neredeyse 6 yıl olacak, evliyim. bir de kızım var 3 yasında. evliliğimde malesef son 2 yıldır ciddi sorunlar basgöstermisti. birbiriyle geçinemeyen sürekli hır gür kavga gürültü içersinde geçen bir evlilik. esim yapı olarak benmerkezci, kavgacı sinirli geçinmesi zor biri. bense tam tersi sürekli alttan alan, duygusal asırı hassas biriyim. yani kısacası karakter olarak uyusmuyoruz. hep alttan alan idare edentaraf olmak nasıl birseydir anlatamam, çok güçlü olmaya çalıstıkça içinizde zamanla ezilen bi tarafınız bir süre sonra isyan ediyor. sessizce çığılık atıyor. iste öyle bi çığlık dönemimdeyken ben biriyle tanıstım. daha doğrusu kader bizi biraraya getirdi. önceleri tamamen dostça olan bu yakınlık sonra duygusal yakınlığa dönüstü. ayrılmayı denedik görüsmemeyi. ama olmadı. o da evli. ve iki de çocuğu var. çocukların iyiliğinin bizim aşkımızdan daha büyük olduğuna karar verdiğimiz için görüsmedik. ancak kopamadık kopamıyoruz. bu arada onunla internetten tanıstım. birbirimizi hiç görmedik. baska bir sehirde yasıyor. benim için buraya geldi ama ben görüsmedim. o da çok üstelemedi çünkü ikimizin de engelleri yasakları vardı. onu unutamıyorum, onsuzluk bana acı veriyor. ve simdi sürekli kendimi sorguluyorum. acaba ben eşimle olan durumumdan dolayı mı ona yakınlastım yoksa onun özel olusundan mı yakın hissediyorum.ama okadar benziyoruz ki birbirimize, hani derlerya ruh ikizi. onda bunu hissediyorum. inanılmaz bir uyum ve çekim var aramızda kopamıyoruz olmuyor yapamıyoruz. tam bir çıkmazdayım, duygusal olarak yıkım halindeyim. biryanda esim, yıllarımı verdiğim adam, kızım öteki yanda yeniden doğusu hissettiğim adam. öyle zor bir ikilemdeyim ki acı çekiyorum ve bu acı beni eritiyor allah kimsenin basına vermesin ama büyük te konustum zamanında esini aldatan kadınları kınadım, ama bugün benim basıma geldi. onu çok seviyorum ve onu sevdikçe esimden uzaklasıyorum. özel hayatımız karı koca iliskimiz kalmadı. kalbim sadece onun için çarpıyor. napacağım bu durumu nasıl atlatacağım, o insandan da vazgeçemiyorum. ne olur arkadaslar bana bir akıl verin. yüreğimin götürdüğü yerden korkuyorum, ama olduğum yerden de mutlu değilim. anne olmak çok zor bi duyguymuş, anne olduğum için elim kolum bağlı. kızımın mutluluğu herseyin üstünde çünkü. ama biyandan da kavga gürültünün yoğun olduğu bi evliliğin ortasında büyümesi de ona zarar veriyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kmazdaym..
- Konu Sahibi lalelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah sabır versin öncelikle, eşinin anlayışsızlığı nedeniyle bu hallere gelmişsin.
Ama gene de seni tebrik ederim ki doğru yolu bulup o kişiyle yollarınızı ayırmışsınız.
Kocanızla ayrılık cevabınız olmamalı.
Ama derseniz ki, eşimle olmuyor klasik olacak ama boşanmak elinizdeyse boşanın ve kendi hayatınızı kurun.
Allah kolaylık versin...
Ama gene de seni tebrik ederim ki doğru yolu bulup o kişiyle yollarınızı ayırmışsınız.
Kocanızla ayrılık cevabınız olmamalı.
Ama derseniz ki, eşimle olmuyor klasik olacak ama boşanmak elinizdeyse boşanın ve kendi hayatınızı kurun.
Allah kolaylık versin...
- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
eşinizle problemleriniz olduğu için o kişiye kendinizi yakın hissediyorsunuz bence aşk değil.eşiniz olmasaydı yani siz bekar olsaydınız belki de o görüştüğünüz kişiyle birbirinize hiç uygun olmadığınızı görücektiniz ama sorunlar yakışlaştırmış sizi neyse ki bi hata yapmamışsınız eğer eşimle düzelmez diyosanız ve imkanınız varsa boşanın.
- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 39
nekadar acı bir duygudur...
kocaman bir okyanusta boğulmak gibi bişeydir galiba...
bence senin yalnızlığa düşünmeye ihtiyacın var...
aileni kurtarmak adına, geleceğini kurtarmak adına..
hani mola derler ya belki evliliğine ilişkine bir mola vermelisin..
ölçmelisin tartmalısın hayatını ona göre devam ettirmelisin..
kocaman bir okyanusta boğulmak gibi bişeydir galiba...
bence senin yalnızlığa düşünmeye ihtiyacın var...
aileni kurtarmak adına, geleceğini kurtarmak adına..
hani mola derler ya belki evliliğine ilişkine bir mola vermelisin..
ölçmelisin tartmalısın hayatını ona göre devam ettirmelisin..
- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 38
Cnm ilgiye açsın
buda olmadan bi evliliği sürdürmek ne kadar zordur kimbilir
allah yrd olsun
ama bencede bidaha görüşme onunla
ikinizde evli ve çocuklusunuz
beraber olsanız bile çok büyük zorluklar çıkacaktır.
Bence eğer düşünüyosan boşanmadan bir ilişkiye başlama
çünki çocuğun velayetide eşine geçer o zaman
allah doğru yolumuzdan ayırmasın kimseyi
ve eşini ıslah etsin
buda olmadan bi evliliği sürdürmek ne kadar zordur kimbilir
allah yrd olsun
ama bencede bidaha görüşme onunla
ikinizde evli ve çocuklusunuz
beraber olsanız bile çok büyük zorluklar çıkacaktır.
Bence eğer düşünüyosan boşanmadan bir ilişkiye başlama
çünki çocuğun velayetide eşine geçer o zaman
allah doğru yolumuzdan ayırmasın kimseyi
ve eşini ıslah etsin
Canım neler hissettiğini anlıyorum hak vermiyorda değilim bu durumda..yaşadıklarının doğal bir sonucu..fakat sonuçta karşındakide evli bir adam bir kadınında canını yakacaksın...ayrıca sadece internet üzerinden tanıştığın bir adam seninki ilgisizlikten bir kaçış belkide ...duyguların bu yüzden bu kadar yoğun gibi geliyor...onu tanımıyorsun ...onun için gemileri yakmaya değermi bilmiyorsun...o ne kadar yoğun yaşıyor bilmiyorsun...bence net üzerinden birine kendini bu kadarda kaptırma...eşinden bir süre uzak kal..kafanı dinleyeceğin bir ortam bulmaya çalış ve bence ondan sonra bir karar ver...
yapma be güzel arkadaşım kızına ve onun geleceğine acı...
senin bu halin eşinin sana yaşattıklarından kaynaklanıyor yoksa net üzerinden aşk olmaz,yıkılan bi üzerinden sana hayır gelmez.
şu dünyada hangi kadın hayattan ve eşinden istediği ilgiyi, şefkati bulmuşki...
tamam vardır ama derler ya seninki bana benzemez,benimki sana benzemez...
eşine durumunu anlat kızımız sevgi,huzur dolu bi hayatta büyüsün de...
sanada kolay değil o karşılaştığın adam iyi biri olsa eşini 2 çocuğunu bırakır gelirmiydi ??? orasını sen doldur ..
sen yine aradığın şefkati,huzuru eşinde bebende bulmaya çalış,ve bol bol dua et rabbim evinize huzur doldursub,eşine hidayet nasip etsin ..
belki dersin uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir..
senin yaşadıklarını bilemeyiz ama demekki çok yılmışsınki nette kim olduğunu bilmediğin birine bu derce bağlandığını düşünmezdin..
sakın seni kınadığımı sanma kınamak suçlamak biz kullara yakışmaz sadece seni, kızını ve karşı taraftaki 2 çocuklu kadını düşündüğüm için böyle kınuşuyorum ve bunun ahiretide var ...
bu dünya geçici ama ahiret alemi kalıcı TABBİM sana dayanma gücü versin arkadaşım..
senin bu halin eşinin sana yaşattıklarından kaynaklanıyor yoksa net üzerinden aşk olmaz,yıkılan bi üzerinden sana hayır gelmez.
