• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozetin içindeki kireç birikintisine çözüm arıyorum

matrax

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
225
0
296
Aydın
Arkadaşlar klozetin içinde (iğrenç olacak ama ) su olan yer kireç tutuyor ve bu çok kotu bır goruntu olusturuyor.Ben porcoz le temizliyorum kirec cıkıyor temızlenıor ama 2 3 gun ıcınde tekrar kıreclenıyor ve sanırım her seferınde daha kotu oluyor.Bu konuda bır tavsıyesı olan arkadaslarıma sımdıden tesekkur ederım

canım kireçlenmesini engelleyemezsinki.kireçlendiği zaman porçözle temizlersin..sular kireçli olduğu için kaçınılmaz bişey..

canım ben bir kova suyu döküp içinde biriken suyunda çekilmesini sağlıyorum önce sonra br şişe tuz ruhunu döküp bekletiyorum sonra bir metal uzantısıyla kazıyorum biraz.tuz ruhunun kokusundan uzak dur ama dikkatli ol tamam.

Arkadaşlar porçöz ve tuzruhu tuvalet seramiğinin cilasını aldığı için daha çabuk kireç bağlamasını sağlıyor akabinde ben porçöz hiç kullanıyorum ama her gece yatmadan önce kesin domestosun powerını bir sprey şişesine sulandırıp koydum illaki yatmadan sıkar yatarım ve kullandığım tuvalet kokusuda kireç önleyicili olanlardan herhalde ondan hi kireçlenme yaşamıyorum.Bu arada yaşadığım yer Türkiyenin en kireçli sularının olduğu yer...

bende tuz ruhu kullanıyorum başkada bişeyin faydalı olduğunu görmedim hiç ne yazık kii

önce bir kova su döküp tuvalet için kullandığım ayrı vileda ile suyu çekiyorum..
üzerine porçözü döküyorum tertemiz..
ama sık sık yapmak zorundayız engelleyemeyizki
...

Ben domestosun kireç önleyicisinden kullanıyorum yeşil ve pembe kapaklı olanları var, çok yoğun kıvamı olduğu için uzun süre klozette duruyor ve çok güzel temizliyor...

ben 4 yıldır ewliyim klozetimde hiç böle bişeyle karşılaşmadım.Cif banyo ve ç.suyu kafi geliyo normal temizliğimde...

canım bende bir kova suyu döküp içinde biriken suyunda çekilmesini sağlıyorum ..sonra cillit bangin kireç çözüsü var ...ondan sıkıyorum hemen çözüm mutlaka dene ...

bende kireç çözücü döküyorum temiz oluyo.a.s zaten kireci engelleyemeyiz

tek etkili çözüm duck marka kireç sökücü ne cillit bang ne başka bişi duck al canım..bendede oluodu aynısı duck çok etkili..daha su tutmadan o kireci söküo atıo..

annem yeşil kapaklı domestos sıfır kireç için mükemmel dedi klozetin içi ayna gibi parladı dedi tansaş ta varmış sanırım ilk fırsatta gidip alacağı

Gece yatmadan evvel bir şişe tuz ruhunu döküp kapağı kapatıyorum, sabah sifonu çektiğimde tertemiz oluyor...

Kizlar klozetim su akitiyor ve akan yer kirec tutmus ne yapsam cikarabilirim hani bi ilac dokup bekletsemde akip gidiyor bu kisim yukarda kalio ?

bimde satılan güldal kireç sökücü de işe yarayabilir. hergün domestosla ovalarsanız belki geciktirebilirsiniz bu sorunu...

Bu kadar ugrasmayin...sirke veya limon tozu kullan. Bol miktarda koy kireç çözülür. Kalıtımsal veya koklu bir kireçlenme mevzusuna yapacağım en iyi şey yeni klozet almak. İnan satın aldigin her kireç sokucuyu toplasan kaç klozet eder. Çok da kolaydır takması.

uheuheuheuheuheh :D:D:D:D konu eskiymiş be yaaa..bende sazan gibi atlamışım :D:D:D:D:D:D:D:

Back