Gebeliğe Hazırlık Klonen ve ovitrelle ile hamile kalanlar burayaaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende yeniyimmm 2 bucuk yildir evliyim hic korunmadik bu ay ilk defa tedaviye basladik tahliller testler rahim filmi hepsi temiz cikti 26 aralik ta klomen kullanip catlatma ignesi oldum progestan kullandim adetime 5 gün var umudum yok ama kendimi heycanli bekleyistende alamiyorum
Bende 28 aralıkta kullanmaya başladım gün gecmiyo yaa merak ediyorum sonucunu yani inşallah tutar tutmasından ziyade inşallah sağlıklı devam eden bi gebelik olur amin

Insallah tabiki.en önemlisi saglikli ve hayirli olmasi benim.3 gün var adete bugün kahverengi lekelerim oluyo sanirim olmicak bu ayda insallah sizden iyi haberler aliriz

Insallah tabiki.en önemlisi saglikli ve hayirli olmasi benim.3 gün var adete bugün kahverengi lekelerim oluyo sanirim olmicak bu ayda insallah sizden iyi haberler aliriz
Benimde lekelerim varken hamile kaldim
O sebebten umudunu yitirme cnm
Hayirlisi olsun

Dusuk yapali 1 ay oldu suan ilk adetimi bekliyorum
Ben hec hamile kaliyorum bu benim 3. Dusugum henuz bi sebebi buluMadi
Benim arkadasimdada ayni durum vardi ondaki sorun kan dolasiminin zayifligindan demisti doktor tedavi oldu suan 1 yasinda dunya guzeli bir kizi var seninde bulunur insallah en yakin zamanda bu arada progestan diye bi ilac verdi doktor bana eger olursa bebegin tutunmasini sağlıyormuş kullaniyomusun catlatma.ignesinden sonra

• Beğen
Reactions: Eva
Benim arkadasimdada ayni durum vardi ondaki sorun kan dolasiminin zayifligindan demisti doktor tedavi oldu suan 1 yasinda dunya guzeli bir kizi var seninde bulunur insallah en yakin zamanda bu arada progestan diye bi ilac verdi doktor bana eger olursa bebegin tutunmasini sağlıyormuş kullaniyomusun catlatma.ignesinden sonra
Evet kullandim canim catlatma ignesinden ilk ilişkiden sonra
Ozellikle erken yumurtlaynca veriliyor cunku duauk riski daha fazla.
Ama benim soyle oldu ben iki ay kullandim catlatma ignesi sonra adetim duzeni bozuldu bende o ay hastaneye gitmedim hic ilac da kullanmadım meger hamile kalmışım eger haberim olsayfi ilaclarimi kullanacakrim ama ne yazik ki erken dusuk yaptim 5 hactalik falandi adet oldum sanarken dusuk yaptim :/

Evet kullandim canim catlatma ignesinden ilk ilişkiden sonra
Ozellikle erken yumurtlaynca veriliyor cunku duauk riski daha fazla.
Ama benim soyle oldu ben iki ay kullandim catlatma ignesi sonra adetim duzeni bozuldu bende o ay hastaneye gitmedim hic ilac da kullanmadım meger hamile kalmışım eger haberim olsayfi ilaclarimi kullanacakrim ama ne yazik ki erken dusuk yaptim 5 hactalik falandi adet oldum sanarken dusuk yaptim :/
Kismet iste olcagi zaman hic bisey engel.olamiyo düsük yapmak icin neler yapiyo millet yinede düsmüyo zamani var bizde beklicez artik

Ya hiç kasiklarinizda batma ya da böle arada adet ağrısı gibi ağrılarınız oldumu? Belim de çok ağrıyo normal bise mi anlamadım

Ya hiç kasiklarinizda batma ya da böle arada adet ağrısı gibi ağrılarınız oldumu? Belim de çok ağrıyo normal bise mi anlamadım
Ara ara kasik agrilarim.oldu ilaclardan ve igneden diye düsünuyorum 3 4 gün gogüslerim sisti agridi ama simdi gecti belim 1 gün cok agridi ama.oda yok suanda adet agrisi gibi agri bugün kahve rengi lekeler geldiginde oldu geçti

Merhaba hanımlar ben de iğne oldum çatladı mi bilmiyorum ama düne kadar çok agrim oluyordu bugün. Biraz daha azaldı ama adet olacakmışım gibi oluyor sizde de öyle mi ?

Back