belli oluyor .

bende saçıma kına yapmak istiyorum ama kızıl olmasınıda istemiyorum :KK50::KK50: saçlarımda koyu kahverengi boya vardı ama akınca tam olarak ne renge dönüştü bilemedim... forumda kına ilgili pek çok konu ve öneri var bunlardan yararlanarak kendi tarifimi oluşturdum... gözümü karartıp kına yakacağım bakalım sonuç ne olacak :44::44:

HERKES BUNU OKUMALI!!!

benim saçlarım orielle yandı ve resmen beyaza yakın berbat bir sarı ortaya çıktı. üzerine bir gün sonra çikolata khve boyattım daha da kötü oldu çünkü boya tutmuyordu.sonra izmirde ismi ün salmış bir kuaförde iki kere boya bir kere cila yaptırarak saçımı koyulaştırmak için uğraştım.SONUÇ boya tutmuyor ortaya çıkan renk yeşil sarıydı. okadar kimyasala dayanamayan saçlarım sünmeye lastik görüntüsüne tiftiklenmeye başladı kısaca öldü... KINA SEVMEYENLERE VE BOYA ÜZERİNE OLMAZ DİYENLERE İNAT yaktım... 2saat beklettim. önce koyu turuncu oldu.çok beğenmeme rağmen koyu bir renk istediğim için kınanın içine kına taşı koyarak KİMSENİN İNANAMAYACAĞI KADAR HARİKA BİR RENK elde ettim. TİFTİKLENME GİTTİ.SAÇLARIM SÜNMÜYOR.GERÇEKTEN KINA BİR MUCİZE!!! ÇİKOLATA KAHVA KIZILI BİR SAÇ RENGİM VAR ARTIK. görenler hayran kalıyor.

sevgili papatya

bu haftalarda malesef girdiğim saç açtırma hevesim sonunda aynı sorunları yaşamak zorunda kalıyorum..yaklaşık iki buçuk senedir aklaşmadan dolayı ayda bir ya da iki kez koyu renkli boyalarla boyadığım saçlarımı geçen hafta kuaförde açtırdım.. aslında sace açık çikolata açık kahve gibi renklere dönmekti niyetim. belki sonrasında da tarçın bakır falan.. saçlarımda zaten çok sık boyanmadan dolayı aşırı yıpranma vardı. ancak kuaförün açıcı uygulamasından sonra keçeleşti ve artık özellikle banyoda taranmıyor hatta bu konuda tiftik keçilerini bile kıskanır oldum çünkü onların bile saçları benimkinden daha doğal ve sağlıklıdır.. mahalle baskısından utanmasam saçları üç numaraya vurdurucam..şu anda saçımın ense dip tarafı sap sarı ortası orta sarı kızıl sarı turuncu.. uçlar yani yüzüme gelen taraf koyu çiko ve koyu turuncumsu.. oldum rengareng.. artık geriye dönüşüm yok.. şimdilerde saçlarıma uyguladığım protein ve nemlendirici bakım formulerine rağmen saçlarım oradan lastik gibi kopmak istiyorlar.. şimdilik diplerinden koparak dökülmüyorlar..
sormak istediğim benim bu yangın yerine dönmüş saçıma kına iyi gelir mi?? açıcıdan incelmiş saç telimi kalınlaştırır mı? ve biraz olsun taranmasını sağlayabilir mi?
tecrübeleriyle bana yol gösteren göstermeyen herkese şimdiden teşekkürler... okumanız bile bir lutuf..
benim sormak istedğim

HERKES BUNU OKUMALI!!!

benim saçlarım orielle yandı ve resmen beyaza yakın berbat bir sarı ortaya çıktı. üzerine bir gün sonra çikolata khve boyattım daha da kötü oldu çünkü boya tutmuyordu.sonra izmirde ismi ün salmış bir kuaförde iki kere boya bir kere cila yaptırarak saçımı koyulaştırmak için uğraştım.SONUÇ boya tutmuyor ortaya çıkan renk yeşil sarıydı. okadar kimyasala dayanamayan saçlarım sünmeye lastik görüntüsüne tiftiklenmeye başladı kısaca öldü... KINA SEVMEYENLERE VE BOYA ÜZERİNE OLMAZ DİYENLERE İNAT yaktım... 2saat beklettim. önce koyu turuncu oldu.çok beğenmeme rağmen koyu bir renk istediğim için kınanın içine kına taşı koyarak KİMSENİN İNANAMAYACAĞI KADAR HARİKA BİR RENK elde ettim. TİFTİKLENME GİTTİ.SAÇLARIM SÜNMÜYOR.GERÇEKTEN KINA BİR MUCİZE!!! ÇİKOLATA KAHVA KIZILI BİR SAÇ RENGİM VAR ARTIK. görenler hayran kalıyor.

sevgili papatya

bu haftalarda malesef girdiğim saç açtırma hevesim sonunda aynı sorunları yaşamak zorunda kalıyorum..yaklaşık iki buçuk senedir aklaşmadan dolayı ayda bir ya da iki kez koyu renkli boyalarla boyadığım saçlarımı geçen hafta kuaförde açtırdım.. aslında sace açık çikolata açık kahve gibi renklere dönmekti niyetim. belki sonrasında da tarçın bakır falan.. saçlarımda zaten çok sık boyanmadan dolayı aşırı yıpranma vardı. ancak kuaförün açıcı uygulamasından sonra keçeleşti ve artık özellikle banyoda taranmıyor hatta bu konuda tiftik keçilerini bile kıskanır oldum çünkü onların bile saçları benimkinden daha doğal ve sağlıklıdır.. mahalle baskısından utanmasam saçları üç numaraya vurdurucam..şu anda saçımın ense dip tarafı sap sarı ortası orta sarı kızıl sarı turuncu.. uçlar yani yüzüme gelen taraf koyu çiko ve koyu turuncumsu.. oldum rengareng.. artık geriye dönüşüm yok.. şimdilerde saçlarıma uyguladığım protein ve nemlendirici bakım formulerine rağmen saçlarım oradan lastik gibi kopmak istiyorlar.. şimdilik diplerinden koparak dökülmüyorlar..
sormak istediğim benim bu yangın yerine dönmüş saçıma kına iyi gelir mi?? açıcıdan incelmiş saç telimi kalınlaştırır mı? ve biraz olsun taranmasını sağlayabilir mi?
tecrübeleriyle bana yol gösteren göstermeyen herkese şimdiden teşekkürler... okumanız bile bir lutuf..
benim sormak istedğim

kızlar saçım neredeyse hiç uzamıyodu taaki kına yakana kadar..saçlarım uzamaya basladı inanamıyordum..ilk defa saçlarımın uzadığı hissettim kendine gelmişti saçlarım..ama ne varki bi yaptıktan sonra bidaha çıkmıyor..yakın dönemde acık renk saçları olmasını isteme ihtimali olan denemesiiinnn

kızlar saçım neredeyse hiç uzamıyodu taaki kına yakana kadar..saçlarım uzamaya basladı inanamıyordum..ilk defa saçlarımın uzadığı hissettim kendine gelmişti saçlarım..ama ne varki bi yaptıktan sonra bidaha çıkmıyor..yakın dönemde acık renk saçları olmasını isteme ihtimali olan denemesiiinnn

Cnm eğer sarı saç istiyor ve açtırmak istemiyorsanız soğan kabuğu su ve gliserin ile kendi boyanızı kendiniz yapın hem saçınızı besleyin hemde rengini değiştirmiş olun

Benm saclarım ınce tellı ve cansız bende yakmayı düsünüyorum umarım ıse yarar.

X