- 11 Şubat 2020
- 46
- 10
- 8
- 26
- Konu Sahibi Pinkrosedfg
-
Bana doktorum klomeni bitirdiğim günün ertesisi ilişki söyledi sonrada iğneden üç gün önce ve iğneden bir gün sonra ilişki dedi sonrası için bişey demedi ama her doktorun tedavi yöntemi farklı doktorun söylediği günlerde ilişkiye gir canımKizlar bende klomenle 3. Gunumdeyim carsamba randevu verdi . Bakalim catlatma ignesi verecek mi o gün bilmiyorum . Igne vermeden iliski gunu söylenen var mi icinizde
Igneyi olduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor canım bu da 1.5 gün oluyoBenim iğne olduğu gün ağrım olmafı üç dört gün sonra oldu geç çatlamış olabilir mi
Kızlar benim doktorumda yumurtamın büyüklüğüyle ilgili hiç bişey demedi bende çok merak ediyırum kaç mm sadece ortadaki en büyüğü dedi ovitrelle iğne verdi onu kullandım acaba çatladımıki yumurtalarım :) nasıl anlarız
Daha test yaptırmadım canım ama adet olucam gibi ağrım varMerhabalar. Ben de 5 eylül de çatlatma iğnesi oldum. Tedaviniz nasıl gidiyor? Test yaptırdınız mı P Pinkrosedfg
Hoşgeldin :) başladınmı klomene canımMerhaba,ben de klomene bu ay başlayacağım. Size dahil olayım dedim.
Yok daha başlamadım ama yakında başlarım gibi. Adet olmayı bekliyorumHoşgeldin :) başladınmı klomene canım
Çok güzel. İnşallah olur. İlk deneme mi?Merhaba ben bugun ignemi oldum iki yumurtam olustu benim 20 ve 22 mm dedi doktor. Artık günaşırı iliskiye gircez oyle dedi bide gunluk vajinadan ilac verdi onu yapcam. Bakalım ins olur. Klomeni adetin 2. Gunu baslamistim 5 gun içtim 2 gun ara verdim bugunde aşımı oldum. Doktor cok begendi rahmi falan
Bende o ağrı iğneden beri varDaha test yaptırmadım canım ama adet olucam gibi ağrım var
Bilmiyorum artık ne ağrısıBende o ağrı iğneden beri var
Bilmiyorum artık ne ağrısıBende o ağrı iğneden beri var
Hakkızda hayırlısı olsun inşallah. Sende iğneden sonra şişlik oldu muBilmiyorum artık ne ağrısıbeklicez bakalım
Şişlik olmadı da iğneden hemen sonra bel ağrım oldu başka olmadı benim bugün iğne olalı 12. Gün sizin kaçıncı günHakkızda hayırlısı olsun inşallah. Sende iğneden sonra şişlik oldu mu
5 Eylül de oldum iğneyi. 4. Günüm. Yumurtalıklarımda şişlik var sanki. Hatta hafif bacaklarım da şişŞişlik olmadı da iğneden hemen sonra bel ağrım oldu başka olmadı benim bugün iğne olalı 12. Gün sizin kaçıncı gün
Evwt ilk kez denedik ins hayirlisiyla tutarÇok güzel. İnşallah olur. İlk deneme mi?
İnşallah darısı başıma.Evwt ilk kez denedik ins hayirlisiyla tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?