Klomenn kullananlar burayaaaaa :)

ben klomen kullandım direk iki dozdan başladı doktorum çifter çifter alıyordum ilk ayda hamile kaldım iğne vurulmadım kendiliğinden çatladı yumurtam

ben klomen kullandım direk iki dozdan başladı doktorum çifter çifter alıyordum ilk ayda hamile kaldım iğne vurulmadım kendiliğinden çatladı yumurtam
bende kullandım bu ay klomen iğne olmadı senin gibi sonrasında duphaston diye bi ilaç verdi doktor onu kullanmam lazımmış bitene kadar e bügün de adet günüm ama olmadım idrar testi de negatif veriyo. na yapacağımı şaşırdım anlayacağın. bi bilgin var mı bu konu da ?

klomene adetin 2. günü başladıktan sonra 5. günde cyclo-proginovaya başlamıştım 21 günlüktü bat günü idrar testi yaptım hafif silikte olsa çift çizgi çıktı aynı gün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı tam 4 haftalıktı. idrarda çıkmaya bilir adet gününse kan ver kanda varsa kesin çıkar

ne güzel çok sevindim adınıza. ben de o silik de olsa çizgi çıkmıyo işte. değilsin dedim kendime az önce bağırdım evin içinde senden bi halt olmaz dedim. olmayacak dedim ve ağlamaya başladım... çok zor..

sabırlı ol... bende o tek çizgiyi defalarca gördüm ama Allaha sığındım vakti zamanı ne zamansa o zaman ver dedim, isyan etme lütfen akışına bırak

Canlar benim iğneden sonraki 16 .gunum kan testim negatif ama adet olamıyorum doktoruma gitmeliyi miyim biraz da mi beklemeliyim

Bende bu ay klomen kullndim ama bana yumurtam buyudumu buyumedimi bisey demedi sadece iliski onerdi iste ilacin bittikten aonraki 3 gun iliski onerdi aonra kontrole cagirdi ifak bi kist olusmus ama onemoi degil dedi catlatma ignesini sordum sana gerek yok dedi adet olursan gel ilac baslicaz olmazsan gel gebelik testi yapalim dedi ama yumurtamin buguyuo buyumedigini soylemesi gerekmez mi ve beni hic alttanda muayene etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…