• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klozet takımı

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
kiracıyım ve banyo fayanslarıda yerleride mavi renk ve ben ne renk klozet takımı kullanıcağımı bilmiyorum.kiracı olduğum için başka fayans renklerinede uyum sağlasın istiyorum fikirlerinizi bekliyorum...

Beyaz ve açık bej bugün için de sonrası için de her seramiğe uyum sağlayabilir.
Başka evde de kullanabilirim diyorsanız madem,seçiminizi en uçuk tonlardan yaparsanız,her mekana uyum sağlaması da kolay olacaktır bence.

Beyaz, krem yada lacivert olabilir.Bunlar mavi fayansla uyum sağlar diye düşünüyorum.Ama başka renk fayanslarla uyum sağlaması gerekmez bence.Zaten klozet takımı çok uzun süre kullanılan birşey değil sıkyıkanıyor çabuk eskiyor çokta pahalı değil taşınırsan yenisini alırsın olmazmı?

Son düzenleme:
banyo perdesi ve klozet takımında toprak renkleri her zaman ağır durur dingin durur hele de beyaz dekoratif malzemeyle kombinlenirse mesela beyaz çamaır sepeti beyaz saksıdaki çiceklerle falan.

yok gencim cıvı cıvıl cıvıldasın istersen canlı kırmızı ve beyaz öneririm. hadi bakalım alınca paylaşırsınız herhalde..:98:

Back