- 1 Mayıs 2016
- 141
- 131
- 18
- 30
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah peki belirtilerinin nelerdiIlk kullandığım ay hamile kaldım igneye gerek bile kalmadan suan 17 haftalık hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sagsalim yawrularimiza kavustrsun bizi
Amin inşallah:) peki akıntıniz adet olucakmis gibi karın ağrısı fln ?Aminn canim darisi sizler3 insallah Tek taraflı kasik agrim olmuştu canım ikisindede bide şişlik vardı patlıycak gibi oluyodum
Cok teşekkür ederim insallahayatım güzel haberlerimiz bende burda paylasabilirim:)Evet vardı sanki adet olacakmisim gibi bi sıkıntı oluyodu
Inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCok teşekkür ederim insallahayatım güzel haberlerimiz bende burda paylasabilirim:)
Benim ilk ayda tuttu canım aksini getirme aklina hayirlisi olsunbende bu ay kullandım üstüne de progesteron un bi farklı versiyonu olan bi ilaç kullanıyorum şuan. günlük coraspin ve folik asidimi de alıyorum. ilk ayda tutar mı bilemiyorum ama bekliyelim bakalım. bat 16 ağustos
Bugün iğneden sonra 12.gunum kan degerim negatif ne zaman hastalanirim sizce
12.gun itibariyle yapılabiliyor deniliyordu ben negatif sonucunu aldım ama henüz adet olmadım beklemedeyim.çatlama iğnesi vurulmadım ben sadece klomen kullandım canım doktor gerek görmedi demekki. 12. gün illa çıkması mı gerekiyormuş acaba?
Çarşamba günü doktora gittiğimde yumurtlama olmuş dedi erken mi diyorsunuz yaniGeçte çatlamış olabilir bi hafta sonra tekrar tahlil yaptır canim
İnşallah bakalım nasipEvet hemen belli olmayabiliyor bekle bence 1bhafta daha inşallah güZel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?