şu dünyada hangi kadın hayattan ve eşinden istediği ilgiyi, şefkati bulmuşki...
tamam vardır ama derler ya seninki bana benzemez,benimki sana benzemez...
eşine durumunu anlat kızımız sevgi,huzur dolu bi hayatta büyüsün de...
sanada kolay değil o karşılaştığın adam iyi biri olsa eşini 2 çocuğunu bırakır gelirmiydi ??? orasını sen doldur ..
sen yine aradığın şefkati,huzuru eşinde bebende bulmaya çalış,ve bol bol dua et rabbim evinize huzur doldursub,eşine hidayet nasip etsin ..
belki dersin uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir..
senin yaşadıklarını bilemeyiz ama demekki çok yılmışsınki nette kim olduğunu bilmediğin birine bu derce bağlandığını düşünmezdin..
sakın seni kınadığımı sanma kınamak suçlamak biz kullara yakışmaz sadece seni, kızını ve karşı taraftaki 2 çocuklu kadını düşündüğüm için böyle kınuşuyorum ve bunun ahiretide var ...
bu dünya geçici ama ahiret alemi kalıcı TABBİM sana dayanma gücü versin arkadaşım..
olmaz biraraya gelemezsiniz sizinkisi kaçış sadece eşinizden kaçış..kızınız ufak bişileri ya şimdi yapmalısınız yada yarın çok geç olabilir elbet birgün dayanamıcak bi hale gelcen ozaman kızın daha herşeyin farkında olcak ve kabullenmeside bir okdr zor..her şer'de bir hayır olabiliyor ve 'hayat risk' kendinizi mutsuz etmek için gelmediniz bu dünyaya elbet kıznızında mutluluğu önemli ama başkasına ait bi hayatı yaşıyamasınız kendi hayatınızı mutluluğunuz için şekillendirmelisniz.Ama önce dişinizi eşinize göstermelisniz ne kadar kararlı olduğunu ondan başlayın derim seviyorsanız..
O adamla tanismasaydin belkide evliligni kurtarmak icin caba verecektin, belki esinle yine uyumlu sevgi dolu bir cift olmaya calisacaktin, kizin icin her ne olursa olsun evliligni kurtarmak icin ugrasacaktin arkadasim....:hulya:
Simdi ne oldu? Hem esinden hem evliliginden belkide evladindan bile sogumana sebeb yasadigin yasak bir ask var, ne veriyor sana bu ask? Bir anlik mutluluk, ve bir suru vicdan azabi........yapma Allah askina....
Esinden bosansan bile o adamla hayirli bir gelecegin olamaz, bunu sende biliyorsun...
Suan icin en önemlisi evladin arkadasim.....onun icin mecbur bazi seylere katlanman lazim, cok kücük daha.....yazik...benneyaptımki
Ayrica yerin kulagi ver derler, internetten tanismisda olsan, hic yüz yüze gelmemisde olan dünya cok kücük, böyle seyler gizli kalmaz, esinin ve cevrenin kulagina giderse bu olay neler olacagini anlatmama gerek yok herhalde.....:1no2:
Aklini basina topla, lütfen....:teselli:
Simdi ne oldu? Hem esinden hem evliliginden belkide evladindan bile sogumana sebeb yasadigin yasak bir ask var, ne veriyor sana bu ask? Bir anlik mutluluk, ve bir suru vicdan azabi........yapma Allah askina....
Esinden bosansan bile o adamla hayirli bir gelecegin olamaz, bunu sende biliyorsun...
Suan icin en önemlisi evladin arkadasim.....onun icin mecbur bazi seylere katlanman lazim, cok kücük daha.....yazik...benneyaptımki
Ayrica yerin kulagi ver derler, internetten tanismisda olsan, hic yüz yüze gelmemisde olan dünya cok kücük, böyle seyler gizli kalmaz, esinin ve cevrenin kulagina giderse bu olay neler olacagini anlatmama gerek yok herhalde.....:1no2:
Aklini basina topla, lütfen....:teselli:
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
İnsanoğu beşer de şaşar da..
Yaptığınız hatanın siz de farkındasınız..
Ancak eşinizin ilgisizliği yüzünden bu işe bulaştığınızı lütfen düşünmeyin..
Ne kadınlar tanıyorum eşi yüzüne bakmayan ama kadın adamın bir tek güler yüzü için kendi yaşamını feda eden..
Karakter olarak zayıfmışsınız,gönlünüz kaymış işte,açıklaması bana göre budur..
Eğer eşinizle yürütemiyorsanız ayrılın,daha fazla sarpa sarmasın hayatınız..
Yaptığınız hatanın siz de farkındasınız..
