- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi Denizzz0101
-
Ortak bi nokta ikla olacak ilşkiyi aksatmayn :)Yok canım doktor kendisinin çatlamasını bekleyecez ayın 1inde kanda progesteron baktıracam ona göre belli olacakmış çatlayıp çatlamadığı. Eşimle iş saatlerimiz çakışıyor ben gündüz çalışıyorum o gece denk gelemiyoruz yani
Cnm bence sevinmelisin ve hayatin tadini cikar cunku icin rahat bi sorun yokmus cok sukur ee ozmn tek sey aklindan cikarmak ve esinle hayatin tadini cikarmak insallah en kisa zamanda olur bizimde bebislerimizBende 1 seneyi geçti evleneli ama benim eşimin bi sorunu yok ama kalamadım hiç hamile
sma çok istiyoruz bebek olmayınca insan üzülüyo aşırı istiyorz inşalllah kalırız canımmm Alllahımme aminCnm bence sevinmelisin ve hayatin tadini cikar cunku icin rahat bi sorun yokmus cok sukur ee ozmn tek sey aklindan cikarmak ve esinle hayatin tadini cikarmak insallah en kisa zamanda olur bizimde bebislerimiz
Insallah hayirlisi olsun bakalimBende 3 ağustos hadi inşalllah hepimiz hamile kalırız :))
İnşalllah canımmm haberlerimizi verelimmInsallah hayirlisi olsun bakalim
Kız karşılamıyoruz bile :) bugün doğum günü mesela ben eve gidicem birazdan o işe gitmiş olacak pastayı bile iş yerine götüreyim diyorum hazır gitmişken sen gelsene accık mutfağa mı desem naapsamOrtak bi nokta ikla olacak ilşkiyi aksatmayn :)
Test yapmadim adet günüm yarın varsa bile belli olurmu ki. Eğer adet görürsem zaten doktor 3. günü tekrar çağırdı devam eder ilaca muhtemelen. Hakkımızda hayırlısı artıkTest yaptın mı canım tedavini bırakma çünkü klomen kesintisiz kullanılmalı mesala bi kaç ay içmesen sonra yine başlasan 1.tedavi olarak sayılıyor. Yani önemli bu süreç. Birinci de fazla kalan uok zaten iki üç falan çoğunlukla
Ahahahahahaha harikasın evet öyle yap bence de az bi mutfağa gidin siz ajajaajKız karşılamıyoruz bile :) bugün doğum günü mesela ben eve gidicem birazdan o işe gitmiş olacak pastayı bile iş yerine götüreyim diyorum hazır gitmişken sen gelsene accık mutfağa mı desem naapsam
Hamileysen çıkar teste ama sdn yine de bekle belirtin yok mu senin hiç :) aminnTest yapmadim adet günüm yarın varsa bile belli olurmu ki. Eğer adet görürsem zaten doktor 3. günü tekrar çağırdı devam eder ilaca muhtemelen. Hakkımızda hayırlısı artık
Hamileysen çıkar teste ama sdn yine de bekle belirtin yok mu senin hiç :) aminn[/QUO
Hiç belirtim yok. Midemde yanma var bugün sol kasigimda kramp gibi agrilar vardı. Birde lekelenme var iste. Bunlarda gerçek belirtilermi emin olamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Umarım hepimiz sağlıklı mutlu bir hamilelik geciririzMerhaba kizlar bende ilk klomen kullanisimda hamile kaldim tek yumurtam vardi 22 mm oldugunda igne vuruldum adet gunumden bi gun once testte silik cizgiyi gordum 6. Haftada kanamam oldu kese bozuk dendi 8. Haftadada bebegimin kalbi durdu malesef4 ay korunduk bu reglimde tekrar doktora gidicem ve klomen tedavisine basliycaz. Bu arada bende pko var yumurtalarim olgunlasmiyodu bu yuzden kullandim. Hepiniz insallah saglikli bir hamilelik gecirirsiniz.
Tesekkur ederim canim amin insallahGeçmiş olsun canım. Umarım hepimiz sağlıklı mutlu bir hamilelik geciririz
Teşekkür ederim canim Insallah öyledir.Sen yine de bekle canım rabbim gönlüne göre versi inşalllah hamilesindir :)
Teşekkür ederim canim Insallah öyledir.
Merhaba kizlar bende ilk klomen kullanisimda hamile kaldim tek yumurtam vardi 22 mm oldugunda igne vuruldum adet gunumden bi gun once testte silik cizgiyi gordum 6. Haftada kanamam oldu kese bozuk dendi 8. Haftadada bebegimin kalbi durdu malesef4 ay korunduk bu reglimde tekrar doktora gidicem ve klomen tedavisine basliycaz. Bu arada bende pko var yumurtalarim olgunlasmiyodu bu yuzden kullandim. Hepiniz insallah saglikli bir hamilelik gecirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?