Gebeliğe Hazırlık Klonen ve ovitrelle ile hamile kalanlar burayaaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok uzuldum bende iki dusuk yaptim daha once senin ilk mi ?
Benim bir oğlum var maşallah o 7 yaşında birinci sınıfa gidiyor. Bu ayki sonucumla 2 aydır denemiş bulunuyorum bu gebeliği çok ara verdiğim için korkuyorum ilk çocuğumda hiç takmadan 3. Ay gebe kalmıştım ama ozaman 27 yaşımdaydım şimdi 34 yaşındayım bu yüzden telaşım. Bu arada bu kadar zaman süresince eşim asla 2 çocuğa olmaz diyordu var bşr tane yeter diyordu daha 2 ay önce çok zor ikna ettim 2. Çocuğa. İnşallah geç kalmamışımdır

Benim bir oğlum var maşallah o 7 yaşında birinci sınıfa gidiyor. Bu ayki sonucumla 2 aydır denemiş bulunuyorum bu gebeliği çok ara verdiğim için korkuyorum ilk çocuğumda hiç takmadan 3. Ay gebe kalmıştım ama ozaman 27 yaşımdaydım şimdi 34 yaşındayım bu yüzden telaşım. Bu arada bu kadar zaman süresince eşim asla 2 çocuğa olmaz diyordu var bşr tane yeter diyordu daha 2 ay önce çok zor ikna ettim 2. Çocuğa. İnşallah geç kalmamışımdır
nasipte varsa olur inşallah benim yok ilk olacak inşallah :(

nasipte varsa olur inşallah benim yok ilk olacak inşallah :KK43:
Güzelim senin rahim problemlerin var belliki yada hormon sen testere dişli aslan pençesi iç 3 ay eğer hamile kalmazsanda hayıt otu. Bence olur inşallah bi ibrahim saraçoğlunu izle önerileriyle kısır denilen kadınlar bile hamile kalıp sağlıklı bebeği olmuş

Ama adetin başkadımı 15 gün iç sonra dinlen diğer adetten tekrar 15 günböyle böyle kürleri uygula. Rabbim yazdıysa inşallah sende gebe kalırsın üzülme dicem kendim bile üzüldüm adet kanaması gördüğümde. Ama rabbim hayırlıysa nasip etsin her lsteyene inşallah

Güzelim senin rahim problemlerin var belliki yada hormon sen testere dişli aslan pençesi iç 3 ay eğer hamile kalmazsanda hayıt otu. Bence olur inşallah bi ibrahim saraçoğlunu izle önerileriyle kısır denilen kadınlar bile hamile kalıp sağlıklı bebeği olmuş
Canım bende pıhtılaşma cikti iki kayiptan sonra . tekrar hamile kslmayada korktum ve korundum yeni yeni toparladim bakalım. Allah kimsenin basina vermesin çok zor ama FSH 9 cikti benim yuksekmis galiba femara ile 3 yumurta oluştu igne oldum bekliyorum bakalim kısmet

Bende aynı gün vuruldum iğne adetim 26 aralık birbirimize destek olabiliriz benim belim ilk defa bugün kırılcak gibi ağrıyor dayanamayıp test yaptım ama negatif şuan için
Benim de Bat 21 Aralık. Diyorum ya bence daha erken. İdrara hemen geçmiyor. Benimde bir kaç gün önce adet olacak gibi ağrılarım oldu. Bugün de hafiften var. Onun dışında belirti falan yok.

Back