Ancak eşinizin ilgisizliği yüzünden bu işe bulaştığınızı lütfen düşünmeyin..
Ne kadınlar tanıyorum eşi yüzüne bakmayan ama kadın adamın bir tek güler yüzü için kendi yaşamını feda eden..
Karakter olarak zayıfmışsınız,gönlünüz kaymış işte,açıklaması bana göre budur..
Eğer eşinizle yürütemiyorsanız ayrılın,daha fazla sarpa sarmasın hayatınız..
benim arkadaşım var ve sizin yaşadığınız şeylerin aynısını yaşıyor.bu kararsızlık içinden çıkamamazlık onda 8 yıldır devam ediyo.ne yuvasından geçiyor nede konuştuğu,sadece telefondan ibaret olan sevdiği adamdan.bu arada adamında 2 çocuğu var ve evli.nemi yapıyor ben sana söyliyim kendini yiyip bitiriyor.psikolojik destek alıyo şuan.boşan diyoruz çocuklarına kıyamıyo.o zaman o adamı bırak diyoruz en fazla 1 ay dayanabiliyo aramıyo sonra tekrar başa dönüyoruz.ben 8 yıldır her anında yanındaydım arkadaşımın ve hiç bir hareketini hoş bulmuyrm.sanada tek tavsiyem yuvanı yıkmaman o adam için.eğer boşanıcaksan kendini için yap bunu.al çocuğunu yepyeni bi hayat kur kendine.zaten görceksin boşandığın an o ölüp bittiğin adamın yabancıdan farkı kalmıycak kaçıcak senden...bu kadarda emin konuşuyorum....
yasım her ne kadar ufak olsada bu tür olaylar artık cok yaygınlaştı kınamak falann degil ama ne bilim yanlış hemde cok bence bu bir sevgi değil sadece kocanda bulamadıgım konusmayı bi başkasıyla yapıyorsun her ne kadar kötü bir koca olsada bunu ona yapamazsın farkındamısın bilmiyorum ama konustugun adamın karısının yerinde sende olabilirdin bu adamla konustugun sürece kocandan fazlasıyla sogucaksın o alttan alan kişi gidicek kavgacı biri cıkıcak ama kimse için yuvanı ve onun yuvasını yıkmaya degmez inş. ALLAHım sana yol gösterir...
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
bence yanlış yoldasın tamam eşini sevmiyorsun anladım duygusal kaydirigubbakcemileolarak sevilmeye ihtiyacın var ama böyle yasak hoş değil bence, durum ortaya çıkarsa olan sana olacak mafoldumben
karşı erkeğe bir şey olmaz zaten o erkeklede yaşamaya başlasan sanmıyorum seveceğini
sanal aşk sonuçta insan kendini herşeyde en iyi tarafından göstermesini bilir ve çok yalan söyler, bence bu tuzaklara kanma !!!!!! lmaz:
karşı erkeğe bir şey olmaz zaten o erkeklede yaşamaya başlasan sanmıyorum seveceğini
sanal aşk sonuçta insan kendini herşeyde en iyi tarafından göstermesini bilir ve çok yalan söyler, bence bu tuzaklara kanma !!!!!! lmaz:
eşinde eksik olan ilgiyi başkasında hemde hiç görmediğin birinde bulduğun için körü körüne bağlanmışsın. o insanı görmeden tanımadan nasıl bu kadar emin olabilirsin. hem düşün diyelim sen eşinden ayrıldın o adamla evlendin. mutlu olabilcek misin? bugün karısına bunu yapan yarın sana da aynı şeyi yapar. karşındaki insan senin ruh haline göre uyum sağlıyordur. onun ki can sıkıntısı. eşi vde 2 çocukla ev işleriyle uğraşırken adam can sıkıntısından internetten kendine birini arıyor.
eşinle aranı düzeltmeye çalış. ha olmuyorsa ayrıl ve kendi hayatını kur. ama o insanla değil.
hem bu duyulsa eşin öğrense neler olur bir düşün.
arkadaşım aklını başına topla ve yavrunu düşün. ilerde seni suçlamaz mı evladın?
o insanla birdaha görüşme bütün adreslerini iptal et. sonra çok pişman olursun.
eşinle aranı düzeltmeye çalış. ha olmuyorsa ayrıl ve kendi hayatını kur. ama o insanla değil.
hem bu duyulsa eşin öğrense neler olur bir düşün.
arkadaşım aklını başına topla ve yavrunu düşün. ilerde seni suçlamaz mı evladın?
o insanla birdaha görüşme bütün adreslerini iptal et. sonra çok pişman olursun.
