Klomenn kullananlar burayaaaaa :)

Ortak bi nokta ikla olacak ilşkiyi aksatmayn :)

Bende 1 seneyi geçti evleneli ama benim eşimin bi sorunu yok ama kalamadım hiç hamile
Cnm bence sevinmelisin ve hayatin tadini cikar cunku icin rahat bi sorun yokmus cok sukur ee ozmn tek sey aklindan cikarmak ve esinle hayatin tadini cikarmak insallah en kisa zamanda olur bizimde bebislerimiz

Ama çok istiyor
Cnm bence sevinmelisin ve hayatin tadini cikar cunku icin rahat bi sorun yokmus cok sukur ee ozmn tek sey aklindan cikarmak ve esinle hayatin tadini cikarmak insallah en kisa zamanda olur bizimde bebislerimiz
sma çok istiyoruz bebek olmayınca insan üzülüyo aşırı istiyorz inşalllah kalırız canımmm Alllahımme amin

Test yapmadim adet günüm yarın varsa bile belli olurmu ki. Eğer adet görürsem zaten doktor 3. günü tekrar çağırdı devam eder ilaca muhtemelen. Hakkımızda hayırlısı artık

Ahahahahahaha harikasın evet öyle yap bence de az bi mutfağa gidin siz ajajaaj dd

Merhaba kizlar bende ilk klomen kullanisimda hamile kaldim tek yumurtam vardi 22 mm oldugunda igne vuruldum adet gunumden bi gun once testte silik cizgiyi gordum 6. Haftada kanamam oldu kese bozuk dendi 8. Haftadada bebegimin kalbi durdu malesef 4 ay korunduk bu reglimde tekrar doktora gidicem ve klomen tedavisine basliycaz. Bu arada bende pko var yumurtalarim olgunlasmiyodu bu yuzden kullandim. Hepiniz insallah saglikli bir hamilelik gecirirsiniz.

Geçmiş olsun canım. Umarım hepimiz sağlıklı mutlu bir hamilelik geciririz

Teşekkür ederim canim Insallah öyledir.

Merhabalar,bende Polikistik Over Sendromu var dr klomen verdi günde iki kere içiyordum yumurtalarım gelişmemişti bir sonraki ay tekrar kullandırıcam dedi ancak devlet hastaneye el koydu dr açığa alındı bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir dr var mı ? İstanbul Anadolu yakasında..

Bana da dktor klomen verdi bnm tek yumurta ve 22 mm bata daha 6 qun var acaba hamile kalabilcek miyim ck sabirsizim:)

Hanımlar bende geçtiğimiz çarşamba günü iğnemi yaptırdım bugün 9.gunum hayırlısıyla inşallah güzel haberleri alırız..benimde kasiklarim da ağrılar var akintim ve adet olucakmisim gibi karın ağrısı inşallah sonucu iyi olur.gelecek ay 2 senelik evli olucam güzel girmek istiyorum..(

Ilk kullandığım ay hamile kaldım igneye gerek bile kalmadan suan 17 haftalık hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sagsalim yawrularimiza kavustrsun bizi

Yumurtamda 1 taneydi 20 mm di ilaci ilk kullandimn3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar klomen kullandım hamile kaldım çok sukur bi sıkıntımız yok 2 5 senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…