Klomenle tedavi

5 Eylül de oldum iğneyi. 4. Günüm. Yumurtalıklarımda şişlik var sanki. Hatta hafif bacaklarım da şiş
Belki yan etkisi falandır bilmiyorumda birde siz klomeni günde kaç kere içtiniz bnm doktorum sabah akşam dedi ben sadece bi akşam atmayı unuttum onuda söylemedim doktora o kafama takıldı bnmde bi olumsuz etkisi olurmu diye

Bende 9 eylul de igne oldum sanki benimde adet olcakmisim gibi agrilarim var

Günde 1 tane 5 gün kullandım. Dört gün karın bölgemde şişlik oldu sonra geçti. Klomen yumurta sayısını arttıran bi ilaç. Sayın 1 den fazlaysa sorun olmaz bnce

B Badecicek1 ben de devlete gittim bana da iğne falan demedi. Sana ilaçtan sonrası için gün verdi mi? İki gün sonra gel falan gibi.Galiba devlette o şekilde kontrol yapmıyorlar.
Klomen verdi 5 gun kullan 2 gun ara ver dedi sonraki gun kontrol dedi. Gittim kontrole benim 20 ve 22 mm yumurtam olusti iki tane o gun igne yazdi bugun yaptir dedi. jel yazdi bide. Benimle bi kadın daha vardı aynı gün baslamistik kontrole mesela ona igne yazmadi ertesi gun tekrar cagirdi kontrole yumurtasi tam olmamisti onun

Anladım. Benim gittiğim doktor 5 gün sabah akşam kullan dedi. Adetlerim düzensizdi yumurta takibini yap dedi. Bana gel falan demedi. Ben de ilaç bitince özelde başka doktora gideyim bari. Burada kist oluşanları falan okuyorum. iç anlamadım bu işi.

Beni Bana takip dosyası falan yapti. Tum degerlerimizi yazdi oraya gunleri falan ne zman kontrole gidecegimi falan hep yazdi bi kopyasini da bana verdi hatta

Beni
Bana takip dosyası falan yapti. Tum degerlerimizi yazdi oraya gunleri falan ne zman kontrole gidecegimi falan hep yazdi bi kopyasini da bana verdi hatta
Siz nereye gitmiştiniz?Açıkçası çok ilgiliymiş bence doktorunuz. Benimki takip falan hiçbirşeyden bahsetmedi bana.

Ank zubeyde hanim devlet has. Ama benim doktorlarim hep ilgiliydi. Aslinda ben sohbet ederim doktorlarla sadece işimi görüp gideyim yapmam hediye falan götürürüm küçükte olsa. Beni her gittigim doktor hatirlar ve gercekten iyi ilgilenirler sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…