- 25 Mayıs 2009
- 4.933
- 5
- 158
zor bi durumda olduğunuzdan karşındaki insana bağlanmışsınızdır
ama şöyle bi durum var sanal ve gerçek
sanalda yanlış yazdığın bişeyi silebilirsin hatayı düzeltebilirsin fakat gerçekte böyle olmaz
karşınızdaki size mükemmel görünebilir
çoğu zamanda karşılaşıldığında veya görüşmeye başlandığında hayal kırıklığı olur
bunun için bi daha düşünmenizde fayda var
kolaylıklar diliyorum
ama şöyle bi durum var sanal ve gerçek
sanalda yanlış yazdığın bişeyi silebilirsin hatayı düzeltebilirsin fakat gerçekte böyle olmaz
karşınızdaki size mükemmel görünebilir
çoğu zamanda karşılaşıldığında veya görüşmeye başlandığında hayal kırıklığı olur
bunun için bi daha düşünmenizde fayda var
kolaylıklar diliyorum
Arkadaşım şuan kafan çok karışık sorunların var aile içinde
sen bunların üstünde gelemediğin için kafanı dağıtacak başka şeylerle meşgul oluyosun
Sizin sanal anlamda yaşadığınız ilişki ne sevgidir nede aşk ben böle şeye inanmıyorum
sadece kafanı dağıtmak o an için rahatlamak için konuştuğun bir insan
seninki sadece ilgisizlik kaynaklanan geçici bi heves
Senin iice düşünmen ve kafanı toparlaman lazım
Sonuçta ortada bi çocugun var evliliğin için bişler yapmalısın
ama herşeye yaptığın halde hala aynı yolda devam ediyosa;
evliliğinde hiç bi düzelme yoksa daha fazla hırplanmadan bitirirsin
ama bunu kendin için yapmalısın başka biri için evlilğini bitirme canım
sen bunların üstünde gelemediğin için kafanı dağıtacak başka şeylerle meşgul oluyosun
Sizin sanal anlamda yaşadığınız ilişki ne sevgidir nede aşk ben böle şeye inanmıyorum
sadece kafanı dağıtmak o an için rahatlamak için konuştuğun bir insan
seninki sadece ilgisizlik kaynaklanan geçici bi heves
Senin iice düşünmen ve kafanı toparlaman lazım
Sonuçta ortada bi çocugun var evliliğin için bişler yapmalısın
ama herşeye yaptığın halde hala aynı yolda devam ediyosa;
evliliğinde hiç bi düzelme yoksa daha fazla hırplanmadan bitirirsin
ama bunu kendin için yapmalısın başka biri için evlilğini bitirme canım
Şuda var eğer senin internette konuştuğun biri
doğru insan olsa evli olduğu halde başka biriyle görüşürmüydü
kim bilir senden başka kimlerle takılıyodur
Biraz ağır oldu belki ama ne yazıkki gerçek bu
çevremde bu çeşit insanları çok görüyorum
Böle insanlar için yuva yıkmaya değmez
Sana değer veren biri olsa zaten senin evlilğini kurtarmanda yardımcı olurdu
sonuçta arada bi çocuk var die düşünerek
Gerçi kendi evlilğini düşünmüyorki adam kaldıki sennkini düşünücek
Arkadaşım insan ne yapıyosa kendine yapıyo
Yazık boş şeyler için değmez üzlmeyede acı çekmeyede bırak gitsin
sen kocanı evlilğini en önemliside çocugunu düşün...
doğru insan olsa evli olduğu halde başka biriyle görüşürmüydü
kim bilir senden başka kimlerle takılıyodur
Biraz ağır oldu belki ama ne yazıkki gerçek bu
çevremde bu çeşit insanları çok görüyorum
Böle insanlar için yuva yıkmaya değmez
Sana değer veren biri olsa zaten senin evlilğini kurtarmanda yardımcı olurdu
sonuçta arada bi çocuk var die düşünerek
Gerçi kendi evlilğini düşünmüyorki adam kaldıki sennkini düşünücek
Arkadaşım insan ne yapıyosa kendine yapıyo
Yazık boş şeyler için değmez üzlmeyede acı çekmeyede bırak gitsin
sen kocanı evlilğini en önemliside çocugunu düşün...