• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozettttt!!!!

Bu arada duşakabin benim için işkenceydi, o su lekeleri... sürekli cifle, durula,kurula fenalık bastı. Şimdi bir ürün keşfettim, cam siler gibi sıkıp siliyorum kabinin camlarını. İlginç bir şekilde kolayca temizliyor:KK70:

ay keşfettim deyip kenara çekilmek olmadı ki ama :KK70:
nedir nedir nedir :KK70:

Selam kizlar benim derdim klozet evet yanlis okumadiniz klozeeettttt
Ya bu mereti temizlemeyi hic ama.hic sevmiyorum icini fircayla yikiyorum ok. Ama seramik kismi kenarlari ve oturma ve kapak kismi temizligi beni cileden cikariyor kagit havluyla cif domestosla yaosam tam temiz old. Dusunmuyorum sungerle silsem her seferinde o sungeri nereye koyacağım derdi cunku icime sinmiyor arti silince foşur foşur suyla yikamak istemiyorum banyoda dolap falan var ayakli degil altina su kaciyor bezle durulasam o bezi de koyacak yer bulamiyorum yani cok igrenc geliyor offf ya siz ne yapıyorsunuz nasil temizliyorsunuz yaa :KK43:( cildiricimmmmmm tavsiye ve tecrubeleriniz pratik yollariniz var mi ???
Canım ben klozeti sildiğim bezi veya süngeri her seferinde atıyorum. En ucuz sarı temizlik bezlerinden alıyorum. Ben de uyuzumdur bu konularda. Saklayamam o bezi bir daha sefere.
Eldiven kullanıyorum silerken, klasik olarak cif ve domestos kullanıyorum. Ve bu şekilde 10 dk kadar bekletiyorum ve duruluyorum.

Su deposu olan kısmın kapağını açıp içine çamaşır suyu dokuyorum fırçanın içinede camasirsuyu koydum bide yağ çözücü bitmişti o kutuyada camasirsuyu koydum koyama dan önce klozetin heryerine sıkıyorum üç kısımları cifle fırçalıyorum ve banyonun fskiyesiyle bolca duruluyorum üst kisimlari kağıt havluyla her kullanimda siliyorum zaten dolap var demissin montelenmediyse altın ayaklı tahta tavsiye ederim çamaşır makinasıda ordaysa yok sabitse bisey diyemcem

Klozetin dışına mı işiyosunuz anlamadım

Ben de yazmaya gelmiştim ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim : )

Evet pisim ben.

Glint adı:) ben önce minik aldım pek güvenemedim, şimdi 2 büyük şişe aldım artık uğraşmam sil çık:)
görünce yazmak istedim. dusakabinimde zamaninda ıslanınca silmedigim icin lekeler olustu. ne yapsam cikmadi o puruzsuz cam goruntusu yok nokta nokta lekeler var. bu lekelerden mi bahsediyorsunuz?

görünce yazmak istedim. dusakabinimde zamaninda ıslanınca silmedigim icin lekeler olustu. ne yapsam cikmadi o puruzsuz cam goruntusu yok nokta nokta lekeler var. bu lekelerden mi bahsediyorsunuz?
Yok bendeki cifle çamaşır suyuyla fırçalayınca çıkan lekeler. Biraz bastırıp uğraşıyordum artık uğraşmıyorum. Ürünün sayfasına bakın yağı, kiri, boyayı her şeyi çıkardığını iddia ediyor. Ben bir tshirtüme bulaşan saç boyasını denedim çıkardı gerçekten tshirtümün rengini bozmadan. Bir de duşakabin temizliyorum. Bazen de çok yağlı yanmış tencere tava temizliyorum, başka bir şeyde denemedim.

Yok bendeki cifle çamaşır suyuyla fırçalayınca çıkan lekeler. Biraz bastırıp uğraşıyordum artık uğraşmıyorum. Ürünün sayfasına bakın yağı, kiri, boyayı her şeyi çıkardığını iddia ediyor. Ben bir tshirtüme bulaşan saç boyasını denedim çıkardı gerçekten tshirtümün rengini bozmadan. Bir de duşakabin temizliyorum. Bazen de çok yağlı yanmış tencere tava temizliyorum, başka bir şeyde denemedim.
cok tesekkur ederim ilginize. Deneyeceğim :) cikarmazsa baska alanlarda kullanirim. sagolun..

Şu anda aktif değilsiniz ama dönünce okursunuz diye yazıyorum. Duşakabini bulaşık makinası parlatıcısı ile silmenizi tavsiye ederim.Bahsettiğiniz lekeler gidecektir. Birde cıllıt bang 'den çok memnunum ben.Çok uğraştırmadan temizliyor su lekelerini.

Back
X