Klomenn kullananlar burayaaaaa :)

Ilk kullandığım ay hamile kaldım igneye gerek bile kalmadan suan 17 haftalık hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sagsalim yawrularimiza kavustrsun bizi
Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah peki belirtilerinin nelerdi

Aminn canim darisi sizler3 insallah Tek taraflı kasik agrim olmuştu canım ikisindede bide şişlik vardı patlıycak gibi oluyodum

Kizlar ben 6 ya da 7 ay kullandim klomeni. Igne falan olmadim. Haziranda evleneli 1yil oluyodu onu bekledim rahim filmi cektirdim o da temiz cikti. Temmuzun basinda adet oldum sonrasi mutlu son rahim filminden sonra oluyor diyen oldu, bu ay kafamdan atmistim bebek dusincesini ondandir diyen oldu bilemiyorum yani. Ama size tavsiyem kafa rahat olunca gercekten hersey daha iyi oluyor, hormonlardan cok psikoloji etkiliyor herseyi.. rabbim isteyen herkesin kucaklarini doldursun insallah. Hepimizin saglikli sihhatli bebisleri olsun

Aynen öyle canım önce kafan rahat edecek benim doktorum demişti ki rahimle beyin zit çalısiyormuş kafana takarsan olmaz demisti hakliymis ben degisik seylerle ugrasmaya basladim bide baktimki hamileyim sabir gerektiren bi süreç

bende bu ay kullandım üstüne de progesteron un bi farklı versiyonu olan bi ilaç kullanıyorum şuan. günlük coraspin ve folik asidimi de alıyorum. ilk ayda tutar mı bilemiyorum ama bekliyelim bakalım. bat 16 ağustos

Merhaba kızlar bende klomen kullandim yumurta takibi yapyirdim ve cumartesi ogleden sonra catlama ignesi vurul dedi doktor..ignemi saat 2 de kendim vurdum bunun yaninda birde vajinal jel verdi onu kullaniyorum dua edin bana benimde bebegim olsun

Benim ilk ayda tuttu canım aksini getirme aklina hayirlisi olsun

çatlama iğnesi vurulmadım ben sadece klomen kullandım canım doktor gerek görmedi demekki. 12. gün illa çıkması mı gerekiyormuş acaba?
12.gun itibariyle yapılabiliyor deniliyordu ben negatif sonucunu aldım ama henüz adet olmadım beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…