- Konu Sahibi Tatlicadiasil
-
Inşallah yaa çok dua ediyorum inşallah olur hayırlısıyla. Yani normal heralde böyle bi ağrı tam bilemiyorum zaman geçsin de anlıcamSiz nasılsınız peki ? İnşallah güzel sonuçlar alırız .
İnşallah ben deInşallah yaa çok dua ediyorum inşallah olur hayırlısıyla. Yani normal heralde böyle bi ağrı tam bilemiyorum zaman geçsin de anlıcam
Benim öyle aşirı agrim falan olmadi hic düsünmedim catlamaz diye insallah catlamistirMerhaba hanımlar ben de iğne oldum çatladı mi bilmiyorum ama düne kadar çok agrim oluyordu bugün. Biraz daha azaldı ama adet olacakmışım gibi oluyor sizde de öyle mi ?
Evet oluyo ama 1 gün sürmüstü benim.bel ağrımYa yok biselerle meşgul olmaya çalışıyorum ama belim felaket
İnşallah çatlamışlardırBenim öyle aşirı agrim falan olmadi hic düsünmedim catlamaz diye insallah catlamistir
Nezaman igne oldunuzİnşallah çatlamışlardır
Pazartesi günü oldum sizNezaman igne oldunuz
Ozaman yumurtalariniz catladigi.icin agri.olabilir Ben 26 aralikda oldum suan adetime.3.gün var doktor 11 inde adet.olmazsan gebelik testi dedi bugün kahverengi lekelenmelerim.var yarina kadat.adete.cevirmezse kan vercem insallah güzel.haberler aliriz hepimizPazartesi günü oldum siz
İnşallah yerleşmedir güzel olanı düşünelim biz . İnşallah çatlayıp dollenirler . Her hangi bir belirtiniz var muOzaman yumurtalariniz catladigi.icin agri.olabilir Ben 26 aralikda oldum suan adetime.3.gün var doktor 11 inde adet.olmazsan gebelik testi dedi bugün kahverengi lekelenmelerim.var yarina kadat.adete.cevirmezse kan vercem insallah güzel.haberler aliriz hepimiz
Hayir sadece bugün o kahverengi leke gelirken bi anda adet olcakmis gibi agri.oldu sonra gecti baska bisey.yok o yüzden umudum da yokİnşallah yerleşmedir güzel olanı düşünelim biz . İnşallah çatlayıp dollenirler . Her hangi bir belirtiniz var mu
O akıntının gelip durması gebelik belirtisidir inşallah aminHayir sadece bugün o kahverengi leke gelirken bi anda adet olcakmis gibi agri.oldu sonra gecti baska bisey.yok o yüzden umudum da yok
İnsallaaaah okadar cok.istiyorum.ki. zaten en iyi sizler anlarsiniz insallah hepimiz 2019.da.bebegimizi saglikla aliriz kucagimizaO akıntının gelip durması gebelik belirtisidir inşallah amin
Hayırlısı olsun canim inşallah aslında vücudumuzu çokta dinlememeliyiz zaten yanılıyoruz . İnşallah bebektirHayir sadece bugün o kahverengi leke gelirken bi anda adet olcakmis gibi agri.oldu sonra gecti baska bisey.yok o yüzden umudum da yok
Malesef elimizde olmadan cok.dinliyoruz hemde farkinda olarak yapiyoruz bunu herkesin dilinde ayni sey ugrastim ugrastim olmadi kendi haline biraktim oldu diye yaziyo herkes ama.ben hic kendi haline bırakamıyorum yaHayırlısı olsun canim inşallah aslında vücudumuzu çokta dinlememeliyiz zaten yanılıyoruz . İnşallah bebektir
Hâlâ lekelenme varmı merak ettimİnsallaaaah okadar cok.istiyorum.ki. zaten en iyi sizler anlarsiniz insallah hepimiz 2019.da.bebegimizi saglikla aliriz kucagimiza
Adet oldum malesef doktora gittim yumurtalar çatlamis ama döllenmemis sadece dedi yeniden klomen tedavisine basliyorum cok zor bi surec allahim hepimize yardim etsinYa elimizde degil ki
Hâlâ lekelenme varmı merak ettim
Yaaa hayırlısı olsun inşallah bu ay olur pes etmek yokAdet oldum malesef doktora gittim yumurtalar çatlamis ama döllenmemis sadece dedi yeniden klomen tedavisine basliyorum cok zor bi surec allahim hepimize yardim etsin
İnşallah önümüzdeki ay daha güzel haberler alırsın canımAdet oldum malesef doktora gittim yumurtalar çatlamis ama döllenmemis sadece dedi yeniden klomen tedavisine basliyorum cok zor bi surec allahim hepimize yardim etsin
İnsallah dün baya yıkıldım cok umutlanmısım hayirlisi hakkımızdaİnşallah önümüzdeki ay daha güzel haberler alırsın canım
Evet ama yeniden kendimizi toplayıp savaşmaya devam ediyoruz inşallah biz de güzel haberler alacağızİnsallah dün baya yıkıldım cok umutlanmısım hayirlisi hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?